מזמן לא עשינו.. מיהו המיילל ברוח! והפעם-רעות!

מיץ פזי

New member
מזמן לא עשינו.. מיהו המיילל ברוח! והפעם-רעות!

קדימה שאלו אותה כל מה שאתם רוצים! והפעם יש אקסטרה- כל אחד ששואל שאלות צריך להמר כמה פעמים רעות תוסיף את האייקון
בתשובותיה! תהילת עולם מובטחת למנצחים

תמרוש5

New member
רעות../images/Emo16.gif

איך זה שגרמת לי בכזאת קלות להתמכר לנר?!
וחוץ מזה,טוב אין לי באמת מה לשאול.
(אי אפשר לנחש כמה נרות היא תשים,זה בלתי אפשרי בעליל!)

רעוּת

New member
אולי אי אפשר לנחש וזה,

אבל אם תשלמי לי מספיק אני מוכנה לזייף תוצאות, כמו שעושים לפעמים במשחקים כדורגל
והנרות לצה"ל |נר4U|--->

מיץ פזי

New member
אותי מעניינים כמה דברים!

עדיין לא הצלחתי להבין- מה את עושה בחייך בימים אלה? מה החלק הכי כיפי במה שאת עושה עכשיו? מה החלק הכי גרוע? לאיזה הופעה של רונה את מתכננת להגיע, אם בכלל? מה החלום הכי גדול שלך? *בקשה מההנהלה*- נסי, נסי חזק, לא לענות בציניות. תודה

רעוּת

New member
אני אשתדל ../images/Emo7.gif

זה כזה ערב לזכרי
שנה למותי וכו'
|סציניות| מה את עושה בחייך בימים אלה? בעקרון, אני סטודנטית
אבל כרגע ועד סוף השביתה (שתהיה, אמן
) אני עובדת, או משו כזה
מה החלק הכי כיפי במה שאת עושה עכשיו? שאני לא לומדת!!!!! נכון שתמיד אומרים לך "כשתהיה באונ' תלמד מה שמעניין אותך" וכו'. אז זה שקר. הם לא מספרים לך על כל הקורסי מבוא, על סטטיסטיקה, על שיטות מחקר ושאר קורסי חובה מגעילים. יש לי 6 נקודות בחירה בכל התואר!!!! 6!!!!! זה קורס וחצי!!! שמתוכן אני עושה 4 נקודות שהן בכלל לא קורס, הן התנדבות בזמני הפנוי!! והעולם שותק
|סמרמור|. מה החלק הכי גרוע? העבודה
סתם, לא, ללמוד יותר גרוע. ואוקטובר
. אוקטובר הוא המקור לכל הרוע בעולם. הוא ואמא שלי. ובדרכ באוקטובר גם יש לי יותר מדי ממנה
לאיזה הופעה של רונה את מתכננת להגיע, אם בכלל? אם בכלל
אוף, לא יודעת, אבל אם כבר אז להופעה שהיא רק שלה ולא אחת שהיא מתארחת אצל אמנים נחותים ממנה |טוהרהגזע| (וכן, לירון, דקלבאום נחותה ממנה, אפילו רק מעצם העובדה שהיא נתנה יד לדבר המזעזע שנקרא הבנות נחמה). מה החלום הכי גדול שלך? לא יודעת, אין לי חלומות כאלה גדולים
אני מניחה שלהסתדר כזה, לסיים ללמוד, לעבוד במשהו שמעניין אותי, שתהיה לי משפחה משלי (3 ילדים+1 רזרבה). זה בנאלי כזה, אבל לפחות זה משהו שיכול להתגשם

Walk Two Moons

New member
../images/Emo191.gif

ייללת פעם ברוח? מעדיפה את רונה בעברית או באנגלית? שיר אהוב של רונה: שיר אהוב בכללי: אילו אמנים שהם לא רונה קינן \ טורי איימוס את אוהבת לשמוע? תנחשי מה השם השני שלי? (רמז: 99% שהאייקון המייצג אותו יופיע בהודעה שלך
) ולסיום, שאלה שטורדת את מנוחתי זה לילות רבים - למה לדעתך הפורום הזה לא ידידותי לזכרים?

רעוּת

New member
../images/Emo192.gif

ייללת פעם ברוח? רק בלילות של ירח מלא
מעדיפה את רונה בעברית או באנגלית? עברית, דפינטלי. אני חושבת שהליריקס שלה יותר טובים בעברית. למרות שאני גם אוהבת את ice ו paper cut. אוף, היא טובה וזהו. שיר אהוב של רונה: אוף. זאת בחירתה של סופי
אהיה צפויה ואגיד מבול. שיר אהוב בכללי: זה כמו לעשות לי בחירתה של סופי במשפחה מרובת ילדים
זה משתנה לפי המצברוח, אבל יש שירים שיישארו תמיד, כמו מבול, או ג'ופיטר של טורי. אילו אמנים שהם לא רונה קינן \ טורי איימוס את אוהבת לשמוע? שלומי שבן, פיונה אפל, רג'ינה ספקטור, אליוט סמית', לאונרד כהן, שרה מקלכלן, אביתר בנאי (אבל אני לא אוהבת את הדיסק האחרון שלו
מצא את אלוהים והפסיק לחתוך
). אוף, לא יודעת, כל מיני. תנחשי מה השם השני שלי? (רמז: 99% שהאייקון המייצג אותו יופיע בהודעה שלך ) נרי? באמת, יש שם כזה
ולסיום, שאלה שטורדת את מנוחתי זה לילות רבים - למה לדעתך הפורום הזה לא ידידותי לזכרים? אני חושבת שבגלל שיש בו הרבה בנות, ובנות לא ידידותיות לזכרים. ובצדק
. למרות שיש גם לסביות, ואני לא מבינה למה הן לא ידידותיות לגברים, כי דווקא להן נשים הורסות את החיים יותר.

רעות,

ממתי את כזאת צינית? כי אני די בטוחה שאני קוראת אותך שנים בתפוז [אמג מה זה אומר עליי?] ולא תמיד היית..... נמנמ זו באמת שאלה טובה

רעוּת

New member
אני מאשימה את צהל ../images/Emo16.gif

פעם אחת כשהיית ממש צעירה וחדשה במשרד, אז אחת הבנות אמרה לי כזה "אמג מה לעזאזל עוללו לך שהפך אותך לכזאת צינית"
תמיד הייתי כזאת, נו מה

Walk Two Moons

New member
בא לי עוד.

חורף או קיץ? שוקו או קפה? "לנשום בספירה לאחור" או "עיניים זרות"? רגישה לחום? לקור? לדיגדוגים? התמכרת פעם לסדרת טלוויזיה? איזה סרט שראית לאחרונה השאיר עלייך רושם בל-יימחה? מהי ההופעה הכי טובה שהיית בה מעודך? מי הסופר האהוב עלייך?

למעלה