מזמן לא כתבתי ויש לי מה לכתוב...

Yo-man

New member
מזמן לא כתבתי ויש לי מה לכתוב...

אני אפתח בהתנצלות על חוסר הפעילות שלי בזמן האחרון. אחרי 4 וחצי חודשים של אבטלה (ללא דמי אבטלה) מצאתי עבודה, ובשבועיים האחרונים הייתי בראיונות, סידורים אחרונים לפני החזרה לעבודה ומהשבוע גם עבודה ממש (
יחד עם ה-off season יצא שהפורום האט מאוד את הפעילות, אבל זהו. תקופת הישנוניות הסתיימה. נמנו, ועכשיו נחזור לעבודה. נתחיל מפרויקט מגילת הפוטבול. למי שלא זוכר או לא יודע, ההודעה המקורית כאן, ועד עכשיו הצלחנו לצוות את הכותבים הבאים לקבוצות הבאות: AFC East ניו אינגלנד: ניו-יורק ג'טס: H20Knick באפולו: מיאמי:Amir BA AFC North פיטסבורג: בולטימור: סינסנטי: קליבלנד: AFC South אינדיאנפוליס: Reshefgarcia ג'קסונוויל: Ofribecker (ה)יוסטון: טנסי: AFC West סן דייגו: דנבר: Jake the snake קנזס סיטי: אוקלנד:עופר49 NFC East פילדלפיה: Reshefgarcia ניו-יורק ג'איינטס: Football All The Way דלאס: וושינגטון: NFC North גרין ביי:LoCkY SoB מיניסוטה: דטרויט: שיקגו: NFC South אטלנטה: ניו-אורלינס: קרולינה: Ofribecker טמפה ביי: NFC West סיאטל: סנט לואיס: אריזונה: סן פרנסיסקו: Reshefgarcia התוכנית היא לכתוב מאמר לפי 9 סעיפים הבאים: 1. היסטוריה של הקבוצה 2. סקירה על הבעלים 3. המגרש הביתי 4. האוהדים 5. צוות המאמנים 6. חוזקים וחולשות (הגנה, התקפה קבוצות מיוחדית) 7. הטירונים של השנה 8. הערכה זהירה לעתיד העונה ובכלל 9. שחקני עבר מפורסמים שהיו בקבוצה (סעיף זה יכנס כנראה אחרי פרק ההיסטוריה, בינתיים הוא כאן) כמו שאתם שמים לב חסרים לנו שמות ליד 21 קבוצות. השם שלי עוד לא מופיע רק כי אני מתכוון לקחת על עצמי את כל הקבוצות שלא ימצאו מי שיאמץ אותן... אני אשמח לראות פה אוהדים של ניו-אינגלנד שבא להם לכתוב על השושולת של שנות ה-2000, וכאלה שמוכנים לקחת על עצמם קבוצות שוליים כמו קליבלנד או אריזונה. יש לנו עד סוף החודש הזה להרים משהו, ולו שלד דק של מה שבסוף יהיה חוברת ההדרכה הראשונה לפוטבול אמריקאי בעברית. ובנושא אחר - אם בא לכם לקרוא על הטריידים האחרונים בליגה - פה יש מאמר מלא שמות. ושיגיע ספטמבר כבר

למעלה