מזמן לא השתתפתי בפורום

רותי57

New member
מזמן לא השתתפתי בפורום

אך זאת דווקא מהסיבות הנכונות .לא יודעת איך זה קרה ואני פוחדת לפתוח פה לשטןת המצב של אבי משום מה יותר טוב גם פיזית וגם מנטלית הוא קצת מדבר מה שלא עשה קודם ת יוצא החוצה עם המטפלתת קצת קורא עיתון. הוא מקבל 5 מ"ג ממוריט ו100 מ"ג של סרקוול. האם זה מחזיק אותו מעל פני המים כבר תקופה די ארוכה, הלוואי , או שה"אהבה" למטפלת חלקכם זוכרים כי כתבתי כי אבי התאהב במטפלת ואמי עושה לו את המוות, אמי כבר זרקה את המטפלת כמה וכמה פעמים אלך כעבור 10 שעות החזירה אותה חזרה. נכון להיום יש תקופה די רגוע והלוואי וזה ימשך כך. האם משהו יודע אם המטפלת חלתה פתאום במחלה ממארת ועוברת טיפולים כמובן אינה יכולה לטפל בשני זקנים סעודיים אז מה הדין? רותי

sreuveni

New member
גם אני כמוך,

הנה גם אני כמוך וכמו ג''סטמי, ממשיכות בעול, ולוקחות פסק זמן מהפורום. הרגשתי שאני נותנת לאחרים את הבמה ועוקבת מדי פעם. אז נעים לשמוע מכם, שיר

ronnyw

New member
המטפלת חלתה

אני חושבת שיש פה שני עניינים שונים: קודם כל אתם זקוקים לעזרה עבור ההורים, ולכן עליכם להחליף מטפלת עם כל הכאב הכרוך בכך. זו פרוצדורה שלמה מול חברת כח האדם ומשרד הפנים, שכן ה"שידוך" בין בעל רשיון לבין עובד זר הוא חד-חד ערכי, ולא תוכל לקבל מישהי חדשה מבלי "לשלח" את הקודמת. העניין שאחר הוא העניין האנושי של העובדת החולה. בהנחה ששילמתם עבורה ביטוח רפואי, עליכם לסייע לה לקבל את המגיע לה. חוץ מזה, נדמה לי שבמקרה כזה היא זכאית לפיצויים כאילו פוטרה, אבל את זה תוכלו לברר ב"קו לעובד". בכלל - ממליצה שתפנו אליהם, גם בגלל הידע הרב שיש להם, וגם בגלל שיש להם - אולי - לעזור לה באופן מיוחד. אינני יודעת מה יהיה מצבה הרשמי בארץ לאחר ש"תשולח" על ידיכם. כולי תקווה שלא יזרקו אותה מהארץ (שלטונות ההגירה ומשרד הפנים לא התפרסמו בזכות יחסם האנושי לעובדים הזרים...). אולי העובדת תעדיף לחזור לביתה ולמשפחתה? אם זה המצב - סייעו לה !!

רותי57

New member
לרוני המטפלת שחלתה

אין בעיה עם הפיצויים או עזרה בקבלת טיפול רפואי הבעיה היכן היא תגור כי להורי רק שני חדרים וסלון שבו תשן המטפלת החדשה הרי לפי החוק מגיעים לה גם ימי מחלה ומי ישלם לה את המשכורת אין באפשרותינו לשלם גם פיצויים וגם משכורת וגם משכורת לעובדת החדשה

למעלה