מזעזע ! דג מת - סיבה ? לא ידוע !
אוקי , לפני כמה דקות חשבתי לעצמי , איפה הגופי הזכר הכחול , אחרי התבוננות קלה , ראיתי אותו תקוע עמוק בתוך צמח לפסטיק , חלק קטן מהזנב שלו נאכל לפני כמה שבועות , כל הצבע שלו התקלף , נראה כאילו היה סימני מאבק , השאלה מה קרה !
התקנתי גוף חימום לפני שבועיים שלושה ורק אתמול הדלקתי אותו , יש מד חום באקווריום שמראה את שהטמפ תקינה , אחרי שהדלקתי כיביתי אותו למרות שהטמפ תקינה !
האקווריום קן לדגים שלי , 30 ליטר ל:
- 8 גופים ( 6 נקבות , 2 זכרים - אחד זה זה שמת .... )
- 2 אלמנות ( נראלי הם מקור הבעיה ... )
- 2 סייפנים ( אני יודע שהנפח קטן בשבילם ... )
ופלסטקומס ...
כולם אוכלים בכמות המתאימה בכל יום , יש החלפת מים של 30% - 40% פעם בשבוע ( כמובן ששם אנטי כלור לפי הכמות הדרושה ביחס לכמות ... ) , פילטר ,, כמו שציינתי טרמוסטט ומד חום
ממזמן לא מתו לי דגים (רק בהתחלה בגלל טעויות שלי ... )
מה קרה ?
אוקי , לפני כמה דקות חשבתי לעצמי , איפה הגופי הזכר הכחול , אחרי התבוננות קלה , ראיתי אותו תקוע עמוק בתוך צמח לפסטיק , חלק קטן מהזנב שלו נאכל לפני כמה שבועות , כל הצבע שלו התקלף , נראה כאילו היה סימני מאבק , השאלה מה קרה !
התקנתי גוף חימום לפני שבועיים שלושה ורק אתמול הדלקתי אותו , יש מד חום באקווריום שמראה את שהטמפ תקינה , אחרי שהדלקתי כיביתי אותו למרות שהטמפ תקינה !
האקווריום קן לדגים שלי , 30 ליטר ל:
- 8 גופים ( 6 נקבות , 2 זכרים - אחד זה זה שמת .... )
- 2 אלמנות ( נראלי הם מקור הבעיה ... )
- 2 סייפנים ( אני יודע שהנפח קטן בשבילם ... )
ופלסטקומס ...
כולם אוכלים בכמות המתאימה בכל יום , יש החלפת מים של 30% - 40% פעם בשבוע ( כמובן ששם אנטי כלור לפי הכמות הדרושה ביחס לכמות ... ) , פילטר ,, כמו שציינתי טרמוסטט ומד חום
ממזמן לא מתו לי דגים (רק בהתחלה בגלל טעויות שלי ... )
מה קרה ?