מזמן לא התרגשתי כמו עכשיו...פיצוי על אתמול...

flowerboy69

New member
מזמן לא התרגשתי כמו עכשיו...פיצוי על אתמול...

קיבלתי עכשיו את סדרת הדיוידים החדשה שיצאה לא מכבר(לא רשמייםָ)ויש שם את הקטע של ההכנסה של הפלויד לאולם התהילה של המוזיקה.פיט טאוזנד(תמיד אני מסתבך בשם שלו) על הבמה מספר על הפלויד שהוא הכיר עם בהתחלה עם סיד ועל הופעות שהוא ראה בזמנו.ואז הוא הולך לצד ומקרינים סרט על הפלויד עם ראיונות והכל ואז הוא מזמין אותם לבמה-מיסון וגילמור ורואים את ווטרס בלווין מאחורה...ווטרס מספר כמה היה מדהים בעיניו שוב להופיע עם הפלויד ושהתמונות שהקרינו מהעבר החזירו לו את הכל חזרה...קטע מדהים ומרגש...וזה ממש נקודה קטנה ממה שהגיע היום...המשך יבוא...

DICKPARRY

New member
סדרת דיוידים חדשה ?

על איזה סדרת דיוידים חדשה מדובר ,ואם אפשר לשאול מהיכן הזמנת את הסידרה ומה היא מכילה?

flowerboy69

New member
כמו שציינתי הם לא רשמיים ולכן

לא אוכל לפרט על מקורות וכאלה.אומר שזה מחבר שגר בארצות הברית שעוסק בפלויד.יש שם 11! דיוידים עם כל מיני דברים-הופעות קטעי וידאו שונים סרטים קטעים נדירים ועוד...

אסור להפנות בפורום למקורות לחומר בלתי חוקי

אנא קיראי את תקנות "תפוז", ואת תקנון הפורום.

flowerboy69

New member
סרט נוסף-סרטי פרומו של EMI של הפלויד..

הסרט כולל את הסרטי פרומו שהוציאה חברת התקליטים לכל מיני אירועים-יש שם את הפרומו להוצאה המחודשת של אלבומי הפלויד,סרט בן 25 דקות על הוצאת הדרק סייד במהדורת ה30 שנה בו כל חברי הפלויד מדברים על האלבום ועל הסיבה להוצאה המחודשת,סרט בן 25 דקות על הדיוידי של גילמור עם ההופעה מ2001 בו הוא מספר איך נוצר הרעיון להופעות ולדיוידי ועוד ועוד...מאוד מעניין ויפה.אה וכמעט שכחתי.יש סרט של חצי שעה-סרט נדיר מאוד שנעשה על ווטרס בשנת 84 על ידי ג'ים לאד לפני ההוצאה של הpros and cunts שלו בו הוא הולך למלון בו ווטרס נמצא ומראיין אותו על האלבום החדש ועל פוליטיקה ועל מצב הפלויד שאז עדיין היו יחד אבל לפי מה שנאמר בדיוידי זמן קצר אחר כך ווטרס פרסם את כוונתו לעזוב את הפלויד!מיוחד ביותרררר...

flowerboy69

New member
אני חושב שבאמת הקטע ההוא נמצא ביוטוב אבל

אני לא בטוח אם זה הקטע המלא-כ20 דקות כולל מה שהוא מספר על הפלויד והסרט עליהם.לגבי שאר הקטעים לא ידוע לי על המצאותם שם.מה שבטוח שהם דברים נהדרים-הסרט על הדרק סייד כמו משלים את הדיוידי הרגיל שיצא עליו והסרט על גילמור לא נכלל בקטעי הבונוס בדיוידי.הסרט של ווטרס הוא משהו מיוחד-ווטרס נראה שם מוזר כזה-מלא כעס וחוסר יציבות.בסרט נאמר שזה הראיון הראשון העמוק והאמיתי עם ווטרס-נכון ל84... אה יש גם קטעים מ2 הופעות של טאוזנד כשהוא מארח את גילמור-באמת קטעים אדירים ויש סרט על ההקלטה של גילמור ובריאן מאי לשיר שהוכן למופע צדקה שאני כרגע לא זוכר את שמו...יש קטע של מיסון אצל לטרמן שהוא מספר על הספר into the red והופעה של ווטרס יחד עם מיסון ואריק קלפטון-אני זוכר שדיברו על האירוע ההוא כי ווטרס לבש צעיף והיה נראה מוזר קצת... ויש הופעה של ווטרס באיזה תוכנית אירוח ידועה בה הוא מספר כמה הוא רוצה לחזור ליצור ולהופיע עם הפלויד...ויש את הקליפ פרומו של לות'ר רייט לשיר another brick בגירסת קאנטרי...ויש את הקטע המלא של קורפרול קלג יחד עם ראיון עם הלהקה והשיר saucerful...אין...הדברים ממש מדהימים...הפלויד חייבים לממש מה שהם דיברו עליו ולהוציא את קטעי הוידאו שלהם בדיוידיים מסודרים...זה מגיע למעריצים...

The Walrus

New member
מכיר את הקטע עם קלפטון

לראות את קלפטון מאלתר על cn זה פשוט תענוג...

flowerboy69

New member
עדיין לא סיימתי להיום רגע סבלנות!!!

אני עוד צריך לספר על 3 ספרים חדשים שיוצאים יחד עם תזכורת לעוד ספר ולספר על ספר מדהים שנפל לידי-ספר תמונות של ילדי הפרחים בסן פרנסיסקו של 67-69!!!!!!!!!!חבל על הזמן זה היה כמו לחזור לבית שמעולם לא באמת הייתי בו...פרטים על הכל בהמשך...

למעלה