מזמן לא פורסם פרק, אז עכשיו שניים:

מזמן לא פורסם פרק, אז עכשיו שניים:

פרק 19: קאטסואו עמד על ראש הצוק והביט אל האופק. מולו יכול היה לראות רק ים, ללא שום יבשה מלבד כמה איים קטנטנים, שקוטרם לא יותר ממטרים אחדים. הרוח שבאה מכיוון הים הכתה בפניו, והוא עצם את עיניו מתחת למשקפי השמש שלו ושאף את ריח החול והמלח. "הוא שם, קיטסונומון." אמר. "כן." הסכים הדיג'ימון שעופף לידו. "הדיג'ימונים בכפר ההוא אמרו שהוא מעבר לים, אבל שאסור לנו ללכת לבד." קיטסונומון נחר בבוז. "הסתדרנו לבד עד עכשיו. הייתי לבד כל החיים שלי." "אני עדיין לבד." מלמל הנער בשקט. בטנו של הדיג'ימון השמיע קרקור חזק. "אני הולך לחפש אוכל. אתה רעב?" "לא." וקיטסונומון עף משם בחיפוש אחר אוכל, מותיר את שותפו לבדו, כרגיל. "אתם לא תוכלו לעשות את זה לבד. הוא מסוכן מדי, היצור הכי מסוכן שפגשתם מעולם. תצטרכו את עזרת השומרים האחרים. עד שתמצאו אותם, לא תוכלו לעשות כלום." אמר הארמדילומון שפגשו בכפר. כל הפעמים בהם קאטסואו וקיטסונומון נאלצו להציל את האחרים חלפו בראשו של שחור השיער והוא עיקם את אפו. "לא נוכל לעשות את זה לבד? אני לבד כל החיים!" אמר, ובמוחו יכול היה לראות שוב את אמו החולה, ואת הנער שחור השיער שכל-כך העריץ, מסתובב תמיד עם משקפי שמש מרובעות וסיגריה בפיו, אחיו הגדול. "ריטסוקה." השם בקע מפיו כמעט בלחישה. "עברו עשר שנים מאז. זה הייתי אמור להיות אני, אבל אתה תמיד היית שם כדי לשמור עליי, וגם אז." והנער החל לשקוע בזיכרונות. "אני לבד מאז שאני זוכר את עצמי. ריטסוקה אף-פעם לא היה בבית, ואני הייתי נשאר לבד כדי לטפל באמא. את כל מה שאני יודע למדתי בעצמי, אולי עם מעט עזרה מצד ריטסוקה מדי פעם. הוא היה נראה כאילו הוא יודע הכל, כאילו הוא מסוגל לעשות הכל, כאילו הוא בלתי-מנוצח. הערצתי אותך, ריטסוקה, היית הגיבור שלי. ואז זה קרה, לפני עשר שנים..." ילד קטן, בערך בן חמש, עמד על שפת הכביש וחיכה שאחיו הגדול יצא מהחנות שמעבר לכביש עם הגלידה שהלך לקנות להם. הוא אמר לו לחכות שם, אבל הילד שחור השיער חיכה כבר הרבה זמן, והחום החל להרגיז אותו. הוא הביט לשני הכיוונים, והניח רגל אחת על הכביש. אחרי היסוס קל, הניח את השנייה, ואז החל לחצות בריצה. רעש המנוע של מכונית כחולה ודהויה נשמע, הרעש שאוזניו לא קלטו בזמן. הילד נעצר והביט במכונית בעיניים פעורות לרווחה. "קאטסואו!!!" הוא שמע את הצרחה. משהו כבד פגע בילד והוא מצא את עצמו מתגלגל על הכביש, הרחק מהמכונית. צליל מצמרר של חריקת בלמים נשמע, משהו פגע באדם שהציל אותו. הוא התגלגל על הכביש כמה פעמים ואז נעצר, ודם החל להכתים את בגדיו ולהתפשט סביבו בשלולית גדולה. יד קטנה נשלחה אל עבר משקפי השמש שכיסו את עיניו התכולות של הנער ולקחה אותם. שתי הידיים אחזו בה והרכיבו אותה על עיניו של הילד שאחיו נהרג, הילד שכעבור עשר שנים הפך לקאטסואו. "מאז, באמת הייתי לבד. זה לא היה כמו להיות בבית עם אמא עד הערב, אז היית חוזר. הפעם לא היה לנו אף-אחד שידאג לנו. לא הייתי יכול גם לעבוד וגם לדאוג לאמא, אבל הייתי חייב. הייתי מסתובב בחוץ כל היום וחוזר בשעות הצהריים המאוחרות, וכשהתבגרתי, אפילו יותר מאוחר." שחור השיער נותר שקט לרגע. "כשאמצא את ניאו דווימון זה יהיה בדיוק אותו דבר: לבד. הצלחתי להסתדר לבד עד עכשיו, ואני אצליח גם הפעם. ניאו דווימון יימחץ!" והוא קפץ את אגרופו. "קאטסואו!!!" נשמע קולו של קיטסונומון. הנער הסתובב לאחור והביט בדיג'ימון שחור וגדול עף לעברו. הוא זינק על האדמה במהירות והרגיש את גוף הדיג'ימון חולף ממש מעליו. אז התיישב והביט