אבל ההבדל הוא במילותיך: מהגרים
אני מדברת על פליטים, אלו לא אנשים שמציבים לפניהם דרישות להכנס בשלבים, אלו אנשים שמתייגים עצמם כמסכנים וחייבים לעזור להם, הם לא באים ואומרים אני רוצה לנסות להתקבל אצלכם ולתרום את כישורי לחברה, אני אעשה הכל כדי להחזיר בחזרה את התודות שלי על ההומניות שלכם (של המדינות האירופאיות המארחות),לא. הם פשוט באים ודורשים, כן פשוט דורשים קחו אותי, האכילו אותי, השקו אותי, תנו לי מיטה לישון בה כי שילמתי למבריחי גבול עשרות אלפי אירו ,כי עברתי במדינות שלוות בדרכי אליכם, מדינות שלא נישקפה לי בהן שום סכנת חיים , אבל אני רוצה אצלכם , תהא זו שבדיה, דנמרק או גרמניה כי אצלכם משלמים את הקצבאות הכי גבוהות ואצלכם עושים איחוד משפחות הכי מהר , זה לא כמו מהגר שצריך להוכיח את עצמו ולבוא עם סכומים רציניים, עם מקצוע טוב עם בריאות נאותה, מה האמריקאים יודעים בעצם על מה שמתחולל ביבשת האם הם מציעים גם לקלוט פליטים ולהוריד את הנטל הרגשי והכלכלי . לא שמעתי על זה. לא שמעי שהקנדים הציעו הצעות כאלו וגם לא האוסטרלים ולא היפנים ולא אף מדינה מערבית שיכולה להרשות זאת לעצמה , איזו מן סולידריות רואים פה בדיוק, הפליטים או המוסלמים פור זאט מאטר לא חייבים להיות טרוריסטים אבל הם גם לא נכס כל כך גדול רובם לא דוברים אנגלית וצריך להשקיע בהם מיליארדים כדי שיתאימו למקום החדש ולמה בכלל צריך להשקיע למה זה נשמע כאילו זה משהו מנדטורי זה הכל ענין של רצון טוב והיות ואף אחד מכל מי שציינתי למעלה לא מוכן להקל על הנטל אז במוקדם או במאוחר יצטרכו להחזיר אותם לגהינום