מזמן לא זיינתי כאן את השכל

מזמן לא זיינתי כאן את השכל

אבל יש לי שאלה, ולא ממש אכפת אם מישהו יבין שזה באמת קשור אלי או לא. יש לי שתי ידידות שדיי ניתקו את הקשר ממני (מכל מני סיבות מגוונות - בלי הערות ציניות דל פיירו, אני יודע שאתה בהיכון). עכשיו, ובמיוחד לאחר הטיול בארה"ב, ממש חשוב לי לא לאבד אותן... שלחתי מייל עם מכתב ארוך, מסביר, שדיי מבקש הכי סליחה. לא היתה תגובה. שלחתי SMSים (רק 2) - ולא היתה תגובה. שלחתי עוד מייל - עדיין אין תגובה. ברור שאני מבין רמזים, אבל... עדיין, יש את התחושה שאם אני משלים עם זה, אז זה אומר שאני באמת מה שהן חושבות - כי כן אכפת לי. אבל עדיין, כנראה שעשיתי ממש דברים חמורים שהביאו לזה? (ואני לא מתכוון לספר מה - אבל לא משהו מטורף, וגם לא משהו פשוט). אז מה לעשות? (נו, טוף, הבנתם שזה עלי...) עמרי

אקסיומה

New member
אמממ...

לא רוצה להיות פסימית, אבל לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות, חוץ מלנסות להתקשר ולהתנצל מכל הלב, ואם זה לא יעבוד- אז לוותר, עם כל הצער שבדבר. לפעמים עדיף לשמוע דברים מאשר לקרוא מילים כתובות... זה מראה שהכוונה שלך היא כנה.

מה עושים.. מה עושים..

אם הבחורות לא עונות לך.. תשלח להן דרך איזה אחות או חברה ממש טובה.. אגב אתה תמיד יכול להתקשר מקסימום לא יענו לך ותשאיר הודעה קולית בתא או במזכירה.. אצלי פעם אחת שעשיתי את זה זה עבד וחזרו אליי.. בעצם פעמיים.. אגב אתה תמיד יכול לשלוח מכתב רשום.. זה מכריח את הבחורה בעצמה ללכת לקבל את המכתב.. ולקרוא אותו...

PrincessDanny

New member
אנלא יכולה לענות לך

כי אנלא יודעת מה עשית להן. [שזה נורא חשוב אצל בנות]

Cobe Anan

New member
אלה מי שאני חושב שהן../images/Emo35.gif

(ע. ו-נ.
) תראה.. אני לא ממש יודע איך לשקם קשרים הרוסים (ואני מניח ששמת לב לזה, הא...?), אבל אין כמו קפא"פ- תתעמת איתן פנים אל פנים, תגיד את מה שיש לך להגיד, זכותן לכעוס עליך, זכותן לא לרצות אותך כידיד- אבל המינימום שהן חייבות לך זה לומר לך את זה בצורה מפורשת, ולהסביר את עצמן. וכמו שהשדון אמר- אם גם זה לא עובד, אז תוותר. פשוט כי הידידות של מי שהידידות שלך לא שווה בשבילה כלום, לא שווה בשבילך כלום.
ובסופו של דבר- תזכור את החתימה שלך. אם לא הולך, אז לא הולך. תעבור הלאה. כואב, אבל אין מה לעשות.

המממ

אם אתה "מוותר" אחרי שני אי-מיילים ושני SMS, זה לא אומר שלא איכפת לך, זה אומר שלא איכפת להן... בכל מקרה, אין לאפחד פה מושג מה הלך ביניכם (חוץ ממי שמכירים אותך פה ממש טוב), אבל זה לא משנה - ממה שאתה אומר זה נשמע משהו מאוד אישי... אם יש לכם ידיד/ה משותפ/ת, הייתי ממליץ לך לברר דרכו/ה מה קורה... שישאל אותן בצורה הכי ישירה וכנה בשביל להבין מה קרה ואם יש עוד סיכוי. אני מאמין שיש, אם הייתם ידידים מאוד קרובים. אם אין, אתה צריך להשיג את הכתובת ולכפות שיחה פנים מול פנים. עכשיו... הן בטוח קיבלו את האימיילים וההודעות? לא יכול להיות שהן בחו"ל/טיול/חופשה/משהו אחר?