אל קיטסונומון, שטס בעקבות התוקף. "להבת ענבר!" הדיג'ימון השחור הגן על עצמו בידיו ולא ניזוק. "מה זה?" שאל קאטסואו וזינק על רגליו. "דווימון! הוא אחד מהדיג'ימונים שתקפו אותנו כשהגענו לעולם הדיגיטלי!" אמר קיטסונומון. "ציפורן מוות!" צעק דווימון. הדיג'ימון השני התחמק במהירות מהיד הארוכה שנשלחה לעברו, שיגר עצמו קדימה ונגח בחזהו של אויבו בעוצמה. זה תפס בראשו של קיטסונומון והטיל אותו למטה. האחרון פגע בראש הצוק, שהתרסק לחתיכות, ונפל למים שמתחת. "לעזאזל." קילל קאטסואו. דווימון שלח את ידו הנמתחת אליו ואצבעותיו נסגרו סביב צווארון חולצתו. הדיג'ימון הרים את הנער, שאחז בידו בכוח וניסה השתחרר, וקירב אותו אליו. "אני אהרוג אותך." אמר באיום, הניף את ידו וזרק את שחור השיער למים שמתחתם. בשעה שזה צלל למטה, מים השפריצו לכל עבר כשקיטסונומון פרץ מתוכם, תפס בחולצת שותפו ונסק יחד איתו. הוא הניח אותו על הצוק וריחף מול דווימון. "אתה." האחרון חרק בשיניו. "אני." השיב השני. "להבת ענבר!" הדיג'ימון השחור זז הצידה והושיט את ידו קדימה. "ציפורן מוות!" היא התארכה ופגעה בחזהו של קיטסונומון, שהתרסק על האדמה במרחק מה מקאטסואו, שצפה בקרב. דווימון נחת וניסה לפגוע באויבו בידיו, אבל זה התחמק פעמים אין ספור וניסה לנגוח שוב בחזהו של התוקף. זה תפס בראשו והטיח אותו באדמה, ואז בעט בו והעיף אותו לאחור. קאטסואו עמד במרחק בטוח מהשניים וצפה בקרב. "קדימה, קיטסונומון." אמר ללא קול. אבל הדיג'ימון לא הצליח לפגוע בדווימון כלל, ורק הוכה שוב ושוב. "קדימה, קיטסונומון!" צעק הנער וקפץ את אגרופיו. "להבת ענבר!" "הוא לא מסוגל לפגוע בו!" סינן שחור השיער דרך שיניים חשוקות. "הוא צריך עזרה! אבל...מה אני יכול לעשות? זה הקרב שלו, הוא לבד עכשיו." "להבת ענבר!" "ציפורן מוות!" קיטסונומון הוטח באדמה. "קאטסואו!" הוא קרא. "מה אני יכול לעשות?" שאל הנער בלחישה. ידו של דווימון הכתה באדמה ואויבו התגלגל הצידה במהירות וזינק על רגליו. אצבעותיו של הדיג'ימון השחור ננעצו באדמה, והוא עקר סלע גדול והשליך אותו על השני. "להבת ענבר!" קרא האחרון, וגשם של אבנים קטנות הוטח על כל חלקי גופו. "למה הוא לא מצליח? למה הוא לא יכול לעשות את זה לבד?" שאל קאטסואו את עצמו. דווימון התקרב אל הדיג'ימון ששכב על האדמה והטיל עליו את צלו. "קדימה, קיטסונומון!" סינן שחור השיער מבעד לשיניים קפוצות. "אתה יכול להצליח!" "קאטסואו..." הדיג'ימון הביט בו. "אני לא יכול לעשות את זה לבד..." "הוא לא..." עיניו של הנער התרחבו מאחורי משקפי השמש שלו והוא נזכר בפעם הראשונה שראה את קיטסונומון. "מה זה?!" שאל אז. "השותפים שנשלחו מטעם המועצה." אמר ריי. "שותפים." מלמל קאטסואו כעת. "מה אני אמור לעשות איתך?" "אתה לא אמור לעשות כלום, חוץ מלדאוג לו." הסביר ריי. "אני צריך לדאוג לו! הוא לא יכול לעשות את זה לבד! הוא צריך את העזרה שלי! אנחנו שותפים!" קאטסואו רץ קדימה, זינק על דווימון והפיל אותו. זה העיף אותו מעליו ושניהם קמו על רגליהם. "מה אתה עושה, בן-אדם טיפש?" שאל הדיג'ימון האפל. השני רץ לעברו והכה בחזהו, אבל דווימון רק עמד שם והביט בו. שחור השיער הניף את אגרופיו והכה פעם אחר פעם, אבל דבר לא קרה. "לעזאזל!" קילל. "ציפורן מוות!" ידו של דווימון פגעה בנער והוא נפל על האדמה. "לעזאזל." מלמל שוב. "אתה אמיץ, אבל זה יעלה לך." אמר הדיג'ימון. קאטסואו הצליח לקום בקושי רב, קפץ את אגרופיו והסתער שוב, אך אויבו הכה בו והפיל אותו שוב. "אני אהרוג אותך." אמר שוב והרים את ידו. הוא פתח את פיו ועמד לצעוק את שם ההתקפה הבאה שלו.

