מזמן לא ראיתי תכנית עלובה כמו זו עם עודד מנשה

מזמן לא ראיתי תכנית עלובה כמו זו עם עודד מנשה

איך משקיעים בו כסף, האיש לא יודע שום דבר על כלום, אבל שולחים אותו לכל מיני מקומות בעולם שיספר לצופים עליהם.
אז הנה יש תוכנית של חצי שעה, ז"א רבע שעה כי חצי הולך לפרסומות.
ומה הוא עושה?
שום דבר.
כל הזמן רק רואים אותו במרכז המסך , הוא מדבר שטויות ומתעסק בשטויות:
"מדריך לכרתים" מדבר שטויות בלי סוף ולוקח אותו למשהו מיוחד לכרתים: לדוג דגים ולבשל ולאכול אותם. וואוו.....
"מדריכה לכרתים" מדברת שטויות בלי סוף, למשל:
ממליצה לו על פיצריה סמוכה (ראשית, לא מקום טוב הפיצה לא משהו, שנית, ומה עם האוכל הכרתי? פיצה?).

ומה ראינו בתוכנית?
א. הוא מדבר עם אשתו בטלפון , ובכלל חצי מהתכנית הוא מדבר בטלפון, כן גם עם דניאלה פיק שהמליצה לו על מסעדה.
ב. מגיע לחדר במלון מפואר מאוד שצריך 10 משכורות כדי לשלם עליו.
ג. נמצא עם דייג שדג דגים, טוען שברשת יש יותר מידי חורים, ואחר כך אוכלים דג
ד. מבקר בסימטה או שתיים בכפר קריצה
ה. מת מרעב ולטובת האוכל הוא מוותר על השייט לאי המצורעים.
ו. הוא בחדר במלון מפואר
ז. זהו.

תמיד בתוכניות כאלו אני מגלה עד כמה מי שמציג אותן כל כך עלוב שלא מבין על מה מדובר.
מזל שלו שהוא נשוי לעדן הראל שמשיגה לו עבודה כזו, כי בלעדיה הוא חצי בן אדם.....

עיקר שכחתי: הוא נוהג בג'יפ חדש......

בשביל מה צריך ג'יפ לנסוע על כבישי אספלט, כאשר המרחק הגדול ביותר שהוא עשה בתכנית היה מהמלון לכפר פלאקה, כ-12 ק"מ על הכביש הראשי.....

מי שראה את התוכנית: לא לשכור ג'יפ שעולה פי 2 מרכב פרטי שמגיע לכל מקום.

יוליקה

Member
מנהל
אתה מזכיר לי את התכניות של אייל פלד

שלחו אותו לעשות תכניות על מקומות בעולם...בטח אבא שלו היה מנכ"ל הערוץ....
את הדבר המינימלי שדרוש ממדריך כזה בתכניות - ללמוד להגות את המקומות נכון,
הוא לא הצליח...

שיהיה רק בריא!!

נכון, גם הוא איכזב אותי קשות......

וזה בנוסף לכל מיני עיתונאים שנוסעים לכרתים על חשבון חברות נסיעות ומדברים שטויות בלי סוף......

bimbo.

New member
רק כתבים לכרתים מדברים שטויות?

תכניות רציניות ויפהפיות תוכלו לראות ב- BBC, ערוץ 32 ביס.
שם אפשר ללמוד מה פירוש כתבה על מקום, עם צילומים והסברים על המקומות המיוחדים.
והכתבים יודעים מה הם מדברים ועל מה, עם תיאורים סוחפים של החיים שם; מאכלים, מנהגים לבוש ועוד.

מאיר, אני הייתי כותבת להם

למנהל השידור , את מה שאמרת פה, אולי זה יעשה להם משהו ???
לך יש את הידע והנסיון !

כתבתי גם לעורכי עיתונים וגם לטלויזיה- ללא מענ

אף אחד לא טרח בכלל לענות לי, אף אחד.

לעיתונים הצעתי שלפני שמוציאים כתבה על כרתים שיעבירו אותה אלי לביקורת, בלי להזכיר את שמי, העיקר שלא יכתבו שטויות. ניסיתי כמה פעמים ולא ענו לי כלל והפסקתי.
לטלויזיה ערוץ 2 הצעתי לעשות כתבה רצינית ועמוקה על כרתים, ולא ענו לי בכלל (כל המכתבים נשלחו רשומים, כך שעל פי החוק הנמען קיבל את המכתב), אז הפסקתי.
רק כשרצו לערוך משחק טלויזיה "משחק עולמי", שכולל כמה ארצות ובינייהם את כרתים, כן מצאו אותי, אבל לא כתוכנית על כרתים אלא כיועץ למשחק בכרתים, שלא יצא ממנו כלום.

הענין הוא שיש יותר מידי אנשים שרואים את כרתים רק כמקום לבטלה על החוף ובראש יש להם ש-"אי" זה מקום זעיר שאסור בו לרוץ מהר מהחוף, כי עלולים ליפול לים בצד שני.....

