מזמן לא כתבתי בפורום

banana girl

New member
מזמן לא כתבתי בפורום

אין מה לכתוב, בקושי יש נושאים לשוחח עליהם!!! מי הולך למסיבת אביב של שמע ביום שני?

hubk !!ֱ

New member
אני בא למסיבת אביב

אני הולך למסיבת אביב ! מה שמך? אני מקווה שהמסיבה יהיה כייף

BigEyeGuy

New member
מה עושים במסיבות כאלה

סתם שאלה מעניין אותי לרקוד אי אפשר לשמוע מוזיקה אי אפשר שותים אלכוהל? מה עושים...

banana girl

New member
למה אי אפשר?

יש מוסיקה והייתי אומרת שווליום חזק, רוקדים, עושים כל מיני משחקים...

אני אבוא...

אפילו שאני לא יודעת מה אעשה שם.. מי עוד יבוא חוץ מחברות שלי, גילי ועידו?

המרחפת

New member
המסיבות בשמ"ע

די שונות ממסיבות במקומות אחרים. הן כוללות משחקי חברה, ואוכל, בנוסף לריקודים. זה לא דבר רגיל. ואין אלכוהול. זו עמותה לנוער, רובו מתחת לגיל 18. אין מה לדבר על שתיה חריפה.

המרחפת

New member
מה מבאס?

אני חולה. אבל מבסוטה עד השמים. מה עם טיולי פסח השנה בשמע? לאן נוסעים?

מבאס ש..

אין אלכוהול במסיבות ב"שמע".. אז יהיה טיול לצפון לגמלא, למרכז קנדה, הליכה בנחל ועוד.. לא יודעת אם יתנו לי להצטרף (עוד לא שילמתי...
)

ומרחפת..

תרגישי טוב!!! תהיי בריאה! נ.ב. כדי להבריא את צריכה לישון כמו שצריך.. לא לשוטט באינטרנט בשעות הקטנות של הלילה...

banana girl

New member
אני בספק אם הטיול...

אכן יתקיים ולא יבטלו אותו כי את טיולי תנועות הנוער ביטלו ואת הטיול הדנתי בבית ספר שלי ביטלו ונחשו למה? עקב המצב הבטחוני.. זה כבר הפך להיות שאלה רטורית

brbrita

New member
כן את צודקת

יכול להיות שיבטלו את הטיול אני מקווה שלא כי אני רוצה לצאת :) ברבריטה

המרחפת

New member
טיולי פסח

דינה: אלכוהול בשמע- אין מצב. ובאשר לטיולי פסח.... אני קראתי בעיתון שתנועת הצופים, לראשונה מזה 83 שנה (שזה בערך מאז שהקימו את צופי ישראל) ביטלה את טיולי פסח. זה די כואב לקרוא דברים כאלו. הייתי חניכה ופעילה בתנועת הצופים, וטיולי פסח היו לשם דבר, במיוחד בכיתה ז´ ומעלה: טיול גבולות, טיול ים אל ים, טיול אתגר. אני אישית לא בטוחה שביטול הוא הדרך להתמודד עם הדברים הללו. אמנם הטיול השנתי שלי שנה שעברה התבטל מסיבות זהות: הטיול היה לצפון, ושבוע לפני פרצה האינתיפאדה הנוכחית. אז קיבלנו את זה בדרכנו שלנו, ולי לא ממש היה אכפת כי גם לא ממש רציתי לצאת אליו. אבל... שטיולי פסח של הצופים לא יתקיימו? זה כמו שיבטלו את מחנה הקיץ, שיא שנת הפעילות. ובקצב הזה, מי אומר שזה לא יקרה? מה צריך להוסיף כדי שהורינו יגיעו לשיא הפרנואידיות ויעצרו את ילדותינו מלכת? מסתבר שמעט מאד. אין ספק שכמה מזכרונות הילדות הטובים שלי הם הטיולים והפעילויות בטבע, דברים נדירים לילדה עירונית שכמותי, ובאופן כללי, השהיה בחברת בני גילי בלבד, אם זה בתנועה ואם זה בשמע. אני רוצה שלילדים נוספים יהיו זכרונות יפים כאלו, שהיום, בעידן האינטרנט והמחשבים, פוחתים ופוחתים.

banana girl

New member
המרחפת.....

בת כמה את? חשבתי שכבר גמרת תיכון, מסתבר שאת בכיתה ח´

Catty

New member
עיזבי אותה

היא סתם אוהבת לרדת על אנשים.. בצורה לא מובנת.

Streetcat

New member
Dinush a hatu דינה: אלכוהול בשמעa:

דינה: אלכוהול בשמע- אין מצב vebekol saar yesh. tov staam vebemet baasa sebitlu et a tiul... zo ani, Dina. veani lo STEETCAT. ze yadid sheli.

למעלה