מזרחיים????

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
מזרחיים????

מה זה??? יש לי כמה חברים שהגיעו מצפון אפריקה מצרים תוניס מורוקו וכו´. ניקח את מר. סיסו - סמנכ"ל חב´ ביטוח, תואר שני במתמתיקה, מנוי לאופרה. חברים, הוא מעולם לא התלונן על דבר וחצי דבר. וכעט אספר לכם משל קטן: יום אחד שוטר רואה שיכור מסתובב מתחת לפנס לילה. שואל אותו השוטר - מה קרה? עונה לו השיכור - איבדתי את המפתח הביתה ואיני יכול למצוא אותו. איפה איבדת אותו, כאן? שואל השוטר. לא, ממש לא, עונה השיכור. אז למה אתה מחפס אותו כאן, שואל השוטר. כי כאן יש המון אור ואפשר לחפס בקלות! והנמשל הוא - ישנה קבוצה של דפוקים שבמקום לחפס את הסיבה האמית לדפיקות שלהם, מחפסת את הסיבה שהכי קל למצוא - האשכנזים דפקו אותנו! ומה הסיבה האמיתית לדפיקות שלהם - "התפלגות פעמון נורמלית". בכל תת-קבוצה יש אחוז מוצלחים, אחוז נורמלים ואחוז מצליחנים קבוע. אז המזרחים הדפוקים, בדיוק כמו הרוסים הדפוקים והפולנים הדפוקים צועקים - "דפקו אותנו"! יחד עם זה חייבים להבין אותם, כי זה די קשה לקבל את העובדה שאתה דפוק מלידה, הרבה יותר קל להגיד לעצמך - "הייתי יכול להיות סמנכ"ל חב´ ביטוח ורק בגלל האשכנזים לא הוצאתי בגרות והיום אני.......

yariv~2

New member
אף אחד לא מתלונן על האשכנזים...

התלונה היא למה לא מטפלים בזה? התופעה קיימת, אז למה לא עוצרים זאת? למה שלא יממנו בתי ספר ומורים מוצלחים יותר לעיירות פיתוח? למה שלא יתנו לימודים בחינם לילד של הורה עם משכורת של 2500 ש"ח?(או ללא משכורת) הרי זה גם יעצור חלק גדול מהעברינות במדינה, יצא שתפסנו שני ציפורים במכה.

fireman

New member
כמה שאתה צודק

אבל מה שקורה במדינה בדיוק הפוך, במקום לעזור לחלשים דופקים אותם עוד יותר... מוסדות החינוך של ש"ס מקבלים מאות מיליוני שקלים, כסף שאני אתה וכולכם משלמים בשביל שהם יוכלו להגיד דתם אמונתם ולזרוק זין על כולנו.... אני מחר יורד לעזה לשבועיים, לשבת ברקע של הפצצות, פצמ"רים שמתעופפים לכל עבר, לראות טילי קסאם מתעופפים אל ישובים ישראלים....אני הולך לשמור מחר על אותם ש"סניקים שרוצים לגור דווקא ברצועה, וחייבים ללמוד את התורה שלהם בדיוק שם, לא משנה ש12 חיילים צריכים לסכן את עצמם בשביל מתנחל הרי דתם אמונתם, הם לא ישרתו בצבא יקבלו מהמדינה כסף על ימין ועל שמאל יתלוננו שהם ספרדים מקופחים כמו תמיד יאיימו להצביע אי אמון ויקבלו עוד כמה מיליונים בשביל להוריד את כמות התלמידים בכיתה של מוסדות החינוך של ש"ס שנראים כמו בתי מלון אחד אחד מ20 תלמידים ל 15 תלמידים בכיתה, הם ימשיכו לגרבץ בישיבות כל היום ועוד ירקו לי בפרצוף שאני בא לשמור עליהם בהתנחלויות שלהם. ש"ס מוצצת את הכסף שמיועד לשכבות החלשות ע"י הצגת מסכנות מזוייפת, הם מסחטת כספים בלתי נלאית והם יודעים את זה וצוחקים עלינו כל יום כל בוקר...בגללם הילדים בעיירות הפיתוח לא זוכים בחינוך כמו שצריך. ושבאמת יהיה שינוי כבר!

yariv~2

New member
הכל נכון חוץ מזה ש...

לאנשים שגרים בשטחים אין שום קשר לש"ס, אלה אנשים שמשרתים בצבא ביחידות המובחרות ביותר, והינם בעיקר דתיים בעלי כיפות סרוגות. כך שיש להפריד הפרדה מלאה בין מה שאתה חושב לגבי המתנחלים, ובין הדברים (הנכונים) שאמרת על כנופיית ש"ס את עובדיה בע"מ.

all

New member
בהחלט נותנים ובהחלט ממנים!!!

אבל אך ורק עבור המגזר החרדי. ואילו אתם, החילוניים בעלי ה-2500 שקל, תתעבדו, תמכרו את הילדים שלכם עבור כמה אלפי דולרים. אבל אם אחרי שתהפכו עולמות תרביחו קצת יותר מ-2500 שקל, משרד האוצר ייקח ממכם את כל ההפרש וייתן את זה לילדי החרדים. תחזרו בתשובה חברים, אין בכוחו של המגזר החילוני לעזור לכם. בעיקר בשל בגידתו המזעזעת של מר."""יוסי שריד""". כשהפנה עורף לשינוי והצטרף לש"ס ואגודת ישראל.

למעלה