מזעזע

אכן מזעזע אבל לא צריך להתרגש

לא חסרים אנשים עם דעות כמו שלו שמאמינים שצריך רק להתפלל להשם בלי לתרום למדינה . מצד שני לא חסרים רבנים כמו הרב לאו ואחרים , שאומרים שההתגייסות לצבא הוא חשוב ביותר . אם כל היום רק נשב ונתפלל מבלי שיהיו חיילים שיגנו עלינו , אז המצב שלנו יהיה רע מאד... אני לא אומר שלא צריך להתפלל , אפילו רצוי להתפלל להשם כמה שיותר , אך מן הסתם זה לא סותר את העובדה שצריך צבא שיגן עלינו .

smailie

New member
אני לא מאמין שדברי הסתה באמת משפיעים על מישהו

אולי רק על כאלה שממילא היו במוקדם או במאוחר עושים את הדברים הקיצוניים הנ"ל. תחשבו בהגיון: מישהו מכם, שהאמין שצריך להתגייס לצבא (או כל נושא אחר ש"על הפרק"), עלול לשנות את דעתו, רק בגלל שיום אחד הוא שמע נאום של איזה רב? הרי ברור שלא! הרב בלס בסה"כ משכנע את המשוכנעים וגם להם הוא לא ממש אומר דבר חדש, שהם לא הסכימו איתו קודם לכן.

EmGee

New member
חילוני לא יתייחס לזה

אבל אנשים דתיים לרוב מתייחסים בקדושה לכל ציוץ שיוצא מפי הרב שלהם.

מה אני אגיד לך...

זכותך לחשוב שהוא צודק , זכותי לחשוב שזה מזעזע . למזלנו לא הרבה אנשים מתייחסים לגיבוב השטויות שהוא פולט מהפה...

sayar3

New member
קראתי בעיון הכל....ומה אני אגיד לכם-

פשוט בושה. הרב עלום השם הזה פשוט מורה לא לעשות שירות לאומי.לא צבא רבותי....אלא שירות לאומי. בעעעעעעעעעעעעעע וכשהשואלת שאלה אותו שאלות לעניין אז הוא התקפל ואמר ששירות לאומי במסגרות דתיות זה בסדר.כאילו שבמסגרות דתיות אין גברים שיסתכלו על הנשים.ממש הזדעזעתי. הייתי רוצה להגיב לו חתיכת תגובה ולהביא לו כנגד הציטוטים שהוא הביא מכל מיני מקורות את כל הציטוטים של המקרים בהם רבנים אנסו,שיקרו,עשו מעשים מגונים ועוד ועוד.יש הרבה מאוד כאלה....... בקיצור-אם יהיה לי כוח אני אעשה את זה ואני מקווה שמי שנכנס לאתר שלו יבין שיש למטבע שני צדדים. כנראה שהרב הזה שכח כמה דברים חשובים מאוד כמו :"ואהבת לרעך כמוך" ו "את ששנוא עליך אל תעשה לחברך".

למעלה