מזעזע

THE WIZARD 55

New member
מזעזע מאוד

ראיתי את זה מזמן כבר, כלומר מה שיכלתי.. מסכנים הדולפינים.. וחוץ מזה מה שלומך? איך הבחינות?

שלומי טוב

הסעודים קונים נכסים בירושלים וביפו, יש להם מזומנים יותר מהציונים, וגם מפיצים את משנתם הווהאבית, לפעמים אני רואה גברים ביפו שלבושים כמו לוחמי הטאליבאן, ובטח מחזיקים באותם רעיונות, מה שמעניין שלגבי ישראל הם אומרים שזה מה שאלוהים רוצה לנו ואנו מקבלים את השלטון, אפילו אם הוא עושק אותנו זה רק בגלל חטאינו. החודש מתחילים במבחנים, מאחל לעצמי המון הצלחה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif איפה הם קונים נכסים?

טאליבן ביפו... אולי זאת הסוואה וברגע האמת כולם יפעלו:) אני מאחלת לך המון הצלחה נשמה שלי.....רק מאיות, אמיןןןןןןןןן

מוחמד5

New member
בהצלחה אקרא

בקניית הנכס שאתה גר בו היום
,וגם בבחינות. אל תרגיז את הציונים אקרא, אל תגלה להם שהערבים בעיצומו של תהליך רכישה והשתלטות על נכסי המדינה בדרך שקטה וחלקה,תוך ניצול המצב הכלכלי הגרוע ששורר במדינה, המצב אליו הגיעה המדינה בגלל המדיניות הכלכלית של ממשלות הימין ,ובראשן ממשלות בייבי וליברמן.. כלומר = הימין תרם את התרומה הגדולה ביותר לתהליך מכירת נכסי המדינה .

מוחמד5

New member
../images/Emo8.gif קבלי סקופ -בלעדי לפורום שלנו-

לפני שבועיים,אי שם בהרצליה הייתה פגישה מאוד מיוחדת,עם נציג מאו בכיר של אחת ממדינות המפרץ.... מעבר לכך לא יכול להוסיף פרטים.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif המשת"פים קונים בשדרות

מסעודיה קונים בהרצליה... ידוע לך משהו על חיפה?

KingTino

New member
זה מזעזע איף אני לא אוהב לראות דברים כאללה

אקרא בהצלחה במבחנים יא וואלד ובקשר לציונים, התנועה הציונית מתה מזמן הם כבר לא קיימים יא אבן כאלת עמתי

למעלה