מזעזע מה שקורה בפריז

מטורף לגמרי

ממש מדובר במלחמת עולם שלישית.
והתגובות אשר צצות של "מגיע להם, שיבינו מה אנחנו מרגישים" עושות לי ממש חלושס

מסכימה איתך מאוד, למה אי אפשר להשאיר את ישראל בחוץ,

להיות עם העם הצרפתי בהלם שלהם. מי כמונו יודע כמה זה חשוב.

forglemmigej

New member
יש לי חברים צרפתים בספר הפנים

הם מאד כועסים על פרנסואה הולונוד שלא שמר עליהם ועל הממשלה האימפוטנתית שלו שלא דאגה לבטחונם , הרי כל הדאעש הזה זו אידאולוגיה פעם היו נלחמים על שטחים על אוצרות טבע , היום זה על אידאולוגיות , מה שקורה הוא שכל המנהיגים הרופסים באירופה נתנו לסוסים הטרויאנים להכנס יחד עימם נכנסו גם אנשי דאעש וזו התוצאה שהיא רק התחללללללה ,שנגן נהרס לגמרי בין דנמרק ושבדיה התחילו בשבוע שחלף לעשות ביקורת גבולות, לפני שנגן היה מעבר חופשי בין מדינות סקנדינביה, עוד מעט יעשו ביקורת גבולות גם בין אוסטריה, גרמניה וצרפת , הם מביאים שנאה ועוינות איתם האימון ההדדי שהוא כל כך בסיסי ביבשת נהרס כולו בשבוע שחלף נכנסו עשרת אלפים מוסלמים לדנמרק בציפיה שיאכילו אותם וישקו אותם ויתנו להם טיפול רפואי והם יוכלו ללכת ללמוד באוניברסיטאות כי הם שמעו שזה חינם למרות שלא שלמו קרונה אחת בימי חייהם למדינת הרווחה, התקציבים ברשויות המקומיות נגמרו מזמן אבל הם בטוחים שעדיין צריך להאכיל אותם אני משתגעת מכולם שיש להם אייפון או אנדרואיד הכי חדש מהלבוש היפה שלהם ולא בגדים יד שניה כמוני מהאיפור המשובח על פני הנשים..למה אנחנו צריכים לשלם על מה שהם עשו במדינות שלהם, זה ככה בכל מדינה ואי אפשר להגיד כמו רחמים ההוא ,הוא לא ידע..

forglemmigej

New member
המוסלמים שמחפשים מעמד פליט

אלו שנכנסו בקיץ האחרון בלי חשבון ואי אפשר לעצור את הזרם הזה , זה נמשך כבר כמה שנים טובות, אירופה לא בנויה על חומות הפרדה כמו ארץ נהדרת ולכן כל אחד יכול לחדור ולעשות מה שהוא רוצה כי הפוליטיקלי קוקרטנס מונעת מהם להתמודד עם הבעיה

alphadelta

New member
אז ככה

אני חושבת שצריך למצוא פתרון איך לעזור בלי לגרוע מהאוכלוסיה המקומית. איך להכליל פליטים ומהגרים במרקם האוכלוסיה וכן להרוויח מזה. אני חיה במקום עם המון מהגרים ונהנת מהמגוון של האוכלוסיה, ומכל הייחודיות, ידע, דעות, יכולות ומסורת שכל אחד מביא. עם כל הכאב ודווקא בגלל כל הכאב אני רוצה להגיד את הדבר הבא. לא כל הפליטים המוסלמים טרוריסטים. זה מיעוט. בכל אוכלוסיה בעולם יש את המיעוט הזה. והמילה ״הם״ כהכללה היא לא במקום. האם הסתננו טרוריסטים בין הפליטים? סביר להניח. האם העולם היה צריך להתערב לפני כמה שנים כשהתחילו בסוריה והסביבה לההרג אנשים בגלל מוצאם ושיוכם האתני? לדעתי כן. האם העולם צריך למצוא פתרון? כן. המילה ״הם״ יוצרת הפרדות ומלחמות. ״הם ״ מוציא את האינדיבידואליות מקבוצה. הצד השני של זה הוא בתור מהגרת (אני) לארץ שלא נולדתי בה (ארצות הברית) אני לא רוצה שיגידו עלי ״הם״ כיהודיה, ישראלית, מזרח תיכונית. אני אני. וזהו.

