מזעזע - משטרת ישראל 2005 - נורא

אירילה

New member
מזעזע - משטרת ישראל 2005 - נורא

אחד הרגעים המשפילים ביותר בתולדות המדינה המתוקנת והנאורה שלנו היה היום , בעת שידורי הבוקר של רשת ב' ביומן "עניין אחר" בשעה 8.00 בבוקר. הכתב הפלילי של הרדיו רן בנימין הביא כתבה "מעלפת" על זלזול ,אי רגישות ,אי כיבוד כבוד החולה שלא נדבר על כבוד האדם ,בורות מוחלטת וכל זאת ע"ח חיפושים אחרי עובדים זרים. אילולא היה זה הרדיו הישאלי הייתי בטוח שזה הוא שידור הזוי מאחת ממדינות העולם השלישי ,אבל לא היה זה ארוע בארצנו "הנאורה". המקרה קרה לפני כ 3 שבועות כפי שמספרת ד"ר פנינה קרן ממרכז לתשושי הנפש ע"ש סטוצ'נסקי ברמת גן. בשעה 4 לפנות בוקר ,מתדפקים על דלתות המוסד 6 דמויות ומודיעים כי יש "התקפת טילים" ,האחות התורנית שואלת לזהותם והללו מזדהים כשוטרים ממשטרת ישראל ,האחות פותחת את הדלת ואכן 6 שוטרים במדים עומדים בפתחה של הדלת ,מציגים לפניה צו של בית משפט ,המורה להם לערוך חיפוש במקום בעקבות המצאותם של "פושעים" עובדים זרים ללא רישיון במקום. האחות מתירה להם להיכנס ואז מתחיל מסע ההשפלה הנוראי ,השוטרים מעירים את הצוות כשפנסים מסוונרים מסנוורים את עיניהם ,הופכים את מיטותיהם וכאשר גומרים שם את החיפוש עוברים למיטות החולים ,כן ,אותם חולי אלצהיימר ודנמציה אחרים ,החסרי אונים ,חסרי הגנה ואומללים ,כן ,וגם אותם הם מעירים עם סינוורים בעיניים ,מוציאים אותם ממיטתם ,הופכים את שמיכותיהם ומעמידים אותם בחדר מושפלים והחולים??? מה פשעם?? עומדים ובוכים ורועדים ,חסרי ישע כל כך מול אימתם של אחינו השוטרים הגיבורים והאמיצים שחרפו נפשם למען מציאת עובדים זרים ,וממשיכה ד"ר פנינה קרן ומספרת על מאמציהם הגדולים של הצוות לאחר שהשוטרים עזבו את המקום להרגיע את החולים. עד כאן הסיפור המזעזע ,אותי בכל אופן הדבר גרם לסימרור שערותיי בכל הגוף. אני חושב על השופט שחתם על הצו ,עד כמה מדינתנו הנאורה כל כך ,עדיין מפגרת כל כך בנאורתה ,למרות שהיינו רוצים לחשוב כך ,מסתבר שהדרך עדיין רחוקה ,שכן הייתי מצפה משופט נאור שיידע כיצד להתייחס לחולי אלצהיימר ולהגביל את הצו לשעות הבוקר ,אני מקווה שמצבם של החולים שם לא יורע ואם חס וחלילה יורע מצבם מתקרית זו אני מקווה שיידעו להגיש תלונה כנגד השופט והמשטרה ,למען יידעו ויירעו. אני בכל אופן לאחר שהמדינה תירגע מקדחת הבחירות ,לא אשתוק ואגיע עד "החלונות הגבוהים" כי היחס כלפי חולי האלצהיימר לא יכול להימשך עוד. אני כחבר ועד המנהל בעמותת האלצהיימר ארתום את חברי הועד המנהל האחרים לפעול בנושא. כל כך מזעזע ומשפיל. גרשון

ronnyw

New member
צודק, צודק, צודק !!

הצטמררתי והזדעזעתי כמוך. אני עדיין לא יודעת איך להגיב. אסייע בכל.

