מזמן לא הייתי כאן ואני מתגעגעת

cookie1

New member
מזמן לא הייתי כאן ואני מתגעגעת

כמה עומס
התחלתי לעבוד ונראה שממש אין לי זמן לנשום, כל היום התרוצצויות. הייתי חולה שבועיים
. שיעולים, חום, סינוסיטיס
אנטיביוטיקה. מזל שנגמר
. אבל הכי חשוב : לפני יומיים העברתי את הסדנא הראשונה שלי בקישוט עוגות. היה מ-ע-ו-ל-ה וכבר הזמינו עוד שתי סדנאות. אני בעננים
. חוץ מזה עומר הגיע לגיל המכובד של חצי שנה, ואני מרגישה שסוף סוף אני מתחילה להתאושש מהלידה : השיער שוב פזור, שמתי בושם, אני נכנסת למכנסיים טרום ההריון (למרות 4.5 קילו עודפים עדיין), ואפילו החולצות נראות עלי נורמלי שוב פעם. זהו להפעם, תודה על ההקשבה
ואני ממש אשתדל להגיח לכאן יותר

אפרת12

New member
וטב לשמוע ממך ../images/Emo24.gif

שבועיים זו באמת קצת הגזמה מצד המיקרובים. טוב שעזבו אותך. והבשורות משמחות אחת-אחת - נראה לי שאין טוב מלהרגיש את ההתחדשות הזו |אייקון של ריח אביבי|+

daldan

New member
וואו כבר עברה חצי שנה?

איזה כיף לשמוע שהסדנא היתה טובה, ובכלל נשמע שלמרות התקופה הלחוצה יותר, את נכנסת למסלול. המון בהצלחה

אדר שלי

New member
התגעגענו../images/Emo24.gif

טוב שהמחלות מאחורייך. הוירוסים של השנה חזקים מתמיד (כל שנה אומרים את זה
). והכי טוב שאת מרוצה מהסדנא ושיש ביקוש. זה נותן כל כך הרבה כוחות כשמעריכים את מה שאת עושה ואת גם נהנית מזה! מחכות לגיחותייך לפורום!

yaelia

New member
איזה יופי

המון הערכה על הסדנא המוצלחת ועל הבאות שיבואו בעקבותיה. ובטח שגם על המכנסיים מלפני ההריון. נפלא.

אמאאור

New member
סחתיין יקירתי../images/Emo70.gif

איזה יופי לשמוע. בהצלחה רבה עם הסדנאות!

עינבלית

New member
היעקר שחזרת,בריאה ומאושרת!

למלוא 6 חודשים להורות ולאמהות
איזה יופי שהסדנאות מתחילות לזרום- זה כייף גדול! (נשמעגם טעיםםםם) והעיקר- התגעגענו!

דפנה מי

New member
שמחה שהבראת../images/Emo101.gif

החורף הזה ממש נוראי ומפיל רבים וטובים לקרשים
. איזה כיף שהולך עם הסדנאות
. מה עם להעביר לחברות הפורום?

מעיןבר

New member
יופי שאת עימנו../images/Emo23.gif

אני נורא מתגעגעת
איך בעבודה החדשה
והמון בהצלחה עם הסדנאות. נראה שידייך גדושות... אגב - אני עוד לא נכנסת לבגדים טרום ההריון וכרגע גם הדיאטה בקאנטים, אז סחטיין וכל הכבוד

T noki

New member
טוב לראות אותך בחזרה כאן איתנו

יופי שהחלמת, סינוסיטיס זה בהחלט לא נעים. חבל שאני לא יכולה להשתתף בסדנא...
כל הכבוד על היוזמה, ושיהיה בהצלחה והרבה הזמנות לסדנאות! אומרים שלוקח 9 חודשים הריון ו-9 חודשים להתאושש ממנו ולחזור לעצמך, אז יש לך עוד כמה חודשים...

שוגי13

New member
אחלה, קוקי ../images/Emo45.gif

ואשמח מאוד לשמוע על הסדנאות שלך, או פשוט להזמין איזו עוגה ישירות ממך

הלו קוקי

נשמע שחזרת לעולם המבוגרים. איזה כיף לך
. הסדנאות נשמעות מדהים. בהצלחה

mummy

New member
וואו! כמה התרחשויות! התעייפתי

רק מלקרוא (זה לא חוכמה. בימים אלו אני מתעייפת מלנשום). שמחה לשמוע שהסדנה הלכה טוב וכבר הזמינו עוד שתיים! איזה כייף לך! וכל הכבוד. בכלל, נשמע שדברים מתחילים להסתדר ואני שמחה בשבילך (ומבטיחה לזכור <גם> את ההודעה הזו בעוד חודשיים מהיום בערך...).

למעלה