הסוף:

קרן של אור כחול בוהק פגעה בקיטסונומון וכיסתה אותו לגמרי. היא הפכה לעמוד של נתונים כחולים שהחלו להסתחרר סביב הדיג'ימון. "קיטסונומון, דיג'יגדל ל..." הוא החל מרחף באוויר, עיניו ופיו נפערו ואור לבן זהר מתוכם. גופו של קיטסונומון נקרע והותיר מאחוריו גוף עשוי רשת של אור כחול, והנתונים התחברו אליה ויצרו דיג'ימון חדש: מתוך מערבולת הנתונים הכחולים התנשא דינוזאור גדול וצהוב, מוסתר על-ידי שתי כנפי עור ענקיות. הוא פרש אותן וחשף את גופו: על ראשו היו שתי קרניים שפנו לאחור, על גבו רעמת קוצים גדולים ומחודדים, ועל גבו, רגליו וידיו פסים שחורים. הוא שאג בקול וזנבו העבה הכה באדמה. "דראמון!" דווימון וקאטסואו הביט בדיג'ימון המתנשא מעליהם. "קיטסונומון דיג'יגדל." אמר הנער בהשתאות. "לעזאזל." קילל דווימון. "קללת גיהנום!" דראמון סגר את כנפיו והגן על עצמו מפני הברק השחור שנשלח מציפורני הדיג'ימון האפל. עיניו השחורות הביטו בשותפו האנושי. "כדאי שתתרחק, קאטסואו, זה עומד להיות מסוכן באמת הפעם." שחור השיער קם על רגליו ונסוג לאחור. דווימון הביט לעברו ועיניו בהקו בזעם. "ציפורן מוות!" ידו כמעט פגעה בקאטסואו, אבל זה הספיק להתכופף והיא חלפה מעליו. "הילחם בי!" צעק דראמון לעבר הדיג'ימון השחור והכה בו בזנבו. זה התגלגל באוויר מספר פעמים עד שנעצר כשראשו מסוחרר מהמכה. הוא תפס בו, ואז פרש את כנפיו למלוא גודלן. "אתה תצטער על זה." איים. דראמון פרש גם הוא את כנפיו, וגודלן העצום התגלה במלוא הדרו. הכנפיים היו יכולות לכסות בקלות שניים כמוהו. הדיג'ימון הגדול נסק והתרומם מעל דווימון. "קללת גיהנום!" דראמון הכה בידו ועצר את ההתקפה. "זה נגמר כאן. הבא יהיה האדון שלך." ובעודו מדבר, גיצים ולהבות קטנות בקעו מפיו. אז פער אותו לרווחה וחשף ניבים גדולים וחדים כתער, וכדור גדול של אש צהובה שמילא את לועו. "להבת דרקון!" להביור של אש נשלח מפיו של הדיג'ימון הצהוב וכיסה את דווימון, שניסה לגונן על עצמו בידיו וכנפיו, אך לשווא. מבין הלהבות עלו נתונים אדומים שרק לפני רגע היו דיג'ימון שחור ואפל, משרת של אדון האופל. "קיטסונו...דראמון!" קרא קאטסואו. "זה היה גדול!" הדיג'ימון נחת מולו. "זה היה בזכותך." "דיג'יגדלת! ועכשיו נוכל לעוף אל האי של ניאו דווימון!" "אין לי מספיק אנרגיה, קאטסואו. צורת האלוף לוקחת אנרגיה רבה, ואני לא אצליח לנשוא אותך כל הדרך. כבר עכשיו אני מרגיש אותה אוזלת." ונתונים כחולים עלו מגופו של הדיג'ימון בשעה שחזר להיות שוב קיטסונומון. הנער נראה מאוכזב. "זה בסדר, נגיע לשם מתישהו. ואז!" אמר השני. "ואז!" קאטסואו קפץ את אגרופו ומבטו ננעץ באופק, שם ניאו דווימון חיכה.

קורורו

New member
אוו.... ^^

אממ, אני מבינה את החזרה על "הוא לבד עכשיו" "אני לבד כל החיים שלי", אבל בפסקה הראשונה זה חוזר יותר מדי באותה הצורה... אולי לשנות את זה קצת מדי פעם היה פחות "קופץ" בעין... חוץ מזה, ממש אהבתי ^^

Digimon Guardians פרק 20:

