מזמן לא התבטאתי כאן + בקשת עזרה

orlyfu

New member
מזמן לא התבטאתי כאן + בקשת עזרה

מזמן לא פתחתי כאן הודעה. לפחות ככה אני מרגישה. עוברים עלי ימים לא קלים של התלבטויות או מחשבות לא קלות. יובל שלי בת שנה וחצי כמעט. אני כמעט שלוש שנים בבית (!!!!!!!!!). פעמים רבות כמעט יצאתי מדעתי. השבוע עשיתי מעשה. רשמתי את יובל שוב לגן, לחצי יום. החל מה 1.4 ולמה זה כל כך דרמטי? כי בעצם אין לנו את הכסף כדי לשלם על הגן. ואני צריכה למצא עכשיו דרך להשיג את הכסף (נשמע כאילו אני שוקלת לגנוב..) ואם אני לא עובדת אז מה ההצדקה להוציא אותה מהבית? קודם כל כי אני כבר לא יכולה יותר. כל יום שעובר ואני לא במעגל העבודה מערער עוד ועוד את הבטחון העצמי שלי, שגם ככה כבר לא נשאר ממנו כלום. ושנית, כי גם יובל צריכה קצת לשנות אוירה ולהוציא יותר אנרגיה ממה שמתאפשר לה איתי. אז אני מחפשת עבודה. במהלך השנה ומשהו האחרונה, למדתי דרך האינטרנט תחום חדש בשבילי באומנות שימושית. מדובר בטכניקה של עבודה עם פימו. היה זמן שחשבתי שאם יהיה לי קצת זמן פנוי, אוכל לעצב כל מיני דברים ולהתפרנס ממכירתם. סה"כ קיבלתי הדים חיוביים על מה שאני עושה וגם מכרתי חלק מהעבודות. אבל ככל שאני חושבת על זה יותר, יותר ברור לי שזה נורא קשה להתפרנס ככה. מכל הבחינות. אז אני מחפשת משרה מסודרת. וכאן בקשת העזרה. בעברי (לפני כשלוש שנים) הייתי מתכנתת אתרי אינטרנט, לא בטוח שאוכל לחזור לזה אבל אני מנסה. לפני כן, עסקתי במכירות וגם הייתי מזכירה מס' שנים (לא מוכנה לחזור לזה). אז אם משהו שומע במקום העבודה שלו שמחפשים משהו למשרה מעניינת. אשמח לשמוע על זה. עדיף באיזור השרון. תודה למי שהגיע עד הלום.

lulyK

New member
בהצלחה, נראה כמו צעד שיעשה

לך טוב בקרוב מאד (אגב, כמה עולה לכם גן לחצי יום?)

orlyfu

New member
תודה. את לא תאמיני אבל, איכשהו

כשנכנסתי לראות את ההודעה שקיבלתי היתה לי הרגשה שהיא ממך. בחיי. הגן עולה לנו 1600 ש"ח עד 13:00.

daldan

New member
אמנם אין לי משרה להציע

אבל אני בהחלט יכולה לעודד אותך. נראה לי שברגע שיובל תהיה בגן את תוכלי להתפנות לעצמך ובהתאם גם לחיפוש מקור פרנסה (אם זה במשרה חדשה או באופן עצמאי) את תראי שברגע שתתחילי לחפש (ואין לי ספק שאת יכולה למצוא עבודה) דברים לאט לאט יסתדרו. שיהיה בהצלחה!!!

אדר שלי

New member
גם לי אין משרה להציע

אבל מחזקת אותך בהחלטתך. בהצלחה במציאת גן ועבודה!

../images/Emo24.gif מי כמוני מבינה אותך

עד שבוע שעבר הייתי במצבך - שני ילדים בגן ואני בבית מטפסת על הקירות. ברגע שהוא יהיה בגן את תהיה פנויה יותר לחיפושים.

בלינקה

New member
אני חושבת שעשית החלטה נכונה

ולאור ההודעות שלך בלפחות חצי השנה האחרונה, אני מאד מעריכה אותך על הצעד הזה. אני בטוחה שלא היה קל. אני בעצמי בלי עבודה, אבל האם את מכירה את כל האתרים שמציעים עבודות ברשת? כמו זה, למשל?

orlyfu

New member
תודה בלינקה על הקישור. ושאלה...

האם את מנויה על העיתון הזה? האם הוא מועיל לך? יש לך מושג מי עומד מאחוריו? תודה.

בלינקה

New member
אני מנויה על העיתון הזה

הוא חינם. הוא לא עוזר לי כי אין שם בד"כ הצעות לעו"ד. אבל יש בו הרבה משרות בתחום הטכני יותר, ויכול להיות שהוא יהיה יותר רלוונטי לך מאשר לי. אין לי מושג מי עומד מאחוריו.

דפנה מי

New member
כל כך מבינה אותך../images/Emo24.gif

אני גם נכנסתי לתחום האומנות השימושית (תכשיטים מחרוזים) קצת אחרי שעדי נולדה ועדיין לא מצאתי עבודה שאני אוכל לעסוק בה ולהנות ולהרוויח ממנה, מלמד פה ושם בזארים וכן הלאה. אני הייתי מהנדסת תוכנה וממש אין לי מה לחזור לשעות העבודה המוטרפות בתחום. עדי במשפחתון חצי יום מלפני 3 חודשים (בהחלט היא צריכה זמן בלעדיי גם להתפתחות שלה) ובספטמבר גן חצי יום. אם אשמע משהו אעביר גם אליך. אולי נפתח עסק יחד?(-;

orlyfu

New member
הנה דוגמא לשתי חברות שעשו את זה

יחד. מצרפת קישור.

orlyfu

New member
כן, תודה. רק עכשיו ראיתי, כי שירשרת

להודעה שלך ולא לשלי. מחר אני מצלצלת.

למעלה