מאלף, Sajnos a Pechauer Attilanak nem segitett sem a kard' sem a sakk
א אווה עמיחי New member 11/12/03 #20 ראיתה את הסרט של SZABO ? A napfény ize ... לפי דעתי, זו הסרט, שמשקף יותר מכל את הטרגדיה של יהדות הונגריה...
ראיתה את הסרט של SZABO ? A napfény ize ... לפי דעתי, זו הסרט, שמשקף יותר מכל את הטרגדיה של יהדות הונגריה...
B B T1 New member 12/12/03 #23 לא, לא ראיתי. מאז שעליתי ארצה (שנת 56-לא לצחוק לא 1856) הקשר שלי עם השפה והתרבות ההונגרית, היא קצת רופפת.
לא, לא ראיתי. מאז שעליתי ארצה (שנת 56-לא לצחוק לא 1856) הקשר שלי עם השפה והתרבות ההונגרית, היא קצת רופפת.
א אווה עמיחי New member 15/12/03 #24 את הסרט ראיתי כאן, בארץ... עלה לי רעיון: בקרוב אני נוסעת להונגריה, ורוצה לקנות כמה סרטים קלסים ב: DVD אם אצליח, היינו יכולים לעשות איזה "פגישת-תרבות" - אשמח לספר כמה דברים על הקולנוע ההונגרית, ויכולים לראות כמה סרטים טובים וחשובים... מה דעתכם?
את הסרט ראיתי כאן, בארץ... עלה לי רעיון: בקרוב אני נוסעת להונגריה, ורוצה לקנות כמה סרטים קלסים ב: DVD אם אצליח, היינו יכולים לעשות איזה "פגישת-תרבות" - אשמח לספר כמה דברים על הקולנוע ההונגרית, ויכולים לראות כמה סרטים טובים וחשובים... מה דעתכם?