מזעזע !

u r i el

New member
מזעזע !

אבל יתכן שהוא היה דווקא מבין וסולח - למרות הכאב.

ohris

New member
לא מזהה את הספרים

אני מנחש שזה משנה תורה, נכון?

ohris

New member
הבנתי!

צעיר אנוכי ונבזה, אני כבר נולדתי בדור של וויקיפדיה. על וויקפדיה מדומדני שליבוביץ היה מתרעם יותר.

אגב, אני לא מבין למה לא העלו אותה לרשת

ממילא אף אחד כבר לא קונה אותה. העלאה לרשת תציל אותה כלכלית ואם יהיה מודל של חינם ופרסומות בצד- גם תציל את הציבור הרחב מאובדן תרבותי.

u r i el

New member
לדעתי היא מתיישנת כל יום.

יש בה כמו בכל אנציקלופדיה מודפסת ערכים רבים המתיישנים ו/או מחייבים עדכון.
כנכס תרבותי היא שמורה בספריות פרטיות וציבוריות ובמוסדות לימוד בכל העולם.
וויקיפדיה עונה על הצורך האנציקלופדי הראשוני והמרשתת בכלל.

זה לא סותר

הערכים שמתיישנים- אפשר לחדשם או פשוט לשים הערה ולינק לחידושים בויקיפדיה וכ"ו.
הערכים שלא מתיישנים, ויש לא מעט כאלו- ראויים לא רק לשימור אלא שהציבור יוכל לקרוא אותם באינטרנט.
קח למשל את הערך על אריסטו- אחד הטקסטים התמציתיים המעניינים שנכתבו עליו בעברית. הרבה מעל הרמה של אותו הערך בויקיפדיה. ולא חסרים כאלו ערכים! זו יצירה שראויה להיות אונליין. יצירות פחותות בהרבה ממנה כבר זכו לכך.
העלות להעבירה לרשת- זניחה. בסך הכל מדובר על קצת הקלדה ואיכסון ברשת. בשביל מה יש רשת, בשביל עוד פרקים של תוכניות ריאליטי? אין מספיק תוכן איכותי בעברית ברשת והאינציקלופדיה העברית בהחלט עונה לדרישה הזו.

י ו ר ם 7

New member
מנסה גם כאן

http://books.google.co.il/books?id=HNZL1r_dkEEC&pg=PA83&lpg=PA83&dq=%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%9D+%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%93+%D7%A8%D7%95%D7%A1&source=bl&ots=UcgT_-A16u&sig=3snajMN-sHyzIUA1HC-dfEUIAvE&hl=iw&sa=X&ei=_1oyUdprxe2yBqv8gKgC&ved=0CEEQ6AEwAw#v=onepage&q=%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%9D%20%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%93%20%D7%A8%D7%95%D7%A1&f=false

י ו ר ם 7

New member
אתה חושב שזה לא ליבוביץ ואתה צודק את הערך

אריסטוטלס כתב רוס דוד ויליאם (אוכספורד,פרופסור באוניברסיטה,חבר האקדמיה הבריטית)
(ראה: עמוד 18 בכרך ה')
ואת הערך אריסטוטלס ביהדות כתב אלטמן שמעון צבי אלכסנדר ,הרב ד"ר ,מאנצ'סטר.

u r i el

New member
אני בעד.

אילו הייתי בן משפחה יתכן שהייתי פועל בכוון זה, סוף סוף זו יצירה "משפחתית" במידה לא מעטה.

למעלה