מזרחית? מה זה? שערורייה!!!!

מזרחית? מה זה? שערורייה!!!!

למה פתחו פורום מזרחית למען השם???????? מה הקטע?????????? הערסים למדו להפעיל מחשב?????? כאילו הא?!!!?!?!??!?!?! בכל מקרה.... אני שונננננננאאאאאאתתתת ערסים צעצוע!!!!! כאלה ששומעים מזרחית כפרה נשמה רק בגלל שהחבר´ה שלהם מתיימרים להיות חלק מתעשיית הערסים המגעילים בארץ..איייייייייכסס!!!!!! מעריצי בכיינים שכמותכם!!!!! בכל מקרה.... ROCK 4 EVER!!!!! P & L , שונאת מזרחית בדם!!!!!!!

כ ח ו ל ה

New member
שירלי עוד מילה לא במקום......../images/Emo67.gif

אני יראה לך מזהההההההההההההה
סתם יפה שלי אני חולה עלייךךך

כוסייייית שלייייי ../images/Emo23.gif

את יודעת שאני מטורפת לך על התחת..נכון???
מוווווווווווואהההההההההההההההההההה
אני שונאת מזרחית -לא משו נגדך מושלמיית שלי

כ ח ו ל ה

New member
איפה כוסית איפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo90.gif

נשמהההההההה לאב יו
אממממממ... אל תרשמי דברים לא יפים על מזרחית.. לא מתאים בובה.. אפשר לחשוב שאביב גפן(
) הוא איזה פונקציה
מממוואאאההה

MaD-d0g

New member
הללכה נוראית !!!

מה זה פורום של ערסים?! "למדו להפעיל מחשב" ?! מה זה פה??? אותי ממש ממש עצבנת !! אני ממש ממש לא ערס ושומע מזרחית ! אני מנהל פורום פה בתפוז, פורום תכנות בשפת ויזואל בייסיק (141) במשפט אחד, לא מתאים לך? תלכי !! אני בא ומעביר ביקורות על הזבל שאת שומעת?? לאא~!!!! את עושה פשוט הכללה נוראית!!

במילה אחת.... א-כ-ז-ב-ה-../images/Emo70.gif

הכללות נוראיות...
אני
מה פתאום
אלא מי
מספר 2
נשבעת שזו לא אני...זה המחשב שלי...זו היד שלי... זה המקלדת שלי!!!!! SO WHAT??? אני עושה הכללות...!!!! זה עושה אותי פחות שווה ממך...??? לההההה... ומה זו הפרסומת הסמוייה לפורום שלך????? הא....?????????????? בושה...שערורייה!!!!!!! שאני אתחיל לעשות פרסומת לפורום שאני אוהבת (243) ? נכון שזה לא יפה??? לההההה....אז תשכחו מהפרסומת... 243 חרא של פורום.. בכל מקריי...אני לא אוהבת מזרחית... ואילו רק ידעת כמה אנשים נכנסו לפורום 243 והשמיצו את האמן שפורום מספר 243 שייך לו.... לא היית מתערב בפאקינג דיון שפתחתי לעצמי..
ברור
בכל מקרה....אין כמו פורום 243.
חולהההההההה על דנה
ושונאאאאאאאתתת מזרחית

MaD-d0g

New member
תגידי,

על עודף סימני פיסוק שמעת ? אנחנו יכולים להבין שאת צועקת ומתלהבת גם בלי עשרה סימני קריאה. חלאס. שיוכלו לקרוא מה שאת כותבת בלי לקבל כאב ראש... הרי זה כל העניין, לא ? לכתוב הודעות כדי שיגיבו עליהם...

זכותך, אבל את לא חושבת שאת קיצונית../images/Emo35.gif

לפני כמה ימים שאלו פה בדיוק את אותה שאלה אבל בנימוס! וענינו תשובה כמו שצריך. אין מה לעשות אנחנו מזרחיים וגדלנו על מוזיקה כזאת מה לעשות. זה אומר שאנחנו ערסים? ואם אנחנו ערסים אז מה? לפי דעתי, ערסים זה העם הכי נשמה. בחיים לא ידפקו את החברים שלהם בחיים ולהם יש נשמה טובה וכבוד כלפי אלה שנותנים להם את הכבוד. אבל זה לא נושא לדיון. את יכולה ללכת להודעה ששאלו שאלה דומה ומה ענינו לה ושם אולי תקבלי תשובה.

**צוחקת** ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

כאמור אני לא אשכנזייה וגם אצלי בבית קיימים נספחים של המזרחית המגעילה הזו.. אולי בגלל שהמזרחית הושמעה לי נון סטופ בילדות אני מקבלת ממנה סלידה
ואולי אני לגמריי עושה הכללות? יש ת´זמרים המזרחיים שאני עוד אומרת: "נו, פסדר, שיהיה".. כמו ה-אייל גולן והשרית חדד למינהם.. אבל לעזאזל...למה יש ת´זמרים (עאלק!) האלו שבוכים לך בשירים, מספרים לך על מר גורלם כאילו שזה פאקינג מעניין מישהו...ו..אווץ´..זה לא!!!!! פעם מוזיקה הייתה מוזיקה, זמרים היו זמרים..היום כל בכיין נחשב לזמר! פשוט שערורייה!!!!!!!! מילא, הם היו כותבים ת´טקסטים שלהם.. מילא, לטקסטים היה תוכן נורמאלי.. אבל אוייש.. זה רע!!!!!! אני מקבלת סלידה כשאני שומעת את הילדים בפאקינג שכבה שלי שרים: "כשאת איתו אני מרגיש שאני מתחיל להשתגע"... כאילו מהההההה???? אז היא איתו.... מה הקטע שלך????????? שתהייה איתו....שתשכב איתו!!!!! למה אנחנו צריכים לסבול מזה?????? יושמדו הזמרים המזרחיים הבכיינים לאלתר
שונאאאאאאת מזרחית

אור בת 18

New member
חחחחחחחחח פיס...

