מזרחית

מזרחית

לדעתי מזרחית זו המוזיקה (מוזיקה?!! קשה להגדיר בכי כמוזיקה) הכי דפוקה שיש, אפילו יותר מטראנסים. אני לא באה בקטע של השמצות או משהו כזה אני רק שואלת מה אתם מוצאים במוזיקה הזאת? מה היא עושה לכם? למה? רק תסבירו לי, כי אני אישית לא יכולה לשמוע את זה, זה יכול להיות דרך טובה בשבילי להתאבדות......... זהו... ואני רוצה הסברים!!
-סיוון-

בשמחה...

אני אשמח להסביר מה אני אוהב באופן אישי. אני מוכן אפילו להמליץ על כמה דברים- אם את מוכנה לנסות. אבל בתור התחלה - אולי תגידי מה את אוהבת לשמוע... אני באופן אישי אוהב מוסיקה מזרחית כמו עוד הרבה סוגי מוסיקה עם דגש על המוסיקה!!! יש שירי עצב, יש שירי דכאון ויש גם התבכינוית דבר שבאוזניי קצת צורם - אבל להגיד שזו לא מוסיקה, קצת מוגזם אני לא חושב שיש משהו שיכול לשפוט ולשים איזשהו קו מפריד. אגב בכיינים יש גם באנגלית. מקווה שתשתפי פעולה...

דונקי שוט......

תראה.... אני מוכנה לנסות אבל יהיה לי קצת קשה כי אני שומעת סוג אחר לגמרי של מוזיקה ואם אני יגיד את זה פה אתם תשנאו אותי.... וכן, אני מצטערת שאמרתי שזו לא מוזיקה כי אין דבר כזה "לא מוזיקה" אז אני מתנצלת על היציאה הלא-מוצלחת הזאת אוקיי
ו... לעבור מהסוג הקיצוני שאני שומעת למזרחית זה קצת קשה... אפילו מאוד קשה..... רוק כבד...................... דונקי שוט, אשמח לתגובה ואף להמלצות

מה אנחנו מוצאים במזרחית ? תשובה ../images/Emo70.gif

במילה אחת: נשמה. תראי, בתור אחד שאכל הרבה חרא מבנות ובתור אחד שגם הלך לו טוב עם בנות- אני מתחבר למוזיקה הזאת. היא מדברת אלי. יש למוזיקה הזאת משמעות בעיני - היא מתחברת בדיוק אלי ולנשמה שלי וכל מה שאני רוצה להגיד לפעמים אני מוצא את זה בשירים יותר טוב ממה שאני רוצה להגיד. חוץ מזה, שבתור אחד ספרדי (הכוונה מעדות המזרח) גדלתי על מוזיקה מזרחית - לא אבי ביטר וכאלה אבל כן זוהר ארגוב, וכן חיים משה, וכן יואב יצחק, ואבי פרץ וישי לוי ונתי לוי וכל הזמרים הים תיכוניים האלה שיש. אחרי זה התפתחנו למוזיקה היותר מזרחית דכאונית כמו יוסי עדן, אבי ביטר ואלו ואלו. ככה זה אצלי לפחות. קיבלת תשובה מספקת?

or_k

New member
זו דעתך וזכותך

להביע אותה! אבל יש אנשים שאוהבית את המוזיקה הזו! גם אני כמו משה גדלתי על זהר ארגוב ועל מזרחית בכלל זה מה שנתנו לנו לשמוע ואנחנו אוהבים את זה!

למעלה