forglemmigej

New member
אבל ההבדל הוא במילותיך: מהגרים

אני מדברת על פליטים, אלו לא אנשים שמציבים לפניהם דרישות להכנס בשלבים, אלו אנשים שמתייגים עצמם כמסכנים וחייבים לעזור להם, הם לא באים ואומרים אני רוצה לנסות להתקבל אצלכם ולתרום את כישורי לחברה, אני אעשה הכל כדי להחזיר בחזרה את התודות שלי על ההומניות שלכם (של המדינות האירופאיות המארחות),לא. הם פשוט באים ודורשים, כן פשוט דורשים קחו אותי, האכילו אותי, השקו אותי, תנו לי מיטה לישון בה כי שילמתי למבריחי גבול עשרות אלפי אירו ,כי עברתי במדינות שלוות בדרכי אליכם, מדינות שלא נישקפה לי בהן שום סכנת חיים , אבל אני רוצה אצלכם , תהא זו שבדיה, דנמרק או גרמניה כי אצלכם משלמים את הקצבאות הכי גבוהות ואצלכם עושים איחוד משפחות הכי מהר , זה לא כמו מהגר שצריך להוכיח את עצמו ולבוא עם סכומים רציניים, עם מקצוע טוב עם בריאות נאותה, מה האמריקאים יודעים בעצם על מה שמתחולל ביבשת האם הם מציעים גם לקלוט פליטים ולהוריד את הנטל הרגשי והכלכלי . לא שמעתי על זה. לא שמעי שהקנדים הציעו הצעות כאלו וגם לא האוסטרלים ולא היפנים ולא אף מדינה מערבית שיכולה להרשות זאת לעצמה , איזו מן סולידריות רואים פה בדיוק, הפליטים או המוסלמים פור זאט מאטר לא חייבים להיות טרוריסטים אבל הם גם לא נכס כל כך גדול רובם לא דוברים אנגלית וצריך להשקיע בהם מיליארדים כדי שיתאימו למקום החדש ולמה בכלל צריך להשקיע למה זה נשמע כאילו זה משהו מנדטורי זה הכל ענין של רצון טוב והיות ואף אחד מכל מי שציינתי למעלה לא מוכן להקל על הנטל אז במוקדם או במאוחר יצטרכו להחזיר אותם לגהינום

Sinophile

New member
ראש הממשלה הקנדי החדש (להלן טרודו החתיך אש!)

עובד על תכנית להבאה של פליטים מסוריה.

Et tu Brute

New member
מה שהכי עצוב בעיניי

זה שרבים מהפליטים בורחים בדיוק מדאע"ש. ואז כשהם מגיעים לאירופה, ובינהם מסתננים לשם גם כמה טרוריסטים של דאע"ש שעושים פיגוע מזעזע כזה, במקום לומר להם "אמאלה, עכשיו אנחנו מבינים ממה ברחתם, מה גרם לכם לעלות על סירה מתנפחת עם התינוקות שלכם", אומרים להם - אתם כולכם טרוריסטים.

AlicePJ

New member
מסכימה, צריך לחזור למהיגים החזקים

של אירופה הישנה, הם ידעו איך לטפל באנשים מדתות אחרות ולדאוג לבטחון של האירופאים הטהורים.
מעבר לזה היה לי מאוד קשה לקרוא את המשך ההודעה, אם תוכל(י?) להעלות עם סימני פיסוק אשמח להגיב גם מעבר למה שכתבת בשורה הראשונה.

אספרסו2

New member
הגעת לכאלו מסקנות מרחיקות לכת

למרות שהתקשית בקריאת ההודעה?
אז נראה שלא הפנמת את המתרחש.

AlicePJ

New member
זה מה שהבנתי מהשורה הראשונה

אם אח"כ המסר השתנה או שהוא (היא?) כתב דברים שמסבירים זאת אחרת אני מתנצלת.

forglemmigej

New member
אני זה הוא באמת הרבה שנים..