מאיר, אם ככה הם מתנהגים ,אז פשוט חבל

לבזבז עליהם את האנרגיה שלך ! מה כן אפשר לעשות , אולי לפרסם בפייסבוק , שיש לזה תפוצה גדולה, ויהיו הרבה שיקראו את זה !!!
ישבתי פעם בהרצאה ברוטרי, "המרצה" עבר משהו עם הבריאות שלו, והוא רצה ללמד אחרים, ישבתי שם והוא ממש דיבר שטויות, כי אני במקרה הכרתי את הנושא מקרוב ! אבל אני לא התערבתי ,בין החברים היה רופא שהוא מתמחה בגסטרונומיה, אחרי ההרצאה שאלתי אותו, למה הוא לא התערב , הוא ענה לי , שהוא פשוט לא רצה להעליב אותו !
האנשים שישבו בקהל, קבלו את דבריו כדברי האלוהים, כי אין להם שום מושג בנושא !!!

זה מה שמדהים אותי בכל פעם מחדש: הזילזול.

הפסקתי לפנות לישראלים מיוזמתי כדי להציע להם עזרה, אחרי כמה פעמים שחטפתי "סטירה" וירטואלית.
למשל:
אני רואה קבוצה של ישראלים עם כמה כלי רכב שטח עם מפה על מכסה המנוע כאילו היו בחפ"ק במדבר יהודה.
וזה מצחיק כי בעצם הם לא יודעים לאן לנסוע.
עצרתי והצעתי את עזרתי.
אחד מהם אפילו בלי להסתובב, גיחך ואמר: "למה? אתה מומחה לכרתים אלק?"
הסתלקתי משם.

מה שמעליב בכל הסיפור זה הזילזול ברוב המקרים הללו, כי המקומיים מעריצים אותי כמומחה בינלאומי לכרתים, וסוכני נסיעות כרתיים מתייעצים איתי (!), אבל הישראלים מזלזלים.

כשראיתי את התוכנית עם הילד הזה עודד מנשה, הבטתי עד הסוף בתקוה שאולי יהיה משהו בכל זאת, והתוכנית היתה ריקה לגמרי ועלובה עד מאוד, וקיבלתי מסרים מכאלו שנסעו כבר כמה פעמים לכרתים וכולם ממש הגיבו שהשתבצו למשמע הטימטום הזה.

ככה זה כשהטלויזיה מחפשת גימיקים עם ידוענים בתת רמה, במקום לעשות תוכנית טובה עם אנשים שיכולים להרים תוכנית כזו ולעשות תוכנית שתיתן לאנשים מידע מצויין על כרתים.

הישראלים מזלזלים בכל אחד,

הרי כל ממזר , מלך !!! אז מה יש ללמד אותם??? גם בבית בילדים לא מוכנים לשמוע מבעלי נסיוןו ! כמובן שלא כולם,
החכמים מאוד מקשיבים , כי הם יודעים שהם לא יודעים הכל !!!
זה כמו קופסאת קק"ל , תשים כמה מטבעות זה יצלצל כאילו מלא, אבל קופסא מלאה לא מצלצלת !

מאיר, אנחנו צריכות רק הדרכה,

את הבישולים תשאיר לנו ! סתם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הזכרת לי קבוצה שהדרכתי בכרתים

ראש הקבוצה בא אלי בערב האחרון ברוב חוצפה, להתלונן שלא היתה לקרדה בארוחת הערב.....
עניתי לו שמחר הוא יקבל את כל הלקרדה.....
(מסתבר שהוא לא הכיר את הסלנג שפרושו שמחר יהיה יותר גרוע...)

עמיקם10

New member
בהקשר למקומות [לטיולים]לאורך החוף.

ארץ ישראל התברכה בחוף ארוך מראש הנקרה עד גבול מצרים..למעט רצועת עזה [שהמצרים ייצרו ב-48.] לאורך ההיסטוריה נגזל חלק גדול מהחוף ע"י הצבא-מפעלים-וכמה יישובים שנבנו בחוף.
עם ישראל נאלץ להצטופף באולי עשרה חופים לא ארוכים..שהכניסה אליהם קשה וצפופה ועולה גם קצת .כסף.
אתמול הייתי במכמורת והקיץ הייתי בפלמחים ובראשון. אני משער שכל אחד מכם מכיר לפחות שני חופים. בחופים שהייתי יש שירותים אבל ברמה 'על הפנים'. מציל אחד- בלבד. 'בשבע סוגרים את הים' כולם לצאת הרחצה ללא מציל מסוכנת. במקום שכל החוף לאורך הארץ יהיה ניתן לשימוש נותר מספר מועט של קילומטרים.צריך רשות חופים- שתפתח ותסדר תרחיב ותגדיל את החוף..8 מליון איש מצטופפים במה שהספיק ל-2-3 מליון. [תחנות דלק למשל יש המון] חלק מהחופים משוייכות למועצות אזוריות. בחלק נמסר החוף לזכיינים. באשדוד חיפה ראשון נתניה הרצליה ואשקלון החוף עירוני. אולי בעוד מקום. בצפון ישנו חוף עכו אכזיב וחוף בצת. בקרית חיים וקרית ים. בקיצור הזמן קצר והמלאכה מרובה.

ועוד נדבך...

מי שהציגה עצמה כמדריכה בכרתים ודיברה שטויות בלי סוף (נציגת ארקיע) אחרי כמה ימים יש לו עוד תוכנית על נסיעה לגרוזיה, והופ, היא מופיעה כמומחית לגרוזיה.....

bimbo.

New member
לאנשים יש חוצפה ללא גבול. אבל כך הם מגיעים

לאן שהם רוצים.
אנשים מצניעי לכת עובדים קשה כדי להגיע למשהו, ולא תמיד (בדרך כלל) לא מצליחים.

למעלה