מתקון מסוג: מה שיש בבית..
עובדת מסביב השעון, וסידורים לפני הנסיעה, אז אוכלת, מה שיש במקרר... ארוכת בוקר (שעד ערב לא יכולתי לאכול כלום, מכל הריצות) דייסה סולר, בחלב, אבל: בחלב שמתי חצי צינצנת דבש מעורב עם ג'יג'ר טרי, שחותכת לחתיכות קטנות, ותטבלת בדבש, מפעם לפעם, אז תמיד יש לי בבית...(בדבש יוצאה הנוזלי של הג'יג'ר, ואז, לא חריף כל-כך...), ואחרי הסולר חתכתי תפוח עץ, בסוף הבישול, שרק יקבל קצת רקות...הורדתי מהאש, הוספתי שקדים מכולפים חתוכים לפרוסות דקות, ובסוף קינמון טיפה... הדייסה מתקשה קצת, וכמעט כמו אוגה טובה...יצאה טוב מאוד, לפעם ראשונה, כי היום אלה היו בבית...תינסו - טעים.