ריי פסע לתוך אולם גדול ומבטו מיד התרומם בחיפוש אחר התקרה, אבל דבר לא נראה. לא היה שם שום דבר, מלבד מרחב לבן ואינסופי. הנער הביט לימינו, אל שינומון, ואז לשמאלו, אל האגאנמון. שניהם הביטו ישר קדימה, והוא עשה כמוהם. ואז, כאילו ממרחק, שולחן ארוך בצורת סהר דהר לעברם, ונעצר במרחק של כמה מטרים מהם. סביבו ישבו עשרות דיג'ימונים שונים ומשונים. האגאנמון כרע ברך והרכין ראשו, ושינומון הצטרף. ריי הביט בהם לרגע בבלבול, ואז עשה כמותם. "שלום, שומרים." אמר אחד הדיג'ימונים. "ברוכים הבאים להיכל המועצה העליונה של העולם הדיגיטלי. אתם יכולים לקום. גם אתה, האגאנמון." הוסיף כשראה שזה מתעכב. "הם מרשים לנו לעמוד. בכל ימיי כמשרת של המועצה, אף-פעם לא ראיתי מישהו מורשה לעמוד ישר בנוכחות חבריה." חשב האחרון לעצמו. ריי הזדקף, ועיניו החומות נתקלו בדיג'ימון שישב ממש במרכז השולחן הגבוה, בדיוק מולם. הוא היה עטוף מכף-רגל ועד ראש בשריון שחור בעל עיטורי זהב, גלימה ארוכה ונוצות כנפיים זהובות שבצבצו מתוך הקנים השחורים שעל גבו. "ריי אוסאקה," הוא אמר. "ושינומון." "אנחנו צריכים למצוא את החברים שלנו." השיב הנער בתגובה וקפץ את אגרופיו. הדיג'ימונים שתקו לרגע, ושינומון הניח יד על כתף שותפו. "הם בסכנה בלעדינו." המשיך ריי. "העולמות שלנו יהיו בסכנה גדולה הרבה יותר בלי השומר החמישי." השיב הדיג'ימון השחור. "השומר החמישי?" שאל חום השיער בבלבול. "ניתנה לך משימה למצוא עוד ארבעה שומרים, אבל מצאת רק שלושה." "אני זוכר משהו כזה. סיי...משהו." "סייגי." השלים חבר המועצה. "כן." "השומר החמישי, השומר החשוב מכל." "מה כל-כך חשוב בו?" שאל ריי. "הוא רק ילד." שתיקה קצרה. "הוא הרבה יותר מסתם ילד. למעשה, הוא בכלל לא ילד." השומר הרים גבה והביט בשינומון, שהביט בו בחזרה ומשך בכתפיו. "סייגי נוצר יחד עם העולם הדיגיטלי, כשומר המקורי של כדור-הארץ. הוא עשוי מהחומר ממנו עשוי העולם הדיגיטלי עצמו, והליבות הדיגיטליות של כל הדיג'ימונים." "הוא דיג'ימון?" "הוא תוכנה, שנועדה לשמור על הסדר והצדק, והאחראי לאיזון בעולם הדיגיטלי. הוא נשלח לכדור-הארץ בתור השומר המקורי הראשון לפני זמן רב מאוד, כשהעולם הדיגיטלי רק נוצר. בהתחלה, לא הייתה בעיה, אבל אז האיזון החל לצאת משליטה. ללא השומר, הכוחות האמיתיים של המקור החלו להשתחרר, וגרמו לדיג'ימונים מסוימים לגדול ולהתחזק, לדיג'יגדול. וכך הופר האיזון." ריי ושינומון רק