מזמן לא היתה כאן שאלת צימרים..

סרינה

New member
מזמן לא היתה כאן שאלת צימרים..../images/Emo82.gif

חברה שלי ביקשה ממני לברר לה על המקומות הבאים, ואני לא מכירה אף אחד מהם. אז אם מישהי היתה, נהנתה, ברחה בפאניקה וכו´, אשמח לתגובות: - איריס בקתות עץ - מושב חד נס (http://www.cabin.co.il/) - מול השקיעה - עבדון - הבקתות של רחלי - מושב חד נס יתקבלו בברכה גם המלצות לצימרים אחרים... הדרישות: מבודד, הרבה נוף, נוחיות בסיסית (ז"א, ג´קוזי אינו הכרחי). תודה
,

ההמלצה שלי - הצימר של משפ´ קשטן

באמירים. כבר המלצתי כאן כמה פעמים והיו כאן עוד בפורום שהיו ואהבו (ניקיט ואולי עוד). למה הכוונה ב"מבודד"? כי יש להם 3 צימרים, אחד קצת יותר רחוק מהבית שלהם והשניים האחרים מעל הבית. יש שם ג´קוזי ואח, ואין ארוחת בוקר אבל יש קורנפלקס, וכל מיני פרודוקטים (נדמה לי שאפילו יוגורטים)

danaziv

New member
גם אני ממליצה בחום על

הצימר של משפחת קשטן באמירים. לגבי כל השאר לא מכירה. אבל יש עוד בנות שהיו לאחרונה בחופשות ואולי יכולות להמליץ-אתי ושמופית

מיכלכהן

New member
משפחת בן מוחה באמירים

כל הדרישות שלך מתקיימות שם.. היינו וכ"כ נהננו ואין לי פשוט מילים לתאר עד כמה היה כיף. פינוק אמיתי

סרינה

New member
../images/Emo25.gif תודה לכן!

אני אעביר לה את המידע. גם אני לא הייתי מתנגדת לאיזה צימרור קטן, לפני שהחורף מגיע...

gmgy

New member
../images/Emo5.gif קדיתא

טוב, אז לפני שלוש שנים נסענו לבקתה בקדיתא לחגוג את יום ההולדת שלי. אני לא יודעת איך אתם, אבל כשאני מגיעה לבקתה, אני מצפה שהיא תהיה מזמינה ומפנקת. המחירים של קדיתא מופקעים כל כך שציפיתי למשהו מדהים ומגניב. מצד אחד חזרה לטבע, מצד שני פינוק. נשמע אידיליה! הגענו לבקתה מעץ שהיתה לא כל כך נקייה והסריחה מהאח. נשמע מגניב אח, העניין הוא שזה יותר תנור מאח, ובכלל לא רואים את האש. "חדר השינה" היה חדר פצפון בגודל מיטה, שפשוט בנו קרשים בגובה מיטה (קירות החדר "החזיקו" את הקרשים) ועליהם שמו מזרונים בלויים. שיא השיאים היה האמבטיה, שנראתה כמו משהו שאפילו אם אתה מחפש דירה בתל אביב לא תתפשר עליו. בקיצור, היה מזעזע. נקודת האור היחידה היתה ארוחת הערב. 150 ש"ח לבן אדם והבישולים מדהימים! אז המלצה: אם אתם נוסעים לצפון, הזמינו מקום מראש במסעדה, תבואו לאכול ולכו לישון במקום אחר.

danonit

New member
היינו אצל איריס ../images/Emo82.gif

הבקתות מקסימות - הכל עשוי מעץ, ממש ברמה! יש ג´קוזי בתוך הבקתה, עם יין, שמן ונרות בשביל האוירה... מטבחון ואמבטיה בפנים ופטיו בחוץ עם גינת תבלינים - בקיצור כמעט מושלם! למה רק כמעט? כי המיטה היתה ממש לא נוחה, שנינו לא ישנו טוב ויצאנו משם עם כאב גב...

ג טלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיריס בקתות עץ

ה (!) מקום שלנו. היינו שם כשנשאלה השאלה הגורלית וחזרנו לשם לירח דבש. המקום מומלץ ובגדול. חסרון אחד - ארוחת הבוקר יקרה והמקום די מבודד ממסעדות (הכי קרוב מושב רמות, 10 דקות נסיעה שוות בהחלט). אנחנו לקחנו נישנושים ויש שם מטבח מאובזר ומכולת בישוב. לא יצאנו מהבקתה שלושה ימים....

למעלה