מזמן לא עשינו את זה... דסקטופים
Y yuval k New member 8/2/04 #2 ומהצד השני, אני והרזולוציה ../images/Emo3.gif 1280*1024. לא פקסל"ר אחד פחות.
ק קיץ כתום New member 8/2/04 #5 יש בעיות? אני מודה שאני משתמש ב-FRONTPAGE, רק אם באמת אין לי כוח.. אבל אני מנקה את הקוד אחרי זה.. חוץ מזה, החלון שאתם רואים זה בגלל שפתחתי איזה קובץ ASP דרך FLASHFXP.. זה הברירת מחדל.
יש בעיות? אני מודה שאני משתמש ב-FRONTPAGE, רק אם באמת אין לי כוח.. אבל אני מנקה את הקוד אחרי זה.. חוץ מזה, החלון שאתם רואים זה בגלל שפתחתי איזה קובץ ASP דרך FLASHFXP.. זה הברירת מחדל.
T Trranger New member 8/2/04 #12 כן ../images/Emo3.gif סתם אתה יכול לשנות בFLASHFXP... אצלי זה אינטרדב
T Trranger New member 8/2/04 #6 לי יש אחד של מתכנתים ../images/Emo3.gif מבולגן אני כל פעם מסדר ומתקן מחדש
T Trranger New member 8/2/04 #13 יאללה בלאגן ../images/Emo11.gif אני מתחיל לנקות את הדסקטופ... חכו חכו.. אחרי שאני גומר איתו הוא עוד ייראה נורמלי
יאללה בלאגן ../images/Emo11.gif אני מתחיל לנקות את הדסקטופ... חכו חכו.. אחרי שאני גומר איתו הוא עוד ייראה נורמלי
Y yuval k New member 8/2/04 #14 2000../images/Emo35.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
א אוריקס New member 8/2/04 #16 לא רק ש 2k טוב יותר, אפשר להגיע גם איתו לתוצאות עיצוביות יפות (כמו אצלי למשל...)