מזמן שלא נכנסתי.... הסעות הילד בראש מעייני

אiרין

New member
מזמן שלא נכנסתי.... הסעות הילד בראש מעייני

תמיד היו בעיות עם חברת ההסעות ואחראית ההסעות בעיריה. מתחילת השנה , הוחלפו כ5 מלוות בהסעות ,או מחוסר התאמה ,או כי הן לא רצו את העבודה השחורה או מי יודע מה. ההסעות כבר בתחילת השנה איחרו להגיע בכדי חצי שעה עד שעה ,גם כי לא היו מלוות ,גם הנהגים חדשים ואינם מכירים את המסלול וגם מסלול ההסעה שלנו ,הוא המסלול השני מתחילת הבוקר. קורה לא אחת ,שאנו ההורים נאלצים להמתין חצי שעה -שעה להסעה. ולהמתין עם ילדים שקופצים לכביש או נזרקים על המדרכות או צורחים בקולי קולות ,אינם תענוג גדול. לאחר שכל אחד מההורים מתקשר לגברת האחראית מטעם העיריה ,היא מצידה מחזירה בצעקות וגערות ,שהיא לא מעוניינת לדבר עם קבוצת הורים צווחנים. אין לה שום הסבר או מענה לאותם הורים וגם אחרי שאני שוחחתי איתה בשקט ,על מנת להבין את חומרת המצב ( לפי טענתה , שאין מלוות) היא רק התריסה נגדנו ,שאנו לא סבלניים ,צווחנים ואין אנו מבינים "את מה שעובר עליה" צחקתי לה בטלפון ""מה שעובר עלייך"? "בואי לשעה אחת במקומנו ונראה מה יעבור עלייך אז. הורים חשים שאין מי ששומע את קולם. אנו מעוניינים להגיע עם החלם הזה לעיתונות ,על החלפות הצלוות והנגים בתדירות כה גבוהה ,על איחורים אינסופיים בהסעות ועל יחס בוטה מטעם כל הנוגעים בדבר. מי יכול לומר לי.... מעבר לפקידה הזוטרית ,מנהלת מחלקת חינוך וראש העיריה, מי היא הדמות הכי גבוהה המטפלת בנושא שכזה?? מה אתם אומרים ? כי לי נגמרו כבר המילים.

יו מה זה החוצפה הזו

תפנו לראש העיר, תערבו אותו, תפנו בהחלט לעיתונות (כנראה שאח"כ דברים יתחילו לזוז) ואולי גם למפקחת על החינוך המיוחד שיפנו אתכם לאחראית הסעות במשרד החינוך (אם יש דבר כזה - אולי כן)

רובי א26

New member
הייי אורין מה שלומך?

האמת מה שרשמת אני קורא ואני מזה בעצביים מזה הזילזול הזה!? את מי זה בכלל מעניין שאין מלוות .. אוליי באמת תתחלי לחפש להם מלוות ?מזה החוצפה הזאות . איפה האחריות שיקרא משהוא? .זה תקופה ארוכה? ממש מעצבן!!! כאילו לא מספיק!! גם לזה אתם צריכים לדאוג.. אין לכם משהיא שמפקחת על ההסעות מתאם בית הספר? תפנו למפקחת חינוך מיוחד .וכו".. לפעמיים רק כוח אין ברירה!!!!! . שיהיה בהצלחה !!!!!

smo

New member
אם זה לא היה עצוב היינו צוחקים../images/Emo50.gif

למעלה