מזמן לא כתבתיייייי

flowerboy69

New member
מזמן לא כתבתיייייי

אז הנה כמה דברים... ניתן להזמין באינטרנט את חוברת ההופעות 2007 של ווטרס.אבל עם המשול לארץ זה 40 יורו שזה יקר... ואם מדברים על חוברות השגתי חוברת נדירה-החוברת השניה של הסיבוב אנימלס מ77.יש אחת שנקראת אנימלס עם תמונת עטיפת האלבום ויש עוד אחת שנקראת the history of pink floyd וגם היא יצאה כחלק מהסיבוב.זה יהיה אצלי בהמשך השבוע. יצא הסינגל החדש של ווטרס hello( i love you( כסינגל שנמכר אך ורק באיזה אתר שיש את הקישור אליו בbrain damage זה הגיע ולא שמעתי עדיין...בהמשך. אגב גם פסקול הסרט the last mimzy יצא והגיע:) בסדרת הדיוידיים של rock milestones יוצאים סרטים על meddle momantery ועוד משהו שלא זוכר כרגע... כמו שצויין דיסק tribute חדש עם גרסאות היפ הופ חח נראה לי ממש לא שווה יחס אבל נשמע...וגרסה מחודשת לאלבום הtribute שנקרא back agenst the wall לא נראה לי שיש שינוי מהמקור אז לא ממש מעניין. הדיוידי של גילמור-דיסק כפול בשם let the night surond you ניתן להזמנה באמזון usa 22$ כתוב שיוצא ביוני אבל בbrain damage מדברים על ספטמבר... מה עוד?הספר המדובר echoes-לא ברור לי מה קורה איתו.עדיין לא נשלח אלי ולא הבנתי אם הוא כבר יצא או שמתאכב או שיש מחסור... למישהו יש 2000$ פנויים?הוצע לי לרכוש ב"מבצע" אולי את התקליט הנדיר ביותר שקיים בתחום הפלויד.מדובר בתקליט פרומו שיצא לרדיו ביפן והוא מן אוסף שירים של הפלויד.זה יצא ב1970.העותק האחרון שלו נמכר ב7 א פאונד!!!תעשו את החישוב... מתחרה לו קרוב זה רק הwhith lable של פייפר מיפן בגרסת תקליט אדום שנחשב לתקליט "אגדי"...ראיתי אחד פעם... יש עוד דברים אבל לא זוכר כרגע... חג שמח! flowerboy69

floydian

New member
ליאור הוא אחד....

... מאספני הפינק פלויד הגדולים בארץ, אם לא בעל האוסף הגדול ביותר. תאמין לו אם הוא אומר את הדברים האלו.

flowerboy69

New member
חח תודה...

בקרוב אכתוב כמה מילים על הtour programs שיש לי.נראה לי שרציתי לפני כמה זמן ולא עשיתי זאת בסוף.יש לי דברים מעניינים ואני חושב שזה תחום מעניין...

Itai8

New member
תיקון קטן...

שם הDVD הכפול שגילמור הולך להוציא הוא "Remember That Night" תודה על המידע!

flowerboy69

New member
נכון...

קראתי משהו שהיה קשור לשורה הזו אז בטעות רשמתי את שמה...

flowerboy69

New member
התקליט פיקניק האגדי יוצר השבוע בדיסק!!!

דיסק משולש בו כלול השיר אמבריו המקורי של הפלויד....

ליאור, אולי תספר לנו בהזדמנות הזו

על האלבום הזה: מה הוא, מה יש בו, הדפסות קודמות וכו'?

flowerboy69

New member
אוקיי

האמת ששמעתי אותו רק פעם אחת ממש מזמן.בשנים ההם harvest הייתה חברה שהוציאה את מרבית הלהקות הפסיכדליות והעטיפות של התקליטים היו חשובות כמעט כמו התקליט עצמו אם לא יותר... כל כמה זמן החברה הייתה מוציאה אוסף שכולל כל מיני להקות וזמרים שחתומים אצלה כדי להכיר לקהל עוד דברים ולעודד מכירות בשנת 70 הם הוציאו את התקליט הזה-picnic שכלל שירים של רוי הרפר ברקלי גימס ארבסט וגם הפלויד וסיד ואחרים. בתקליט מופיע לראשונה השיר embryo של הפלויד.עד היום לא הבנתי למה הוא נקרא "גרסה לא מוגמרת". יש שם גם שיר של ווטרס מהפסקול the body ונראה לי שזה קשור לשם התקליט שכן השיר של ווטרס זה breath ושם התקליט המלא-picnic-breath of fresh air...רמז לחומרים חדשים... אני זוכר שכאלבום אני לא התלהבתי במיוחד לדעתי הערך שלו יותר אספני כתקליט.ההוצאה המחודשת פחות מעניינת שכן אם רוצים אוסף של החברה אז כדאי לרכוש את הקופסא harvest עם 5 דיסקים וספר שזו באמת חוויה מיוחדת שמחזירה לאותם ימים...

אני אשלים כמה פרטים

Harvest היתה לייבל של EMI, שהוקמה במיוחד כדי לקדם אמנים אוונגרדיים, מחוץ למיינסטרים. "פיקניק" היה אוסף של שירים של אמנים שהיו בלייבל הזה, והוא נועד בעקרון להציג אותם בפני הציבור הרחב. הפלויד וסיד, שהיו אמנים של EMI קודמו בלייבל הזה. "אמבריו" אכן נכלל בהדפסה המקורית של האלבום. הלהקה עבדה על השיר הזה במהלך הקלטות אומהגומה, אך משום מה לא היו מרוצים ממנו. "הארבסט" כללו את השיר באוסף ללא ידיעתם וללא רשותם של הפלויד. לאחר שזה נודע ללהקה, הם דרשו שמכירת האלבום תפסק, וכך היה. מהסיבה הזו, "אמבריו" לא היה זמין באופן רשמי עד תחילת שנות השמונים, והופיע רק בבוטלגים.

באוסף בשם Works

שיצא בארה"ב בתחילת שנות השמונים. עד היום, זהו המקור הרשמי היחידי לשיר.

למעלה