מזרונים מלטקס האם הם רעילים

maanina

New member
מזרונים מלטקס האם הם רעילים

אנחנו חייבים להחליף מזרונים,בחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מקום שמשווק/מייצר מזרונים אורגניים, כן ראיתי מזרונים מלטקס שמצופים בבד אורגני. מה דינו של הלטקס? רעיל? איפה אפשר למצוא מזרונים לא רעילים? אשמח לכל עיצה.

ראיתי בחו"ל ולא בארץ,לטקס ללא כימיקלים אורגני

היי, אשמח למצוא איפה יש, כי גם אני רוצה מאד מזרון נורמלי לי... באתרים בחו"ל יש לטקס מוצלח, אבל בארץ אין לי מושג. דווחי אם תמצאי משהו טוב.. בזמנו דיברתי עם עמינח והם אמרו לי שבמזרונים ביתיים, יש הרבה פחות חומרים נגד שריפה, כי הם מכניסים אותם בעיקר למזרונים של בתי מלון. לבני הקטן קניתי מיטה עם מזרון שעמדה שנה בתצוגה ועדיין יצא לו אדום וכחול מתחת לעיניים..

לטקס טבעי

הוא אלרגן להרבה מאוד אנשים, קראתי איפשהו מאמר גם על כך שחשיפה לתינוקות אינה מומלצת. למי שאינו אלרגי אליו זה חומר נהדר למזרנים כיוון שהוא עמיד לעובש באופן טבעי. הרבה חברות שמייצרות מזרנים מלטקס טבעי שולחות דגימה לפי דרישת הלקוח (כי הן עובדות עם הרבה אנשים רגישים). תלמה יקירתי, הסיפור שלך זו דוגמה קלאסית לכך ש"פחות" לא אומר "בכלל לא" וגם לא "זניח" או "לא משמעותי". זה כשל היגיון שלצערנו גם מומחים נכשלים בו (ראי מה קרה עם הטונה בקופסה), אבל על אנשי מכירות אפשר לסמוך שהכשל תמיד יהיה לטובתם...

למעלה