מזמן לא כתבתי

מזמן לא כתבתי

אני עוברת עכשיו תקופה קשה עם המחלה שלי למרות שאבא שלי מאוד מנסה לתמוך ואמא שלי בעיקר דואגת

g i l i

New member
היי לך טלטלונת..

אני לא מכירה אותך, ואפ פעם לא נראה לי שקראתי הודעות שלך... אני לא בדיוק יודעת מה המחלה שלך אבל תרגישי טוב!!

עינת

New member
טלטלונת

את יודעת שאנחנו כאן הא? מקבלים ואוהבים אותך גם אם את כותבת פחות מקווה ומאמינה שהתמיכה של אבא חשובה לך ויבוא יום בו תתגברי עם הרבה כח ואהבה (כבר אמרתי לך פעם שאת אמיצה?)
ענק

תודה

אני עוד מעט יוצאת למרפאה אחרי שבוע ממש קשה שהיה לי הם גם צריכם להחליט כול כמה זמן אני אגיע לדיאטנית למרות שאני מבחינתי ממש לר רוצה דיאטנית

faith2

New member
טלטולונת../images/Emo24.gif

אנחנו כאן מחכים שתחזרי אלינו בריאה וחזקה כשור
אני מקווה שאת מתקדמת לפסגה
תבואי תעדכני אותנו....אני ממש מעריכה את הכוח שלך

לפיסגה????

זה בדיחה טובה בנתיים אני כול כך רחוקה משם ההורים שלי מנסים לתמוך אבל גם להם נורא קשה במיוחד לאבא שחי איתי היום קמתי עם כאבים חזקים בכול הבטן והרופאה אמרה שזה מההקאות (האולכוס חזר) דיי הרסתי לעצמי את מערכת העיכול ואני לא ממש לומדת אני כול הזמן עושה את אותן שטויות (למרות שזה מחלה ) מקווה להתאושש ולמשיך להלחם

faith2

New member
../images/Emo24.gif

טלו'ש....תמיד הפסגה רחוקה...אבל לפעמים היא נראית יותר רחוקה ממה שהיא נראית...אני יודעת שתצליחי לנסח את המחלה. אני יודעת! וגם ההורים שלך יודעים....כל עוד הם לא וויתרו- בוודאי שאת לא מוותרת!!!!!
!!!!!! כל הכבוד לך!

עינת

New member
הם לא מוותרים

את לא מוותרת ואנחנו לא מוותרים שמעת טלטלונת?????????? אנחנו לא מוותרים ועכשיו אט אט , צעד צעד לקראת המטרה

ניסיתי באמת שניסיתי

אבל הוא כול כך פגע בי הוא אמר שאני צריכה 5 ק"ג של ריבה ולא חצי ואני בכלל לא אוכלת הרבה אתמול לא אכלתי שום דבר והיום בקושי רב אכלתי קצת אכלתי קצת והוא בא עם הערה הזו ואם הייתי גרה עם אמא שלי זה היה יותר גרוע

למעלה