מזמן לא

מזמן לא

מזמן לא ביקרתי באתר אך בעצבות אני רואה שכמות המשתתפים רק גדלה ז"א שמתווספות לצערי עוד ועוד משפחות אומללות עם המחלה הארורה. אבי במצב סטטי וטב שכך כי העתיד רק גרוע יותר. אומנם הוא לא שולט על צרכיו אך הוא לפחות רגוע ולא תוקפן עם הזיות. אני יודעת שזה זמני. אך עובר יום שקט דיינו. האם אתם זוכרים כי כתבתי שהמטלת שלנו נסעה לחופשת מולדת ל5 שבועות. ומצאתי מחליפה הרבה יותר טובה מזו שהיתה (כזכור היא תמיד היתה חולה , ואמרה שלילה נועד לשינה אומנם אבא חיזר אחריה וגם זה גרם למתח בין הורי . נכון לרגע הזה די שקט בביתהמטפלת טובה. ברצוני לשאול האם יש ספר שמוכן לבוא הבית ולספר את אבי. מאוד קשה לו ללכת ולרדת ולעלות במדרגות.?

ronnyw

New member
לחמוד בבית

איפה אתם מתגוררים? אם יש באזור מגוריך סניף של "יד שרה" - תשאל אותם. יש להם מידע על כל מיני שרותים שכאלה (טיפול שיניים בבית, פדיקור בבית וכו'). כשאני חיפשתי ספרית לאימא שלי, שאלתי במועדון הקשישים שלה, וקיבלתי מס' טלפון. היא באה הביתה עם כל הציוד תמורת תוספת של 25 ש"ח. אגב, כיום שני הורי מסופרים על ידי אחת המטפלות הפיליפיניות שלהם. אולי הפטנט יעבוד גם אצלכם?... בהצלחה

רותי57

New member
לרוני

תודה רבה על העיצה מחר אני ב"יד שרה" לקחת לאמי הליכון אני אברר לגבי הספרית. שם המשתמש שלי הוא רותי 57 אני לא יודעת למה הופעתי כחמוד בבית רותי

אירילה

New member
זה בגלל שיש לך בבית חמוד שרשם לו את הכינוי

כשם משתמש ,יתכן כי אף הוא גולש בפורומי תפוז. לפני שאת מתכוננת לכתוב הודעה ,בדקי את שם המשתמש למעלה מצד שמאל ואם מופיע שם הכינוי האחר יש ללחוץ על שנה שם ולהקליד את שם המשתמש לך. בהצלחה !! גרשון

למעלה