ענתי44

New member
אני המומה

קראתי את דבריך שלוש פעמים, כלא מאמינה כאילו אם אקרא עוד פעם אז השופטרים יסתפקו רק בחיטוט בחפצי הצוות והסגל הרפואי ויניח לחולים. אכן איריליה חייבים לעשות משהו כי ככה זה לא יכול להמשך.

gala lo

New member
בושה

אני בכלל לא המום, את חולי האלצהיימר בכלל לא סופרים.חולי האלצהיימר זוכים ל: יחס משפיל במשרד הרישוי. יחס משפיל במבחני הביטוח הלאומי. יחס משפיל בקופות החולים כאשר צריך בדיקות ותרופות. יחס משפיל של החברה. תעברו על כל הדפים שאנו כולנו רשמנו עד היום. אז גם המשטרה מצטרפת לחגיגה. אל תתפלאו אם מחר תקראו על עוד משהוא.

אנימו

New member
מחפיר. אין מלים להביע את הזעזוע.

אין לחכות עד אחרי הבחירות. צריך להתחיל כבר עכשיו בפעולה ובהבאת המקרה לידיעת כלל הציבור.

אנימו

New member
זה עתה שודרה ידיעה ברדיו כי הודחו

בעלי תפקידים במשטרה שהיו קשורים לאירוע. אבל יש ביקורת כי טיפלו בש.ג. ולא נעשה טיפול שורש. מקוה שעוד יטופל.

zs1957

New member
תגובה לאנימו

הוי כמה שאת צודקת ליבי אתך.הטיפול הוא באמת בש.ג. ולא טיפול שורש. כך עובדים במדינת ישראל. עצוב מאד וחבל שכך. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר

zs1957

New member
תגובה למזעזע משטרת ישראל 2005

שלום גרשון! אני כחברה בעמותת אלצהיימר שיש בביתי קו פתוח 24 שעות לייעוץ לחולים ולבני משפחותיהם מוכנה לעזור לך בנושא והטוב ביותר הוא לפנות לתקשורת. היא תעשה לנו את כל העבודה על הצד הטוב ביותר. ראה כתבתו של מיקי רוזנטל בבלודוזר ערוץ 2 בנושא התעללות בקשישים. זוהי עבירה פלילית שדינה 7 שנות מאסר. השופטים והשוטרים במדינה אטומים, חסרי לב ומצפון. הם נותנים לעבריינים עונשים קלים ואז הם שבים ועושים שוב את אותן עבירותולעיתים אף יותר חמורות.אפשר לפנות ליקי רוזנטל, לנתן זהבי, לאמנון לוי. לכל אלה תוכניות בטלוויזיה עם רייטינג גבוה. אני לא נכנסתי זמן רב לאתר בשל עיסוקי הרבים. מה לגבי הטיול שדברנו האם נרשמו 25 אנשים? חשוב מאד להוציא את הטיול הזה לפועל.הטיול מעבר להיותו חוויה כיפית הוא הכירות וגיבוש של כותבי הפורום. אודה לך מאד אם תעדכן אותי בנושא. זהבה שחם/ עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
ביום ג' תהיה ישיבת ועד מנהל ,אעלה

את הנושא בישיבה ואודיעך לאחר הישיבה. בקשר לטיול ,צר לי אך רק 8 חברים הביעו הסכמה לטיול ,לפי שעה זה יורד מן הפרק ,אך אפשר בהחלט לקבוע על מקום למפגש של חברי הפורום בשעות הערב.

zs1957

New member
ישיבת ועד מנהל- תגובה לאירילה

שלום גרשון! תודה על תשובתך.נראה נחמד לקבוע על מקום מפגש של חברי הפורום בשעות הערב.היכן זה יתקיים- בבית קפה?יש לשאול את החברים מי מוכן לבוא למפגש והתאם לכך להערך. מה דעתך? זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

אירילה

New member
צר לי להודיע אך נבצר ממני להגיע מחר

לישיבת ועד המנהל ,מחלת השפעת המבקרת גם אותי בימים אלה מונעת ממני להגיע מחר לישיבה ,בכל זאת אעלה סעיף זה בהקדם. בנושא המפגש ,אודה לך מאוד זהבה אם תארגני מפגש זה ,בין חברי הפורום ,השפעת הארורה מכלה בי את כוחותיי ולעת עתה מעדיף להישאר במיטה. הרבה בריאות לכולנו רשון

zs1957

New member
נבצר ממני להגיע לישיבת ועד המנהל

שלום גרשון! צר לי לשמוע כי חלית בשפעת. אני מאחלת לך רפואה שלמה ,והחלמה מהירה. באשר למפגש החברים אני אארגן זאת בין חברי הפורום. עד שזה יצא לפועל אתה התבריא ותוכל להשתתף עמנו במפגש החברים. הרבה בריאות לכולנו. לילה טוב. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה