ובכל זאת רוני יקרה
בשביל משפחות שמונעות תנאים לעובדים קיים "קו לעובד", וטוב שכך. אבל מי מגן על החולים חסרי האונים שכן מקבלים יחס גרוע ואף אינם מסוגלים לזעוק שעוותם השמיימה? יקירה, הייתי עם אמא כמעט חודשיים,בבית חולים שיקומי, וכמעט מלבדי,רוב החולים הוקפו בעובדים זרים. ואם היתה לי סטיגמה חיובית מידי וסטראוטיפית על העובדים הזרים, כאילו כולם כמקשה אחד חרוצים ומסורים, אז ראיתי שחלקם אדישים, מיעוטם מרושע מיעוטם פשוט מלאכים, והרוב הדומם עושה מלאכתו הקשה והסזיפית נאמנה. על הצד הטוב ביותר. ובכל זאת... יש כאילו שמרמים, גונבים או מזלזלים במקרה הטוב ואף, חלילה וחס מתעללים. רוני יקירה, מי כמוני יודע מה זה לנקות קקי, או להרים חולה שלא משתף פעולה.מי כמוני יודע שחולה אלצהיימר יכול לשגע פילים.... רק הבוקר אמא מחקה לי את החיוך מהלב כששיגעה אותי, וכמה אנושי וקל לצאת מהכלים... אבל שעובדת תכה עד זוב דם חולה? או במקרה הקל, שהיא תאיים כל בוקר שאם לא תקבל מאה ש"ח למכולת ( שתי לחמניות, לבן או גבינה) ולעולם לא תחזיר את העודף, ואם מנסים לתת לה כסף קטן היא מתרגזת וגם הפטנט של לרשום והבת תשלם בסוף שבוע לחנווני לא עובד. אז המשפחה, שיש לה אמצעים פשוט מעלימה עין ובולעת את זה כי כל הפרוצדורה של החלפת עובד מייגעת.והם עוד מודים לאל שלפחות אביהם מטופל טוב. לכן רוני יקירה צריך איזון. יחס משפיל או פגיעה בזכויות במקרים קיצוניים יטופל והשאר ימשיכו לעשות עבודתם נאמנה.