מזעזע

nikit1

New member
לצערי כבר שמעתי על מקרים כאלו...

אני לא מבינה למה אנשים מתעקשים על מנהג ה"מציצה" כמשמעו...אפשר לוותר על זה לגמרי או להשתמש בצינורית, זה לא עושה את הברית כשרה פחות!

*מור

New member
קראתי את זה הבוקר ונהיה לי

ממש רע, רק פה דברים כאלו יכולים לקרוא, זה ממש מכעיס

שוב כמו בחתונות

גם פה יש התכופפות לדת זה מרתיח אם היה לי בן ברור שלא הייתי עושה לו מילה דתית עם רב מוצץ בכל דרך שלא תהיה אלא אצל רופא עם הרדמה מקומית ומסיבה בנפרד כי הבולבול של הבן שלי והכאב שלו הם לא סיבה לששון אצל אף אחד רק לשונאים שלי אוף זה מרתיח

kisses

New member
מזעזע זה לא מילה ../images/Emo46.gif

פשוט זוועה וגועל נפש מסכימה עם גסי ללא שום תוספת.

rona25

New member
מגעיל ממש

לדעתי ברית יש לעשות רק עם רופא מנתח

Ronnie*

New member
באמת מזעזע

אין שום פיקוח על כלום במדינה הזאת... גם אני, אם אחליט לעשות ברית מילה לבנים שלי (אם יהיו לי כאלה) - רק אצל רופא, ועם הרדמה. ולמען האמת - עדיין לא החלטתי אם בכלל אעשה להם ברית. אני קוראת הרבה דיעות בעד ונגד וממש לא סגורה על זה.

rinutza

New member
ממש מפחיד ../images/Emo5.gif

ביחוד שאני אצטרך לחשוב על זה בעוד כמה חודשים. וזו אחד הסיבות שאני בעד כירורג, הוא יכול להיות גם מוהל אבל שתהיה לו גישה מינימלית להיגיינה ולא רק לדת.

פוקית

New member
יש רופאים שהם גם מוהלים

אחי ואשתו מהלו את בנם ע"י רופא-מוהל, אדם דתי שהוא רופא כירורג, אין מה לדבר ולהשוות עם המוהלים שאין להם מושג בכירורגיה. הילד קיבל זריקה קטנה לפני המהילה, לא בכה בזמן הברית פשוט מדהים לא היה צורך בתחבושת ובטח שלא היתה מציצה?! מומלץ!!!! ובטח שיותר עדיף. בחיים שלי לא שמעתי על מנהג המציצה הנורא הזה. ולגבי הרפס בתור אחת מתחום מדעי החיים והרפואה אני יכולה לומר לכן ולכם שכל אדם נושא את נגיף ההרפס בדמו(בדר"כ הנגיף חודר בשריטה הראשונה שאנחנו חוטפים בתור ילדים, הרפס איברי המין מגיע עם החוויות המיניות הראשונות) !!!!!! ולעיתים יש התפרצות ולעיתים לא. שלא נדע מצרות!!!!

danonit

New member
ממש עושה לי בחילה ../images/Emo5.gif

לשמוע דברים כאלה. חברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה דברים כאלה כשהיא עבדה בבית חולים. ממש זוועה, פרימיטיביות לשמה.

למעלה