מזעזע GT3000 (וידויים) חובה לראות

אנושית~

New member
מזעזע GT3000 (וידויים) חובה לראות

• מזעזע GT3000 בואנה זה לא שלי, אז שלא תחשבו שנהייתי משורר או משהו כזה. אולי חלקכם יודעים שעברתי כמה וכמה תאונות דרכים לא קלות. ברוך השם אני בסדר <על העיניים שלכם>, אבל חבר שלי שלח לי את זה כאזהרה. מקווה שגם לכם זה יעשה משהו קצת חומר למחשבה… הלכתי למסיבה – אימא, ודבריך ניגנו כל הזמן באוזני. אז לא שתיתי – אימא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי. "אל תשתה – בן" תמיד אמרת לי אימא, "חזור הביתה בשלום". אז למרות שאחרים הציעו לי אימא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת אימא ושעשיתי את הדבר הנכון. עכשיו המסיבה נגמרה, אימא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית – אימא, ומתחיל לנסוע הביתה בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי – אימא, האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע – אימא, בזהירות, בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית ממול – אימא, לא מבחינה בי ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן בצידי הדרך – אימא, ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה – אימא, ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס – אימא, הלוואי שתגיעי מהר. איך זה קורה דווקא לי – אימא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם סביבי – אימא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש – אימא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך – אימא, לא שתיתי. אני לך נשבע! אלו היו האחרים – אימא, אלו שלא חשבו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם – אימא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי – אימא, ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים – אימא, זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו – אימא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי – אימא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס. אני חושב שזה לא פייר – אימא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי – אימא, אמרי זאת גם לאחי, אבי וכל משפחתי. גם כשאגיע למעלה – אימא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו – אימא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת – אימא, מחר הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת – אימא, עכשיו אני מתחיל לפחד. אל תבכי עלי – אימא, גם ככה קשה להיפרד. יש לי שאלה אחרונה – אימא, לפני שאעצום את עייני. אני לא שתיתי ונהגתי – אימא, אז למה איבדתי את חיי???

סיון...

New member
תבורכי מאמי!

רציתי להביא את זה לא בעצמי ולא הצלחתי.... תודה

רותי ב.

New member
הכוונה היא שפה יהיה רק הלינק

להודעה, כך שכל התגובות יופיעו בפורום עצמו, כשרשור להודעה שהמלצת עליה. וכך, חיפשתי ומצאתי את הלינק האובד. וההודעה אכן מרגשת. ופורום וידויים, שווה כל המלצה. ממני, קולפת פלחי תפוז.

גלי10

New member
ותוספת ממני

המקור . שזהו אתר מלפני שנים רבות , מה שאומר ששום דבר לא משתנה בעצם ועולם כמנהגו נוהג
סעו בזהירות.

Vixen_June

New member
מזכיר לי

את המכתבי שרשרת האלה שנהגו לשלוח לי באי מייל ובאיי סיקיו עם כל מיני שירים על כאלה שמדברים אל אמא שלהם-שנהרגו בתאונה ע"י נהג שיכור, שנהרגו ע"י חבר שלהם שהביא נשק לביצפר, אנד סו און אנד סו און... אבל זה היה באנגלית. גרסה מרגשת עד מאוד בעברית- שירים כאלה גורמים לי לרצות לבכות בכל פעם מחדש.

למעלה