מזמן לא היה פה....

מזמן לא היה פה....

על עצמכם: 1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: 4.מה עושה אותך מאושר? 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? 6.מה מרגיע אותך? 7.איך אתה מפנק את עצמך? 8.מה הם תחביביך העיקריים? 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? 10.סוג מוזיקה אהוב: 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: 15.מה מרגש אותך יותר מכל? שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי``ס/צבא/עבודה/וכ``ו)? 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? 10.מה דעתך על העיר שלך? 11.היית משנה בה משהו? 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: 13.איך היה השאלון?

סמלת

New member
וזה עדיין לא השתנה../images/Emo6.gif

1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? עקשנות
2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? חרשנות
3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: סוד
4.מה עושה אותך מאושר? לשבת עם החברים שלי כאן ושם. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? סטטיסטיקה 6.מה מרגיע אותך? שירים 7.איך אתה מפנק את עצמך? לשכב מול הטלוויזיה עם סיגריה ופשוט לבהות בה
8.מה הם תחביביך העיקריים? ריקוד 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? אין כמוהם בעולם, מעריצה כלאחד ואחד מהם. 10.סוג מוזיקה אהוב: סיסקטיז 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לקום לעבוד ללמוד לישון 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? עם החברים שלי ובים
13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? יש הרבה האמת..אני לא אדם סגור שרק 2-3 מכירים את הסודות שלו.. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: בלי חובות
בעבודה מסודרת, עם התואר הראשון כמובן... 15.מה מרגש אותך יותר מכל? שמביאים לי סתם הפתעה בלי תאריך או אירוע מיוחד
שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? מאושרת ותמימה 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 21 התקופה הכי כייפית, אחרי צבא שיחרור שכמותו לא חוויתי... 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? ריקוד ויצירה 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? כושר ארגון 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי``ס/צבא/עבודה/וכ``ו)? כרגע כרגע ממש לא, המועדי ב' הורגים אותי 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? חו"ל בטן גב 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? בצבא ממש זהרתי
8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? נתי
9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? ים, הבית, כל פאב אפשרי עם אלכוהול
10.מה דעתך על העיר שלך? עיר מולדתי - קסם שמרגישים רק כשעוזבים אותה
11.היית משנה בה משהו? הייתי מוסיפה לה כמה פאבים
12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: קשה באימונים קל בקרב.. 13.איך היה השאלון? חביב...

soofgania

New member
קושי..המנהלת שלנו הגיעה סופסוף ל"שם"../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif

תרשמי בסקר שלך הדבר הכי טוב שקרה לי השנה: אמילך הביא קישור לפורום פאקצות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה הייתי עושה בלעדיך ובלעדי סופגי אני לא יודעת..... בטח הייתי נשארת נורמלית יותר מעכשיו....

soofgania

New member
טוב נו..

1.מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? עקשנות 2.איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? חרשנות 3.ספר בקצרה על הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחייך: סוד 4.מה עושה אותך מאושר? לשבת עם החברים שלי כאן ושם. 5.מה מעצבן אותך הכי הרבה? סטטיסטיקה 6.מה מרגיע אותך? שירים 7.איך אתה מפנק את עצמך? לשכב מול הטלוויזיה עם סיגריה ופשוט לבהות בה 8.מה הם תחביביך העיקריים? ריקוד 9.איך היית מגדיר את יחסיך עם משפחתך? אין כמוהם בעולם, מעריצה כלאחד ואחד מהם. 10.סוג מוזיקה אהוב: סיסקטיז 11.מה הוא סדר היום שלך הממוצע? לקום לעבוד ללמוד לישון 12.באיזה מקומות אתה אוהב במיוחד להסתובב/להיות? עם החברים שלי ובים 13.מי הוא האדם הקרוב לך ביותר? יש הרבה האמת..אני לא אדם סגור שרק 2-3 מכירים את הסודות שלו.. 14.תאר בקצרה תמונה אידיאלית של איך אתה רוצה לראות את עצמך בעוד 5 שנים מהיום: בלי חובות בעבודה מסודרת, עם התואר הראשון כמובן... 15.מה מרגש אותך יותר מכל? שמביאים לי סתם הפתעה בלי תאריך או אירוע מיוחד שאלות על הכל: 1.איך היית מסכם את תקופת הילדות שלך? מאושרת ותמימה 2.באיזה גיל היית רוצה להיות עכשיו? 21 התקופה הכי כייפית, אחרי צבא שיחרור שכמותו לא חוויתי... 3.מה הם כשרונותיך העיקריים? ריקוד ויצירה 4.אם היתה ניתנת לך האפשרות לקבל כשרון מיוחד,אז מה היית רוצה? כושר ארגון 5.נהנה במסגרת בה אתה נמצא עכשיו(בי``ס/צבא/עבודה/וכ``ו)? כרגע כרגע ממש לא, המועדי ב' הורגים אותי 6.באיזו מסגרת היית הכי הרבה רוצה להיות? חו"ל בטן גב 7.לאיזו תקופה בחייך היית הכי רוצה לחזור? בצבא ממש זהרתי 8.אל מי אתה הכי מתגעגע בחייך? נתי 9.מה הם המקומות האהובים עליך ביותר(פשוט מקומות שהנשמה שלך מתחברת אליהן ושאתה מרגיש טוב שאתה נמצא בהם)? ים, הבית, כל פאב אפשרי עם אלכוהול 10.מה דעתך על העיר שלך? עיר מולדתי - קסם שמרגישים רק כשעוזבים אותה 11.היית משנה בה משהו? הייתי מוסיפה לה כמה פאבים 12.תן איזה טיפ נחמד לחיים: קשה באימונים קל בקרב.. 13.איך היה השאלון? חביב...

למעלה