מזמן לא כתבתי פה...

רוית ב

New member
מזמן לא כתבתי פה...../images/Emo140.gif

קראתי הרבה כמעט לא הגבתי... נדבי אוטוטו בן שלוש עוד שבועיים... אני והפונדקאית אחרי החזרה של עוברים... אולי אולי יהיה עוד ילד בבית שלנו, כל כך אנחנו כבר מצפים ומתרגשים... כל הילדים "שלנו" מפוריות גדלים מול עיני יחד עם ילדי שלי הקטן וזה כל כך מרגש לשמוע ולראות וכתוב את כל אותן פנינים מתוקות ולחוות יחד את כל אותם רגעים של צמיחה הורית וצמחיה ילדית של האפרוחים שלנו. מתחשק לי כל כך להיות אחרי הכל כל הטיפולים , כל ההתעסקות, כל המסע הזה אני מתחילה אותו הפעם כאמא, בצורה הזויה במקצת, כאילו יש עוד בת משפחה בבית שלנו ששומרת על עוברים שלי.. וילד קטן מלא שאלות (מצחיקות נורא.. בסגנון "למה אני לא הייתי בבטן של ר' הפונדקאית, ואולי אני צריך ללכת לשם "לשמור מקום") אפילו בגיל 3 הילדים כל כך חכמים ומפתיעים אני רוצה להתמקם מחדש אבל רק פה, בלי פורומים של פוריות, פונדקאות, הורים בטיפולים וכאלו והדרך עוד ארוכההההההההה אז מציצה לרגע וממשיכה הלאה. מתרגשת עם כולם... מתעדכנת ומחכה ליום הזה של לחזור כרגיל... התגעגעתי.

../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה
מזדהה עם התחושה שלך שכשזה רק יגיע, הכל יחזור למסלול הרגיל ותוכלי להתחיל סופסוף לחיות כמו שאת באמת רוצה.

אפרסקה

New member
מתגעגעת בחזרה ../images/Emo24.gif

שבי איתנו קצת יקירתי, הפוסטים המצחיקים שלך חסרים לי. מחזיקה אצבעות חזק חזק לעוברים שבבטן של ר' ושלך ביחד (תקריאי לבטן את המכתב שכתבתי לנדבי כשהיה עוברון שעשה צרות צרורות...ותראי לאן הוא הגיע טפו טפו
ומה עם תמונה אגב??? שנראה את הפלא) נשיקות.

רוית ב

New member
למענך אפרסקה

אני מחכה לתמונות של יום ההולדת בעוד שבועיים... הוא כבר גדול יותר... חמסה.

לבנה123

New member
יאאאא רוית.

איזה "איש" הוא כבר. מחזיקה לכם אצבעות להקלטות מהירה וטובה. טפו טפו טפו.

osi28

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo13.gif

רויתוש! מחזיקה לך ולפונדקאית אצבעות חזק-חזק. ונדב? איזה גדול נהיה האלביסון שלך... וכזה רציני
נשיקות מאיתנו

מרב.

New member
איזה דבש הילד הזה ../images/Emo57.gif

המון המון הצלחה בתהליך, שנשמע ממך רק בשורות טובות ועוד מיבחר קיטורים משעשעים עוד 9 חודשים, אמן ואמן.

chompi1

New member
איזה עלם חמודות

גדל הגבר גבר שלך (לא שיצא לי לראות את זה בלייב, אבל זה בסדר, אני עדיין מחכה...
) מאחלת לך המון הצלחה ושבקרוב תהיי אמא לשניים מדהימים כמו זה שיש לך כבר היום.

פוזה של דוגמן... ../images/Emo66.gif

ממש בונבון החמוד הזה! שיהיה לך בהצלחה בתהליך שהתחלתם עכשיו ואינשאללה שנדבי יהיה אח בכור!

מ י כ

New member
חת'כת עדכון הבאת פה

באמת אין זמן לגלוש בכ"כ הרבה פורומים עם שני ילדים בבית...
מחכה איתך לבשורות המשמחות... נ.ב. אני רואה שנדב ירש את הפה של אימא שלו
מצוין!

s h r o n i t

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

ומחכה שתחזרי לפה. תמיד כיף לקרוא על החוכמות של נדב. הוא ממש גדול.גבר גבר. מחכה לבשורות טובות.

פריצית

New member
היי מן העבר

קופצת לרגע ונכנסת להגיד היי. המהלך והדרך יניבו בסופו של דבר את הפלא. ריגשת אותי הבוקר ורק נכנסתי להגיד שהתגעגעתי. מחזיקה אצבעות לבשורות משמחות. אמן

שלי שלי1

New member
רוית מתוקה - שיהיה לכם המון בהצלחה

הדרך ארוכה וקשה, קשה מאוד. לא ידעתי על אשר את עוברת בנסיון הנוסף ..... מחזיקה לך את כל האצבעות
ומחכה ביחד איתך לבשורות טובות, אמן

חגיתלה

New member
רויתקוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

התגעגעתי אלייך. נדבי החתיך כל כך גדל כל כך בגר ממש גבר קטן גדול. רויתוש מאחלת לך שהפעם זו הפעם. שלא תצטרכי אף פורום מלבדינו שתצטרפי לכאן מחדש בפעם השניה עם כל השאלות הראשוניות. שתחבקי את הילד הקטן שלך שמתחמם עכשיו ברחמה של הפונדקאית. מחזיקה לך את כל ה

זהב33

New member
רוויתוש'- אהובה שלי../images/Emo23.gif

מותק ..התגעגעתי נורא {ועדיין טעים לי מאז
} אני מחזיקה לך אצבעות והלוואי הלוואי שהפעם זה יהיה חיובי ותשארי פה בלי לעבור למקומות אחרים נדבוש' תיכף בן שלוש {רוני לפניו בשבוע זוכרת?!} והוא גבר יפה וחכם
ואת יקירתי אמא נהדרת ,ובקרוב מאחלת לך להיות אמא מדהימה ל2 ד"ש לחצי ונשיקות לנדבוש' אוהבת מאוד זהבה ורונצי

h i l a l

New member
רויתוש באמת מזמן ../images/Emo24.gif

לא כתבת פה ......... יקירתי מאחלת לך המון בהצלחה ומחזיקה את כל האצבעות
התגעגענו
תחזיקי מעמד יקירתי ושוב המון בהצלחהההההההההההההה ונדבי מתוק אמיתי

אתמול חשבתי עליך

והתעצבתי שהרבה זמן לא כתבת ועדכנת. אז מה עם איזה מסר קטן הא?! והבן שלך יצא חנון אמיתי (במראה) הא?! הצליח לך
(נאמר לגמרי כמחמאה אם לא היה ברור!)

למעלה