את מצחיקה אותי את קצת משוגעתתתתתת חחחחחחחחח מזרחית זו מוזיקה ששומעים גם לא ערסים או ערסיות אלא אנשים רגילים כמוך ומה אני אמורה לחשוב שמה שאת פריקית כי את אוהבת מטאל??? תאמיני לי פריקים לא יותר טובים מערסים למען האמת הם הרבה פחות טובים חחחחחחחחחחחח שיהיה לך יום טוב והנבתי שקוראים לך שירלי אז יום טוב שירלייייייייייייי

טחחחחחחחחח..... ../images/Emo23.gif

אני מצחיקה אותך
אני
מה אני נראית לך
בדרנית
ליצן חצר
סטנדאפיסטית
ממש חוצפההההההההה... אני לא ליצנית..גם לא בדרנית..לא סטנדאפיסטית.. וגם לא מצחיקה!!!!!!!!!!!!!! אני סתם ילדה רגילה, משועממת במקצת, חמודה ביותר.. מדהימה מכולן.. משגעת, מהממת, מטריפה....וכו´ וכו´..
סתם....
נא לא להתייחס...
טחחחחח בכל מקרה...היה לי יום טוב חוץ מקטע מטורף (במובן פוגע) שדנה
עשתה לי.. נההההה דנה את יודעת שכבר סלחתי......
אוההההההבתתתתתתתת תמיייייייידדד ושוננננננאאאאאאאתת מזרחית...
שירלי

משוגעת? משוגעת זה טוב! ../images/Emo13.gif

אני גם בדעה של "מזרחית זה פויה" אבל עכשיו אני ומישהו מהפורום הזה מתכתבים במסרים ומנסים להבין אחד עם השני מה כל אחד מוצא במוזיקה שלו ואני רואה דווקא שזה נחמד, אבל אני יודעת שאני לא אתמכר לזה כמו הרבה אנשים, אני פשוט אכבד את המוזיקה הזאת ואולי אפילו אני אתלהב מכמה שירים/זמרים מסויימים אבל לא יותר מזה אני חושבת. ומישהי פה אמרה שפריקים זה לא טוב, את יודעת מה זה פריק? זה מישהו אחר, שונה מהנורמה. מי אמר שאתם הנורמה ו"אנחנו" לא? אולי בכלל אתם הפריקים ו"אנחנו" הנורמה??? אני בכוונה כותבת "אנחנו" במרכאות כי אני לא מחשיבה את עצמי בתור פריקית, למרות שהרבה אנשים כן מחשיבים אותי בתור אחת כזאת, ותתפאלו (או לא) אבל רובם הם ערסים/פרחות! למרות שיש הרבה ערסים נחמדים אבל יש את אלה שהם בקטע של מכות, חברים, גב ופוזה ואני לא אוהבת כאלה!!!!!!!! ועוד משהו, תמצאי לי "פריק" אחד שינטוש את חברים שלו! אף אחד לא יעשה את זה לא לטובת חברים אחרים ולא לטובת כלום! אני לא אומרת שהערסים (אני לא סובלת את ההכללות האלה!!!!) כן יעשו את זה, אני פשוט אומרת שמה שרמזת, לזה ש"אנחנו" ננטוש חברים שלנו ואתם לא, הוא לא נכון, כי אנחנו אוהבים את חברים שלנו בדיוק כמוכם אוקיי?? תכלס, לא התכוונתי לכתוב את כל זה, זה יצא לי תוך-כדי הכתיבה, סורי
כולה רציתי להגיד שגם אני פעם לא סבלתי מזרחית ועכשיו אני איכשהו מכבדת את המוזיקה הזאת. ולא אהבתי את הסמל של ההומואים שמישהו פה שם םליד השם של אביב גפן!!!! אביב גפן לא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!

אור בת 18

New member
מתוקה...

את פריקית או לא פריקית זה לא משנה תשמעי ת´מוזיקה שלך ותהיי בריאה... נראה לי בקצב הזה עוד תיהיה מכורה למזרחית חיחיחיחי סתם

זה מאוד יכול לקרות!!!!!!!!!!!!

אני מתמכרת למוזיקה ממש מהר זה לא מצחיק!!!!! אבל לא נורא, מקסימום אני יתמכר למזרחית (ורוק כבד ביחד?!!) ואני יבוא לכתוב איתכם פה קצת
מסכימים?? -סיוון-

אור בת 18

New member
לאאאאא מתוקה לאאאאאאא

רק לאאאאאאאא רוק דיי לאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחח תתמכרי תתמכרי חובה לדרדר אותך למיזרחית חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

בואי נגרום לך לסבול.... רוק! רוק! רוק! רוק! רוק כבד! מטאל! גראנג´! הבי מטאל! רוק! רוק! רוק! רוק! חחחחחחחחח עזבי זה מה שקורה שקמים ב-6 וחצי
אוהבתתתתתתתת -סיוון-

למעלה