מזרחי ברח ממכם היום וכבר חתם בבני"ה

yellow101

New member
מזרחי ברח ממכם היום וכבר חתם בבני"ה

אפילו מזרחי לא רוצה להיות בקבוצה שלכם אולי תעשו טובה ותרדו ליגה אתם מכערים את הליגה שלנו!! נ.ב קדימה מכבי צהוב עולה

RED OR DEAD BS

New member
מה לעשות שאתה באר שבעי...

באר שבעי נשאר באר שבעי נתקעת עם העיר הזאת. היום שחקני מכבי לא לחוצים לקראת המשחק מול יובה, הם עסוקים לחלק את החולצות של יובה, החולצה של דל פיירו שווה הכי הרבה, בנתיים המכרז שהוציא בונפלד-תמיר כהן מוביל עם הצעה של 2000$. פרסום ראשוני-שטראובר מתכוון לעלות לרחבת יובה, בדקת הסיום, למרות בקשותיו של קלינגר, שטראובר רוצה להבטיח לעצמו כמה שיותר מהר את חולצתו של בופון. אני יכול להמליץ לשטראובר על מסזי'סט מצווין, כי אחרי שהוא יתקופף כל פעם להוציא את הכדור מהשער, הגב יידפק לו, ד"א, גבריאלי מוסרת ד"ש מהשמיים, היא ראתה כדור אחד שעף לשמיים, מההרחקות של מכבי מרחבת ה-5, כנראה שהזה היה אדו, עדיין לא ברור.

חחחח קורע

אבל בכל זאת בהצלחה למכבי תל אביב הערב! שיביאו כבוד לכדורגל הישראלי וכולנו נהנה מזה.

shely2

New member
אפמינונדס!

מחזיקה לך אצבעות ומקווה שתביא כבוד לכדורסל הבאר שבעי!

מוצארט

New member
מכערים את הליגה?

אנ'לא חושב... רגע, איפה נימני? אה, נכון... ברח...

RED OR DEAD BS

New member
אני שונא אנשים שרוצים לקחת חלק..

במשהו שהם לא שייכים אליו, הבנאדם הזה אוהד אינטרנט, שראה קבוצה מתליחה, החליט לתפוס עליה טרמפ, ואח"כ הוא צוחק על ב"ש, שלמרות שהמצב קשה אנחנו עדיין נשאר נאמנים לה, ולא בורחים, כי אם ב"ש הייתה במצב כמו של מכבי ת"א, הוא היה מתגאה שהוא מב"ש, אבל כשהמצב לא משהו, הוא לא מכיר את ב"ש ורק יורד עליה, תלך לכתוב בפורום של מכבי ת"א, ואל תירד עלינו פה, כי אנחנו לא עושים את זה אצלכם.

X יו יו S

New member
אתה מאוד צודק../images/Emo45.gifבלונד|

גם אני לא מבינה מה הוא עושה פה כיאלו בסדר פעם אחת להעיר הערות כאלה פעם שנייה אבל כל יום

RED OR DEAD BS

New member
צריך להעיף מב"ש את מי שלא אוהד

אותנו, הם רק עושים את זה לעצבן ולא מסוגלים להתמודד עם קבוצה לא קלה, שמה לעשות לא תמיד מנצחת, זה רק מעיד על האופי הוותרני שלהם. גם את הסטודנטים הצפונים מצפינים לנו את העיר, שרק באר שבעיים ילמדו בבן גוריון.

מוצארט

New member
נראה לי שנסחפת לגמרי

אבל ממש נסחפת... ציטוט: גם את הסטודנטים הצפונים מצפינים (אולי התכוונת למציפים?) לנו את העיר, שרק באר שבעיים ילמדו בבן גוריון. ידידי, זה לא לעניין, ולא במקום. אין טום טעם ולא הגיון במה שאמרת. להיות אוהד קבוצת כדורגל זה לא חיים קלים. ולנו זה בכלל קשה מנשוא. נתמודד עם זה, ובסופו של דבר, אנחנו רק נרוויח.

מוצארט

New member
חלאס, מספיק

זה לא גנון כאן, ואני לא שוטר. אם זה לא קשה לכם, אז תפסיקו להקניט אחד את השני.

למעלה