בהו בו בפיות פעורים והקשיבו. "דיג'ימונים החלו לחפור אל עבר המקור, ליבת העולם הדיגיטלי, כדי להשיג מכוחו. מלחמות פרצו ביניהם. כולם רצו עוד כוח. החזקים ביותר שרדו, ונעשו חזקים יותר, עד שהפכו לחזקים ביותר. שלושה-עשר מתוכם ראו את מה שעתיד לקרות לעולם הדיגיטלי אם המלחמות ימשיכו, והחליטו לכרות ביניהם ברית ולהגן על המקור. המבנה בו אתם עומדים כעת נבנה ממש מעל המקור, ושלושה-עשר הדיג'ימונים הפכו לחברי המועצה העליונה של העולם הדיגיטלי. אלה אנחנו." "וואו." פלט ריי בלחישה. "אבל, נראה שהייתה תקלה במקור, ווירוס השתלט על חלק מהנתונים שנלקחו ממנו, ובכך יצר את זן הדיג'ימונים המכונה וירוס. הוירוס הזה הפך את חלקם לבלתי-מנוצחים כמעט, כמו ניאו דווימון. הוא צבר עוד ועוד כוח, ודיג'יגדל במהירות עד לשלב העל שלו, שהפך אותו לדיג'ימון החזק ביותר שקיים. במטרה לקבל עוד כוח, ניאו דווימון אסף צבא ענק של דיג'ימונים מושחתים ותקף את חיילי המועצה. העולם הדיגיטלי וכדור-הארץ הם היחידים ששרדו, אבל אנחנו צריכים עזרה." "אז מה אנחנו אמורים לעשות?" שאל שינומון. "אם נחזיר את סייגי לכאן..." החל השומר השני. "זו האפשרות המפחידה מכל." אמר חבר המועצה. "אנחנו חוששים מהאפשרות שאם סייגי יחזור, העולם הדיגיטלי יאותחל, ודיג'ימונים רבים יושמדו בתהליך." "אז איזה פתרון כן יש לכם?" שאל חום השיער. הדיג'ימון השחור לקח נשימה עמוקה. "חשבנו שאם נניח לניאו דווימון לעזוב את העולם הדיגיטלי, וניתן לסייגי להילחם בו בעולם אחר..." "העולם האחר היחיד שיש לכם הוא הבית שלי." התפרץ ריי. "אין סיכוי." "זה הסיכוי היחיד, אחרת מיליוני דיג'ימונים יהרגו." "ומה עם מיליוני בני-אדם? אתם לא יודעים איך סייגי אמור לעצור את ניאו דווימון, או אם הוא בכלל מסוגל. זה יסכן את העולם שלי, את החברים שלי, ואת המשפחה שלי." "אנחנו חייבים לנסות." "לא על חשבון מיליוני בני-אדם. זו הצרה שלכם, והיא תישאר כאן. ניאו דווימון לא יגיע לכדור-הארץ." "זו לא הצעה." "אתם רק מפחדים לאבד את הכוח שלכם, בגלל זה אתם מפחדים להחזיר את סייגי! אבל זה המקום שלו, הוא נוצר כאן והוא צריך לחזור כדי לתקן את העולם הדיגיטלי!" "ריי אוסאקה!" הרעים דיג'ימון לבן ומקורנן בעל כנפי עור כהות. "אל תרים את קולך בהיכל המועצה, ואל תעיז לצאת נגד תוכניותיה! המועצה מינתה אותך, ואתה תמלא את פקודותיה בלי שאלות!" "דיינאסמון!" אמר הדיג'ימון השחור והביט בו, וזה השתתק