מזמן לא העלתי לכאן תמונות...

champ

New member
מזמן לא העלתי לכאן תמונות...

אז קבלו תמונה טריה מהיום בצהריים
דניאל
עומד לבד!!

champ

New member
גם דניאל רוצה למחשב...

אז בתור התחלה נתתי לו מקלדת...

champ

New member
תראו את הבלאגניסט!

רק למד ללכת עם ההליכון, ומיד ניגש לעמדת הדיסקים...

champ

New member
לא.. באמת שלא...

רק רציתי לסדר קצת.. פשוט היה מקום פנוי למטה אז חשבתי...
כן בסדר..

gaia20

New member
איזה בונבון

אני לא מבינה מה אתה מתלונן, דניאל רוצה לעשות סדר פסח בבית אז מה רע? חכה שהוא יגדל, אתה תתחנן שיעזור לך לסדר והוא ירצה ללכת לשחק עם החברים שלו (יותר שווה מאשר לעזור לאבא שלסדר...) אז אם אנחנו בקטע של תמונות, אני רוצה להציג לכם, את האלבום החדש של גאיה שלל פוזות חמודות.... כמו כן, יש סרטון של גאיה (צריך ללחוץ בהודעה שנפתחת על המילה "קובץ" קליק ימני ולבחור "שמירת יעד בשם") תהנו!

gaia20

New member
בלינק של התמונות

הלינק הראשון, אם נפתח לכם דף ריק, קליק ימני לבחור "רענן" והאלבום יופיע

ל3

New member
הדרי - איזו גאיה מתוקה

צריך לעשות שידוך עם שוקי שלי

3 v i v i

New member
../images/Emo24.gif גאיה מתוקה ,אוצר שכזאת,,,

רק כעת יצא לי לפתוח את הקובץ , רצינו גם לראות איך את ניראת ,,,הדרי,,מה שלומך חמודתי.

3 v i v i

New member
../images/Emo9.gifאבי -דניאל מקסים מקסים מקסים

היה שווה להיכנס היום לאינטרנט' (בגלל הווירוס שגם אני נידבקתי בפעם שעברה) וכאן ציפה הפתעה הפתעתית-דניאל המקסים ממש משב רענן ונהדר לשטיפת עיניים
נשיקה מויוי

קאריני21

New member
תמונות מדהימות!

אהבתי את התמונות מאאאאוווודדד!!! אחחחחח איזה קוקי!!
אני אוהבת ילדים ... הם גורמים לי לחייך!! והדרי, הכלבה שלך מתוקה בטירוף! הלוואי והיו נותנים לי להכניס כלב הביתה
בעעע....

קאריני21

New member
אם כבר תמונות ...

אז .... הינה תמונה של הבן דוד שלי רועי
יושב בסוטול

3 v i v i

New member
רועי חמוד ומקסים גםםםםםם../images/Emo24.gif

לבן של אחי גם קוראים רועי-ולאחותו רעות

gaia20

New member
תודה! תודה!

קארין, את חייבת לשכנע אותם! את לא יודעת איזה כיף זה...קחי אותם לצער בעלי חיים, רק שיראו את הפרצופים המתוקים, תאמיני לי, תוך שניה הם משתכנעים...

ל3

New member
מצטרפת על הנאמר

אבי- דניאל באמת מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

3 v i v i

New member
היי צאמפ'

כן רציתי לעשות בלוג,,,ובסוף התחרטתי,, כתבתי משהו ולא רציתי להיזדהות בשמי ובמערכת תפוז אמרו שאי אפשר להחליף בלוג שכבר יש לו שם,,בקיצור עסקתי בזה תקופה ונוכחתי לדעת מתסכל אותי יותר מאשר מועיל.חשבתי שארווה נחת מלראות את דבריי כתובים שם אך נוכחתי מבעוד מועד לדעת שלא. שכן אנני מוכנה כניראה נפשית לכתוב בחופשיות אינטימית שכזאת . ירדתי מזה לעת עתה וחסכתי לי את האחריות של הכתיבה היומית וכו'. אני כותבת רק כשהמוזה שורה עליי ולא בכפייה.גם הציור אצלי זה כך. אבל פעם אם אכתוב ספר וזה אחד החלומות שלי ,אני מקווה שתהיה בן הקונים והמעריצים שלי כדי שאמשיך ואכתוב את השני ,,
שלך ויוי

למעלה