מזעזע

gils33

New member
פשוט זוועתי../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

עוד מנוות שדינו מוות. פדופילים בזמן האחרון צצים כמו פטריות רעילות אחרי הגשם.

smailie

New member
לפחות הוא יקבל את מה ש"מגיע" לו

הנה. פירסום שמו ותמונתו זה כבר חלק מהעונש. אבל אני בדרך - כלל קצת פחות מזועזע ממטורפים בודדים. על פדופיל ואנס כזה כל שני שוטרים יכולים להשתלט בקלות ולגמור אותו. מה עם אנשי צוות טיפולי בתוך מוסד שמתעללים בילדים? זאת ממש לא חוכמה גדולה למצות את הדין עם סוטה. תקראו את הקישור הבא לטור שפירסם נתן זהבי בטורו השבועי שברשת המקומונים של "מעריב". ילד שמזלו לא האיר לו פנים עבר התעללות מינית בביתו ואחר - כך גם ע"י מדריך במוסד אליו נשלח. למה אין שום עליהום על אותו מדריך או על ההנהלה של אותו מוסד? בעיניי, זה הרבה יותר מזעזע ממעשיו של הפדופיל שמעלליו נחשפו היום בתקשורת ולוּ רק מהסיבה שהפדופיל הזה ייענש, אבל את המדריך שמוזכר במאמר ספק אם בכלל יחקרו בתחנת משטרה.

gils33

New member
קראנו וגם דיברנו

על הכתבה הזו,פשוט מסכן הילד הזה

hirshfe

New member
אני בשוק

כי אני מכיר אותו, אמנם הכרות שיטחית, אבל מכיר הוא חבר של חבר או לפחות היה חבר של חבר. ולחבר שלי יש ילדות קטנות

gils33

New member
אתה רואה כמה זה קרוב

אלינו ואנחנו לא מרגישים......

schlomitsmile

Member
מנהל
מפחיד... אי-אפשר לדעת במי לבטוח... אנחנו לא רוצים להיות פארנואידים, אבל המפלצת באמת יכולה לארוב בכל פינה...

smailie

New member
גם אני הכרתי באופן אישי אדם שמאוחר יותר הורשע

בעבירות פדופיליה. נדהמתי כשקראתי את שמו בעיתון וברשת האינטרנט, אחרי שהתקבל היתר לפירסום שמו המלא עם פתיחת משפטו. מדובר בסטודנט, שהתגורר יחד איתי במעונות הסטודנטים ודווקא יצרנו קשר טוב. נהגתי אפילו להתייעץ איתו, כאשר נתקלתי בבעייה אישית כלשהי. ומה שהכי מוזר / אירוני / מקאברי זה שאני עוד הייתי אמור לגור איתו באותו חדר בהתחלה...

gils33

New member
שמתם לב

כמה שיטות הפעולה שלו משוכללות, הוא היה משכנע את הבנות להגיד להורים שהן חולות כדי להישאר בבית ואז לבצע את זממו. שמעתי ברדיו כרגע פסיכולוגית שאמרה שהילדים אפילו לא מודעים בכלל לחומרת העבירה,עוד הרפקתה שההורים לא יודעים וההורמונים משתוללים כבר מגיל 8 בעיקר בגילאים 8-14 פשוט מסוכן

מעורר דאגה גדולה.

אתמול שוב חזרנו והסברנו לבת שלנו את כללי ההתנהגות ברשת. אני מקווה שהיא הפנימה והבינה כמה חשוב להקפיד על זהירות מול אדם זר - ברשת (או ברחוב)

למעלה