ובעיניו האדומות מבט זועם. "אם תמרו את פי המועצה, תאלצו להתמודד גם עם חייליה." אמר דיג'ימון אחר, לבוש שריון אדום וזהוב ובעל שתי קרניים על מצחו. "נאבקנו קשות כדי לשמור על הסדר בעולם הזה, וזו הסיבה שמינינו את השומרים. אם תתמרדו, אני, סוסאנומון, ארדוף אחריכם בעצמי." "המועצה החליטה. אתם תמשכו את ניאו דווימון אל כדור-הארץ, תמצאו את השומר החמישי ותתנו להם להתעמת. השאר יקרה מעצמו." אמר הדיג'ימון השחור. ריי פתח את פיו כדי להתווכח שוב, כשמכה חזקה הרעידה את הבניין. "מה זה?" שאל בהפתעה. "האגאנמון, זה לטיפולכם!" אמר הדיג'ימון השחור שבמרכז השולחן, שדהר לאחור ונעלם יחד עם חברי המועצה. שלושת הנותרים רצו החוצה והביטו בשני הדיג'ימונים החגים מעליהם. מדי פעם, הדרקון השחור הניף את ידיו אדומות הטפרים והכה, יורה להבים אדומים שהתנפצו על גג בניין המועצה. "מה...?" החל ריי. "דווימון קרח ודווידראמון." אמר שינומון. "הציידים." אמר האגאנמון, והשניים הביטו בו בבלבול. "קבוצת הדיג'ימונים של ניאו דווימון, שאחראית לצוד את השומרים. הם אלה שהפרידו ביניכם." הסביר. "אנחנו נמחץ אותם!" אמר הדיג'ימון השני ועף לעבר השניים. "קדימה!" ריי הניף את אגרופו. "תותח רוח!" דווידראמון הצליף בזנבו וחסם את ההתקפה. הוא הניף את ידיו וירה להבים אדומים שוב. שינומון התחמק בזריזות ונסק לעברם. "ציפורן קפואה!" קרא דווימון קרח. ידו התארכה וכמעט פגעה באויבו, אבל אז התחמק והמשיך לנסוק. ידו הלבנה של השני הסתובבה בעקבותיו, תפסה ברגלו והטיחה אותו באדמה. "חרא." סינן ריי. שינומון קם וחרק שיניים. "ציפורן קפואה!" האחרון כיסה את גופו בכנפיו, שהתכסו בקרח. הוא פתח אותן בכוח ורסיסי הקרח התפזרו לכל עבר. האגאנמון התייצב מול הנער והגן עליו בגופו. אז הביט למעלה, וראה שדווידראמון שוב שיגר את ההתקפה שלו, הפעם לעברם. הדיג'ימון הלבן תפס בחום השיער וזינק משם, וההדף הפיל את שניהם על האדמה. שליח המועצה זינק על רגליו ונעמד לפני השומר, שעליו הוא אחראי. דווידראמון צלל, ודווימון קרח אחריו. "תותח רוח!" קרא שינומון. השניים זזו לצדדים וההתקפה חלפה ביניהם. "הרוג את השומר." אמר דווימון קרח לשותפו ונעצר באוויר. הוא הניף את ידו והכה. "ציפורן קפואה!" ההתקפה פגעה באדמה, ודוקרני קרח בקעו ממנה בזה אחר זה עד שהגיעו לשינומון ופגעו בו. דווידראמון נחת מול האגאנמון, התרומם על רגליו האחוריות ושאג. "עשה משהו!" קרא ריי.

