מזנון טלוויזיה צף- האם המידה אפשרית

• פותח הנושא caal
  • פורסם בתאריך

caal

New member
מזנון טלוויזיה צף- האם המידה אפשרית

אשמח להיעזר בניסיון המצטבר שלכם:
אני מעוניינת במזנון "צף" מתחת לטלויזיה, במידות 220 ס"מ (אורך), 45 ס"מ (גובה) ו- 45 ס"מ (עומק). המזנון אמור להיות מותקן על גבי קיר בלוקים.

הנגר שהכין לי מספר רהיטים בבית אמר לי שבאורך כזה לא ניתן לעשות מזנון "צף" והציע להוסיף לו רגליים נסתרות (בעומק המזנון, כך שרק מי שיתכופף יראה אותן), בעוד במקום אחר לא נאמר לי שום דבר על כך (ומדובר בנגריה ותיקה ומוכרת, לא במישהו שלא יודע מה הוא עושה).
מישהו נתקל במקרה דומה? יכול לסייע לי?

מרי פופ

New member
לא נתקלתי בבעיה לתלות

זה גודל די סטנדרטי.
מצד שני, הנגר בטח רוצה לכסת"ח, אם הוא מתעקש? מה אפשר לעשות?

הנגר שלי הצליח

מידות די דומות לשלך.
קיר איטונג (דורש דיבלים מיוחדים).
שום רגל ושום בטיח. המון קידוחים עמוקים לקיר. ממש המון.
הנגר (נפלא, מומלץ, חיפאי) אמר שהוא מכוון את זה לכך שאם מישהו יחליט לשבת על המזנון, כלום לא יקרה.
הוא הצליח.

אני לא יודעת למה טען ככה

אבל לטעמי המידות טיפה בומסטיות
הייתי עושה משהו יותר לייט
צרפתי לך מזנון שתכננתי ללקוחה
הוא 180 עומק 40 על גובה כ30
פלוס מינוס

caal

New member
תודה רבה על התגובות

הילה- אני זקוקה לשתי ״שורות״, האחת למגירות כמו בדוגמאות שלך, ואחת לאכסון רסיבר, DVD, ממיר ו- XBox.
הכוונה היא לעשות משהו דומה לדוגמא המצורפת בלינק, כי אני זקוקה לכמה שיותר מקום אכסון, כאשר מכשירי החשמל גם כן מוסתרים בקלאפה, והתקשורת עימם תיעשה באמצעות עינית.

http://www.simply-wood.co.il/tables/village.htm

milch

New member
יותר טוב לפחד מאשר להבהל

מצד אחד, אני מסכיםעם "מרי פופ" ו"מיכל" שלא צריכה להיות בעיה לתליה ללא רגליים. צריך לתכנן את שיטת התליה בהתאם לנתוני השטח ולהשתמש באמצעי ההתקנה המתאימים/הנכונים. מצד שני, אכן לא תוכלי לשכנע את הנגר לבצע משהו שאינו מעונין ולא משנה הסיבה.
יצא לי לתלות ארונות מטבח יותר גדולים על קיר גבס, ככל שידוע לי כולם עדיין במקום.

מרי פופ

New member
בדיוק, גם אם זה אפשרי הנגר לא מוכן...

עבדתי בפרוייקט גדול עם נגר כזה, התעקש לשים מדרגה מאחורי ארון אמבטיה ארוך מאוד ותלוי על גבס. וכך היה, אין מה לעשות, הנגר רוצה לישון טוב בלילה ומרגיש שרק כך יוכל? איך אפשר ללכת נגד רצונו?

milch

New member
אני תמיד ישן טוב בלילה

בכל מה שקשור להתקנות...
יש יותר משיטה אחת לבנות פרטי ריהוט והתקנתם. במיקרה הנדון אני נוהג להתקין את היחידה כמו ארונות מטבח עליונים של פעם - עם French Cleat, ולא ברגים/ג'מבוים דרך גב הארון.

mariana29

New member
לנו יש מזנון תלוי אפילו ארוך יותר

אורך 240, גובה 40 ועומק 40. מותקן על קיר הסלון (אין לי מושג ממה הוא מורכב).

עMרי22

New member
תליה של מזנון תלויה הרבה בעומק שלו

מזנון בעומק 50 יותר מסוכן לתלות מאשר מזנון בעומק 40.
קודם כל לגבי תליה של מזנונים אני ממליץ על תליה של 45 מעלות מאחורה(לייסט בגרונג לליסט בגרונג). בעיקרון במידות שציינת אפשרי לתלות ללא סוקל בשיטה זו.
נתקלתי כבר במזנונים שנפלו כי חוברו עם דיבלים קצרים או לקירות גבס. לפעמים הנגר לא לוקח סיכון ובצדק

caal

New member
תודה. אין לי בעיה להקטין לעומק 40

מקווה שזה יפתור את הבעיה

caal

New member
תודה שוב לכולם

אנסה לדבר איתו שוב ולראות אם הקטנת העומק תפתור את הבעיה.

Iris Design

New member
אין שום בעיה לעשות מזנון צף

במיוחד על קיר בלוקים.

צריך חיזוקים או תומכות, מעץ או לעיתים מברזל, וצריך נגר טוב שיודע לתכנן ובנות את זה.

למעלה