נשאלה שאלה מי זה הם, הם זה האנשים שפלשו ליבשת אירופה בקיץ האחרון ,שחלקם יתכן ובאמת נסים על חייהם ונשקפת סכנה ברורה ומיידית לחייהם , רובם מהגרים כלכליים שמנסים לתפוס טרמפ על טוב הלב האירופאי , הטוב לב הזה אומר שחייבים לספק מקום לינה, אוכל ויתר הטבות למי שמבקש אסיילום , זה לא כמו בישראל שזורקים אותם לדרום תל אביב ושיזרמו עם מה שיש. השאלה שלא נשאלת היא מדוע כל זה קרה דוקא עכשו , מה גרם להם להאמין שמיד כשיגיעו מיד הם יקבלו אישור שהיה וחמש דקות אחרי זה הם יעשו איחוד משפחות. מישהו ניפח להם את הראש עם זה הם שילמו עשרות אלפי כספים למבריחים ולכן עכשו זה חייב להתרחש . ,אני לא חושבת לרגע שהעיקר פה הוא כניסת דאעש לעשות פיגועים , כמעט בטוח שרובם רוצים חיים שקטים ורגועים ולהבטיח לילדיהם עתיד טוב יותר, אבל זה לא יכול לקרות רק בגלל שהם רוצים, זו מעמסה גדולה מדי , זה שינוי מהותי של התרבות, זה עומס סוציאלי על מערכת רווחה שגם ככה די קורסת, אני מקוה שעכשו הבנת למה התכונתי .

AlicePJ

New member
טוב לדעת, בפרופיל של תפוז לא רשום

ותודה שהשתדלת עם הפיסוק. בד"כ זה לא מפריע לי אבל לפעמים כשדברים כתובים בגוש אחד של מילים, משפט ארוך נורא בלי שום סימני פיסוק, אני מתקשה לעקוב.
&nbsp
אין ספק שיש צורך בבדיקה של הפליטים, אבל האם אתה לא מודע למלחמה שיש בשנים
האחרונות בסוריה? בעירק? אותם אנשים בורחים מדאעש, דאעש רודפים אותם ומתעללים בהם, בדיוק כמו שדאעש פוגעים בצרפת וברוסיה וכו'. הפליטים הם הקורבנות של דאעש, ואתה מוזמן לחפש באינטרנט ולראות מה דאעש עושה למוסלמים שלא מספיק מוסלמים עבורם, או שהעזו להוולד גאים, או נשים, או כל דבר שרירותי אחר. אז בהחלט נראה שעם הפליטים שברחו וסיכנו את חיהם, הגיעו גם מחבלים. אבל האם זאת סיבה לסגור את הלב בפני אנשים שהם קורבנות של אותן קבוצות שאנו נלחמים בהן?
לא מדובר באותם צעירים כמו הישראלים אחרי גיוס שהולכים ועובדים בעגלות ובמכירת תמונות וכמנעולנים וכו' ברחבי העולם בלי אישורי עבודה ותוך כדי העלמת מיסים, מדובר באנשים שמסכנים את חיהם, ורבים מהם אכן מתים בדרך, כדי להמלט ממוות, מאויבים שמפציצים ערים שלמות, מנשק כימי, מקברי אחים ענקיים כמו זה שהתגלה היום.
כן, יש גם טרוריסטים שמסווים את עצמם כפליטים. יש גם טרוריסטים שנולדו וחיו כל חיהם באותם ערים אירופאיות שהם אח"כ מתקיפים. זאת עדין לא סיבה לעשות לפליטים האלה מה שהעולם עשה לנו רק במאה הקודמת. העולם למד מהטעויות שלו, אבל בדרך עושה עוד טעויות חדשות. בסופו של דבר גם הטעויות האלה ילמדו ויתוקנו.
&nbsp

placid1

New member
את מה שאת אומרת שמעתי היום מחברה

טובה שלי מדנמרק, פעילה באמנסטי וגרינפיס ותומכת בהכנסת האורחים של דנמרק במשך השנים. היא חברה של נאסר קאדר שלדבריה גרם לה להתפכח ולהבין שהם מנוצלים ובסכנה תרבותית. הייתי אצלה במספר ביקורים מאז סוף שנות השמונים (היא חיה באורהוס) ומדכא לראות איך שלאורך השנים אין כמעט שום הטמעות של הפליטים (שבינתיים הפכו לאזרחים) והם חיים בגטאות שהולכים וגדלים ואין עליהם שום השפעה דנית כי הם לא מעוניינים להיות דנים.

למעלה