הסוף:

הדיג'ימון זינק קדימה ובאגרוף חזק בבטן, הפיל את השחור הגדול לאחור. זה נעמד שוב, הפעם על ארבע, ועיניו בהקו באדום. הוא עלה על רגליו האחוריות, הניף את ידיו וירה להבי אודם לעבר אויבו. זה הצליב את ידיו מולו והגן על עצמו בהצלחה. "אני אהרוג אותך." סינן. הוא הושיט את ידו קדימה, וזו זהרה והפכה לתותח לבן ובוהק. "תותח מתכת לבן!" קול ירייה חזק נשמע ולהב של אור לבן שוגר מהתותח של האגאנמון וחדר דרך בטנו של דווידראמון. זה שאג בכאב וצנח לאחור כשנתונים אדומים עולים מהחור שהותירה ההתקפה בגופו. דווימון קרח הביט לעברם בבהלה. "לעזאזל." קילל, ומבט עיניו האדומות וחסרות האישונים חזר אל שינומון, שקם מהאדמה והתכונן להילחם. השני פרש את כנפיו והחל לעוף משם. "שינומון! סיים את זה!" צעק ריי והצביע אל עבר הדיג'ימון המתרחק. "תותח רוח!" צעק שינומון. דווימון קרח התחמק והגביר את מהירותו, ולאחרים לא נותר דבר לעשות מלבד להסתכל עליו עד שנעלם. "ניאו דווימון בוודאי הולך ומתחזק אם הוא העז לתקוף ככה את המועצה." אמר ריי. האגאנמון הביט בו. "זו לא הייתה התקפה כנגד המועצה, זה היה ניסיון התנקשות בשומרים. הוא מפחד." "האגאנמון..." החל הנער, והדיג'ימון הביט בו בפניו חסרות העיניים. "אתה לא חושב שהחלטת המועצה שגויה?" שאל. "אני פועל על-פי הוראות המועצה. חברי המועצה יודעים מה הם עושים, ואם החליטו שניאו דווימון והשומר המקורי צריכים להתעמת, כנראה שזה הדבר הכי טוב. ועל-מנת שהעולם הדיגיטלי לא ייהרס, הקרב חייב להתרחש בעולם אחר, והעולם היחיד בו זה יכול לקרות הוא כדור-הארץ." הסביר האגאנמון. "אני לא מרוצה מזה." ריי שילב את ידיו על חזהו. "אתה לא צריך להיות מרוצה." השיב השני. "אז מה אנחנו אמורים לעשות עכשיו?" שאל הנער. "להילחם בניאו דווימון." "למה חברי המועצה לא עושים את זה?" "גם חברי המועצה עלולים להיהרג בקרב הזה, אלא שהם...חשובים יותר מהשומרים," וכשהאגאנמון אמר את המילים האלה, עיניו של ריי התרחבו ולסתו נשמטה. "אפילו אם אחד מהם יאבד זה יהיה הפסד גדול לעולם הדיגיטלי, כי לכל חבר מועצה יש תפקיד, ובלעדיו העולם הדיגיטלי לא יוכל לתפקד." הנער הביט בשינומון כדי לראות את תגובתו, אך מבטו של זה נותר נעוץ בדיג'ימון השני, ואגרופיו הקפוצים רעדו. השני המשיך: "בכל-אופן, אם תצליחו להרוג את ניאו דווימון..." הוא עצר לרגע. "יהיה קל וטוב יותר לכולנו. אם לא...אני איאלץ למשוך אותו לכדור-הארץ ולמצוא את השומר החמישי." "אז זו משימת התאבדות?" שאל ריי בכעס. האגאנמון שתק לרגע. "כן." אמר בפשטות. "עכשיו לכו."