התקשרתי היום

לאחת מהן. אחרי 3 צלצולים היא ענתה ומיד ניתקה. הייתי אומר שזה רמז. אבל קבנימיט. כל מה שאני רוצה זאת הזדמנות להסביר את עצמי. תודה לכולם על התגובות!

זה מה שטוב ברמזים

אפשר לשחק אותה טמבל ולא להבין אותם
סתם... אם אתה באמת רוצה הזדמנות אתה חייב ליצור מפגש פנים מול פנים, כל האמצעים כשרים (כמעט), במקרה הכי גרוע (טפו טפו טפו), לא תראה אותן יותר אח"כ...

Lir האחת

New member
לדעתי

אתה יכול לכתוב את מה שאתה מרגיש, להסביר את עצמך, ולשים להן את זה בדואר. למה מכתב בדואר ולא מייל? כי מכתב זה משהו יותר מוחשי שמרגיש אישי יותר. מריבה רצינית שהייתה לי עם האקס הסתיימה אחרי שקיבלתי ממנו מכתב כזה ארוך בדואר. זה ממש הפתיע אותי, ולטובה. מי יודע? אולי זה גם יעזור לך
מעבר לכך, לדעתי, אין לך מה לשכנע אותן "בכוח" להיפגש איתך.

זה רעיון טוב

אבל, אני לא מצליח להבין את הסיבות לכזאת התנהגות. אני מבין את חומרת המעשים ואני בטח שלא מזלזל בהם. אבל כל כך הרבה שנאה? אחרי לא מעט זמן שעבר? אפילו לנשיא קצב נתנו להשמיע את הגרסא שלו.

הנשיא קצב לא אשם!

לפחות עד שיוכח אחרת
לעומתך... חוץ מזה, דווקא ככל שהזמן עובר קשה יותר לתקן, לא יודע... תלוי בבן אדם בעצם, אבל אני יכול להבין את זה. דווקא ככל שעובר הזמן, קשה יותר לקבל התנצלות כי כבר מתרגלים לשנאה בכל מקרה, אם אתה מאמץ את עניין המכתב - שיהיה בכתב יד ולא מודפס

Lir האחת

New member
זו נראית מהצד

התנהגות קצת ילדותית.. אבל אני לא יודעת את כ-ל הסיפור אז אני רק יכולה להציע לך דרכי פיוס שונות

Paranoid Eyes

New member
בייב תקשיב,

אולי לוקח להן קצת יותר זמן מאחרים בשביל "להרגע" ולתת לך צ'אנס לדבר. מה שחברה שלי עשתה כשאני ממש לא רציתי למשוע ממנה ו/או לראות אותה, זה פשוט להופיע לי בבית מבלי אזהרה מוקדמת, ולהכריח אותי להקשיב לה. מעבר לזה, אין לך מה לעשות יותר לדעתי. אם גם זה לא יעבוד, תוריד את הלחץ.. תעזוב אתזה לעת עתה.

אני באמת לא אלחץ

בסופו של דבר - אני זה שקובע מי אני. אם הן לא רוצות אפילו לשמוע אותי - הפסד שלהן. אני אדע להשמיע את מה שעל ליבי בהזדמנות יותר מאוחרת. תודה! אין לך מושג, נכנסתי למירוץ ביום ראשון. מלאןטלפים של עכברים שרצים.

אבל עם מכתב הוא לא יקבל פידבק

וזה מה שהוא מחפש. רק עם מפגש אפשר לעשות את זה, או עם איש קשר

Lir האחת

New member
לפי מה שהבנתי..

הן לא ממש מוכנות לענות לטלפון, אז מפגש נראה לי מאוד רחוק מהנקודה הזאת
ולגבי העניין של המכתב, אולי זו דרך שתאפשר לו להביע את מה שהוא חושב ומרגיש בצורה ברורה ושקולה. ברור שעדיף להרים טלפון או להיפגש, אבל הן לא ממש מוכנות לו לאפשר להביע את עצמו בדרכים הללו (נכון?) בכל מקרה מכתב בדואר יכול רק לעזור... ואם הן לא מוכנות לסלוח, אז לא צריך. אולי הידידות הזאת לא חשובה להן באותה מידה, ואם זה לא הדדי אז עדיף אולי כבר לסיים אותה.

למעלה