מזמן לא הייתי כאן...התגעגעתי...

שאילה קטנה...

סוף-סוף הזמנתי כרטיס טיסה, כדי להפגש עם חלק מהמשפחה שלי...ואז, גיליתי, שהדרכון הישראלי גם לא בתוקף...מה עושים? משרד הפנים חודשיים וחצי סגור לקחל... יש למשהו רעיון מה עושים, חוץ מלפוצץ את בניין ההיסטדרות? דרך אגב: כבר 6 ימים אני סבתא: נלדה עדן...(לצערי באוסטרליה, אבל עיקר שבריאה..)

מאריקה

New member
מזל טוב ומשרד הפנים

נדמה לי שאפשר לשלוח את הדרכון בדואר למשרד הפנים (אפילו עדיף). אם אני זוכרת נכון אז כך עשיתי לאחרונה לפני כשנה) וזה גם יעיל. אם הם עובדים ורק לא מקבלים קהל אז תוך מספר ימים תקבלי את הדרכון חזרה. מזל טוב להולדת הנכדה מסבתא של יאיר וזוהר.

orlu

New member
אם זו הערכת דרכון אז יש בשדה

התעופה דלפק של משרד הפנים עולה 200 שח אם אני זוכרת נכון ואת טסה

../images/Emo49.gif והרבה נחת מנכדתך../images/Emo48.gif

ותודה ששבת והערת את את הפורום. אמש הייתה רק הודעה אחת. מעניין לאן נעלמו כולם? רחל

ברק 188

New member
../images/Emo49.gif לסבתא אווה וכה לחיי ל ...

למשפחת עמיחי,להולדת עדן. רעיון אין לי גם אני מחכה לסוף שביתה אבד לי, תעודת זהות,רשיון נהיגה, ותעודת נכה צה"ל הכל היחד ואין מושיע. ועוד
אחת אליך אל נא תפוצצי את בניין ההסתדרות גם אני לא אוהב אותם,אבל יש לי גיס שעובד שם אז ב-
לאישתו כבר אין לי כוח.

טומי*

New member
../images/Emo49.gif ל Eva ../images/Emo49.gif

ברכות חמות לסבתא אווה אני מבין שזה הבן המאושר במשפחה

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifזר ברכות להולדת עדן

ולשובך לפורומנו החביב. evike

זה הפורום הכי נחמד בכל היקום!

תודה לכולכם! היום הייתי בהסתדרות, לא פיצצתי את הבניין, אבל הראש שלי כמעט התפוצץ מהטימטום והרשעות של האנשים שם... (כמובן של אלה, עמם פגשתי...) בנוסף לנחדתי, זו שנה, שאימי בת 70 אני בת 50, ומאז הקיץ דחנו את הנפגש...בגלל העבודה וכל מני דברים...עכשיו בתי גם שם, וצריכה להפגש עם העורך שלי, כי התחלתי לכתוב להונגריה, על ישראל...שאלו "איזה השפעה יש לטרור לכלכלה?" שאלתי בחזרה: איזה טרור? של חמס או של ההיסתדרות? שוב, תודה רבה,רבה לכל המילים היפות שלכם!

מתקון מסוג: מה שיש בבית..

עובדת מסביב השעון, וסידורים לפני הנסיעה, אז אוכלת, מה שיש במקרר... ארוכת בוקר (שעד ערב לא יכולתי לאכול כלום, מכל הריצות) דייסה סולר, בחלב, אבל: בחלב שמתי חצי צינצנת דבש מעורב עם ג'יג'ר טרי, שחותכת לחתיכות קטנות, ותטבלת בדבש, מפעם לפעם, אז תמיד יש לי בבית...(בדבש יוצאה הנוזלי של הג'יג'ר, ואז, לא חריף כל-כך...), ואחרי הסולר חתכתי תפוח עץ, בסוף הבישול, שרק יקבל קצת רקות...הורדתי מהאש, הוספתי שקדים מכולפים חתוכים לפרוסות דקות, ובסוף קינמון טיפה... הדייסה מתקשה קצת, וכמעט כמו אוגה טובה...יצאה טוב מאוד, לפעם ראשונה, כי היום אלה היו בבית...תינסו - טעים.

B T1

New member
../images/Emo140.gifאווה-היה נחמד לקרוא את....

אלתורך ממה שמצאת בפריז'ידר וקרוא את חתימתך: לפני הכל, תכנון. מי אומר שהעולם לא מצחיק?

השניים לא מנוגדים...

קודם כל החתימה חשובה לפורום תכנון, שיפוץ, בניה... שמנהלת, אבל בקשר לאוכל, נכון, ששנים בישלתי מספרי בישול ישנים וטובים, עד שקיבלתי את העצמאיות שלי, לגבי מה טוב לפי טעמי...בבית אין כמות גדולה של פרודוקטים (כי אני לא מחסן של הסופרמרקט) אבל הדברים שקונה, תמיד יכולים ליצר מאכלים טעימים לפי טעמי....

למעלה