מזמן לא הייתי כאן...

מוריגן

New member
מזמן לא הייתי כאן...

בכל אופן.. רציתי לספר.. לשתף... לא מזמן הייתי בטיול בצפון עם כמה חברים עוד מהצבא.. היתה זו הפעם הראשונה שענדתי צלב על חזי לעיני כולם. מאז שראיתי בעיני את דמותו של ישוע.. תמיד היה הצלב על חזי, חוץ מהצבא. היה זה לא פשוט כלל וכלל. כשנסענו לא מזמן לטיול בצפון,, ביקשתי שנרד לכנרת.. "סתם כך". התקרבתי למים וטבלתי את הצלב שלוש פעמים, לאחר מכן ענדתי אותו שוב, והפעם הוא היה גלוי לעיני כולם. קיבלתי קריאות פליאה, מבטי מבוכה, מבטים מוזרים, וכמה תגובות פחות נחמדות. אז כן, זו הפעם הראשונה שאחרים ראו את הצלב על חזי.. אך גם כאן ישוע עזר לי. יש את המזמור באנגלית שאומר "הייתי עיוור, עכשיו אני רואה", כך גם אני. הייתי עיוורת, וכעת אני יודעת מי חברי האמיתיים. אלה שחיבקו אותי ואמרו לי "איש איש באמונתו יחיה" ואלה שנבהלו מצלב כסוף קטן תלוי על צווארי או ממשמעותו הכל כך לא רלוונטית אליהם.... ישוע.. צליל שמו מנגינה לאוזני... כמה הוא אוהב אותנו החוטאים...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על השיתוף יקרה../images/Emo13.gif

לא כלכך הבנתי למה התכוונת בטבילת הצלב 3 פעמים, זה לא בא במקום טבילת המים כלכך אבל מבחינת סמליות בדבר כן הבנתי שהתכוונת למשהו דומה
לגבי הייתי עוור ועכשיו אני רואה..הנה ציטוט מהברית החדשה: יוחנן9 24 קראו שנית את האיש שהיה עור ואמרו: "תן כבוד לאלהים. אנחנו יודעים שהאיש הזה איש חוטא הוא." 25 השיב להם הנרפא: "אם חוטא הוא אינני יודע. דבר אחד אני יודע: הייתי עור ועכשו אני רואה."

מוריגן

New member
תודה על הציטוט/tapuzforum/images/emo13.gif

הטבילה במי הכנרת כי המקום קדוש, שלוש הפעמים למזל.. לחזק את עצמי עם הסמליות..

1ysrat

New member
אשתף אותך ......

כל יום ראשון בזמן מיסה כאשר הכומר מברח ל היין ואומר לשתית לבזכר דמות ישוע עיני מתמלאות דמאות זה ממש הרגשה מאוד טובה אהבת ישוע הוא נצחית האב הקריב את בנו הרומים ח 31-34 וְעַתָּה מַה־נֹּאמַר עַל־זֹאת אִם־הָאֱלֹהִים לָנוּ מִי יָרִיב אִתָּנוּ׃ 32 אֲשֶׁר־עַל־בְּנוֹ שֶׁלּוֹ לֹא חָס כִּי אִם־נְתָנוֹ בְּעַד כֻּלָּנוּ הֲלֹא יִתֵּן לָנוּ עִמּוֹ אֶת־הַכֹּל׃ 33 מִי יַעֲנֶה בִּבְחִירֵי אֱלֹהִים הֵן אֱלֹהִים הוּא הַמַּצְדִּיק׃ 34 וּמִי־הוּא יַאֲשִׁימֵם הֵן הַמָּשִׁיחַ אֲשֶׁר מֵת וַאֲשֶׁר נֵעוֹר מֵעִם הַמֵּתִים הוּא מִימִין הָאֱלֹהִים וְהוּא יַפְגִּיעַ בַּעֲדֵנוּ׃

למעלה