מזרח תיכון ופליקס ב-
אנשים

מזרח תיכון ופליקס ב-../images/Emo43.gif אנשים

השינויים החלים במזרח התיכון מעניינים אתכם? רוצים לדעת עוד על העמים הסובבים אותנו? ד"ר גיא בכור, משפטן ומזרחן, יתארח הערב ב-18:00 בפורום פוליטיקה עולמית כדי לענות על כל השאלות שלכם בנושא האסלאם והמזרח התיכון. אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1189&msgid=91752051
בין השעות 20.00-22.00 לב אם, מנהלת פורום הורי ילדים נפגעי טראומה, תתארח בפורום חינוך לילדים ולנוער ותשיב על שאלות בנושא זיהוי טראומות ילדים והטיפול בהם. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1316&msgid=91719959
איך פליקס נולד תותחים ביצירת סרטונים? עושים ליפסינק במקלחת? פורום FLIX – יצירה וליפסינק מזמין אתכם לצלם סרטון המציג את 'מאחורי הקלעים' של תהליך היצירה, ואולי לזכות בDISK ON KEY יוקרתי מתנת תפוז! כל הפרטים, בקישור המצורף: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1696&msgid=91762378

RJlake

New member
מישהו שמע היום מתגלגלים?

קפץ לנועה פעמיים השיר ואז אם זה לא מספיק היא שמה את מצעד הכושונים שוב

limors2

Active member
וולקאם טו דה בלאק פרייד. ונועם, אני

שמעתי! דווקא שמחתי

chen010189

New member
אבל הסולן לבן../images/Emo123.gif

ואגב, גם אם הרדיו יעבוד שוב אני לא בטוחה שעדיין אחזור לפה קבוע
כנראה
אני
מתחילה
לעבוד
בארומה

limors2

Active member
אז לא קבוע, מידי פעם!

בהצלחה! ואזמה אם הסולן לבן. ברוכים הבאים למצעד השחור! מצעד שחור=מצעד הכושונים

RJlake

New member
ובניגוד להדר אנחנו כן מציינים את

מספרי הבדיחות אז כל הזכויות שמורות ליואבי

Sweet Revenge

New member
לא יכולתי שלא להגיב לזה../images/Emo26.gif

אם את צריכה טיפים באיך להוציא סלט טונה מושלם את מוזמנת לפנות..

chen010189

New member
קודם שאני באמת אתקבל לשם../images/Emo2.gif

אני בקושי יודעת להכין קפה :X אבל הם לא דורשים את זה למזלי וגם אם ידרשו, אפשר ללמוד צ'יק צ'ק. (אני לא שותה קפה, אז מה לי ולזה
)

Sweet Revenge

New member
הא.. אל תדאגי.. בנות בד"כ לא עושות

בר.. וגם אם כן, לוקח להן לפחות כמה שנים לנבור במקום..

Sweet Revenge

New member
אפשר לשאול איפה את כ-נ-ר-א-ה מתחילה

לעבוד?? [כאילו, איפה הסניף נמצא..]

../images/Emo6.gifאני צוחק איתך

רוצים לזכות בסינגל החדש של משינה "אני צוחק איתך"
הגעתם למקום הנכון
פרטים נוספים כאן
הודעה נכתבה באישור מנהלי הפורום

tkuihehr

New member
דיי כבר דיי!!!

שולחים לי הודעות למסרים... הצקתם, לא רוצה את הסינגל שלכם, הייתי טוען שהם מציקים במסר הם כתבו שהם לא יציקו יותר ומצטערים על ההפרעה [יפה להם] ,כאן הם גם מפריעים, אז דיי!! <נראה לי שאני אכנס לפורום 333 רק כדי להגיד להם את זה..

למקרה שהנך מודע לעניין

פורום הוא מקום ציבורי שבו אנשים רשאים לכתוב בו. יש לנו אישור ממנהלת הפורום לכן אם זה מרוחך או לא נפרסם פה אם נרצה. לגבי המסר שקיבלת, אל תדאה לא תקבל אותו שוב, סה"כ יידענו אנשים שחשבנו שאולי ירצו לזכות במשחק זה הכל. ואיך תמיד אומרים? לא נאה לך אתה לא חייב להכנס להודעה (ובטח לא לפורום שלנו) יום טוב יהיה לך

tkuihehr

New member
תקשיב לעצמך..

לא נאה לכם ההודעה שאני השארתי [בה אמרתי את דעתי] ?, אל תיכנסו אליה! ובטח לא לפורום! ועל אותו עיקרון, הרגע אמרתם לי בטח לא להכנס לפורום שלכם? אתם סילקתם אותי? עשיתם מה שאני עשיתי בדיוק, ואתם עוד באתם לתקן אותי. אתם אומרים לי דברים ולא מקיימים בעצמכם? היה לי נאה מספיק לפתוח את המסר שלכם, ונאה מספיק להגיב,ואם הבנתי נכון אז גם לכם, ובדיוק כמו שאמרתם לי, אם לא נאה לכם, אל תכנסו ואל תכעסו. תודה

הויכוח מיותר

תסלח לי אני לא יודעת אם אתה טופש או עושה את עצמך, כרגע זה נראה אותו דבר. פעם אחרונה תבין את ההבדל לי יש רשות לכתוב בפורום הזה על התחרות, לשים פה את התמונה לך אין רשות אז כל עוד יש לי את הרשות מליאורה אשים פה את התמונה של הסינגל כמה פעמים שארצה, אפילו רק כדי להרגיז אותך. קפיש?

limors2

Active member
אבל לא צריך להגזים.

התחרות פה הייתה ונגמרה, את הריבים שלך תעשי במקום אחר! הצעתי לך אחד, אבל לא רצית. לא אשמתי!

למעלה