קורורו

New member
כה מתאים ^^

שאין שחור לבן, והמועצה לא כזו טובה כמו שבד"כ עושים...

נקפיץ את זה עד שמאיה תגיע ותקרא../images/Emo3.gif

קוואאאק!

Digi Lista

New member
למה אתה לא מקפיץ עד שאני אקרא?

ועד שאני אשים הכול במאמרים?... בואנה ה"ריגשי" שלי ממשיך להשפיע ואני גם ככה בעצבים השבוע...אז אני בכול מקרה אגיד שקראתי(חזרתי קודם מהסרט אקסמן השלישי בקולנוע,היה משונה ולקח לי זמן להבין מה רוצים מחיי אבל במקביל נהניתי מהאפקטים ובכלליות היה יפה) בלי שהקפצת במיוחד בשבילי ודווקא נהניתי,אז בסדר אני מרשה לך לכתוב עוד פרקים כאלה(
לי,מלאכית שכמותי
...)

Digi Lista

New member
מאיפה הביטחון הזה שלא קראתי?...

אני כמעט מתחילה לקחת את זה מאוד אישי ולדרוש ממך התנצלות בכמה עותקים

Digi Lista

New member
אתה חושב יותר מידיי לאחרונה...../images/Emo3.gif

בכול מקרה הכול במאמרים

../images/Emo92.gif

אני משתדלת לקרוא את כולם,אבל לא תמיד יוצא לי.אני חושבת שאני מצליחה לעקוב בערך.בכל מקרה,אתה כותב מאוד יפה.

תודה../images/Emo13.gif

אני יודע שלא ראית את הסדרה, אבל הפיק הזה לא קשור אליה, אז אולי לפחות עכשיו תביני קצת יותר מה כל הילדים הנודניקים האלה רוצים מהחיים שלך עם המפלצות שלהם

Apikachu L

New member
אהבתי.

אפילו שזו לא פעם ראשונה שאני קוראת. אני עוד אראה לך מילי על זה. חכה חכה. אני אכין חביתה! מחרתיים מתכונת ביוטכנולוגיה. אה!

למעלה