מזרן לנחיתה

gilo12

New member
מזרן לנחיתה

אנחנו משפחה שמגיעה לארה"ב לרילוקיישן. נוחתים יום שני.
הזמנו שני לילות במלון. וצריכים לדאוג למזרן שיגיע עד יום רביעי.
חשבתי להזמין דרך אמזון. לארץ אני יודע שמשלוח של כל דבר לוקח הרבה זמן. השאלה אם בארהב אני יכול לבנות על זה שדרך אמזון יגיע לי עד יום רביעי?
או שאולי למישהו יש רעיון אחר (אם רלוונטי מדובר על ניו יורק)

gidishemer

New member
לא יודע לגבי ניו יורק

אבל אם יש חנות כלשהי באיזור בסגנון וולמארט, אז זה יכול להיות הפתרון הפשוט ביותר. זה לא צריך להיות כלבו ענק ויש גם בחנויות יותר ספציפיות פשוט במקומות כמו וולמארט זה יהיה זול וזמין מאד

debby12

New member
מנהל

יש שלוש אפשרויות:

הראשונה, זו שגידי ציין, לקנות בחנות רגילה ושיביאו את זה אליכם הביתה באותו היום אם אין לכם אוטו. אז צריך לדבר איתם מראש ולראות שיש להם שירות הובלה כל יום.

השניה להזמין ברשת - למשל אמאזון - אני הייתי סומכת שיגיע בזמן - אצלנו תמיד מגיע בזמן

השלישית, מאחר שציינת שזה בניו יורק, אז אני מניחה שזה בבנין עם "דורמן"? אז אפשר לדבר איתם מראש ולראות אם יש שם חדר חבילות ששם שומרים חבילות לדיירים שמגיעות כשהם לא בבית. חייב להיות כזה דבר. עבור טיפ (ואולי אפילו בלעדיו), אתה יכול להזמין את זה באמזון נניח ליום לפני היום שאתה צריך. ככה תהיה יותר בטוח שזה יהיה שם בזמן כי יש יום ל"ספייר" ואם זה יגיע יום לפני זה יאוחסן בחדר החבילות. מה שכן, לדעתי תצטרך לשים בהערות כשאתה מזמין שאתה נותן הרשאה לדורמן לחתום שזה הגיע.

דונודו

New member
אם אתה מזמין ביום שני

אז עם אמזון פריים רגיל (יומיים משלוח), הייתי אומר 80% יגיע עד יום רביעי, וכמעט בוודאות עד חמישי. הם יחסית דייקנים אבל עיכובים של יום זה לא נדיר. אם זה קומפלקס שמטפל בחבילות אז המיון הפנימי שלהם בקלות יכול להוסיף יום-יומיים (מצד שני, כמו שדבי כתבה, במקרה כזה אפשר פשוט להזמין מראש והם ישמרו). אם אתם מעדיפים להימנע מחנות פיזית אפשר להזמין מאמזון, ורק אם לא יגיע בזמן ללכת לקנות, ולהחזיר לאמזון בנימוק שהמשלוח התעכב ואתם לא זקוקים יותר למוצר.

Ani15

New member
מזרונים מתנפחים

לקחת מהבית או לקנות בוולמארט ודומיו ביום ההגעה. שימושי גם לאורחים.

danakama10

New member
באמזון יש גם הרבה מוצרים שהם

Same day או next day
כלומר, אם יש אמזון פריים וקונים בלפחות ב 35$, המוצרים מגיעים באותו היום (אם הזמנתם עד 12 בצהריים) או ביום למחרת.
אני הייתי מנסה עוד לפני הטיסה למצוא מזרון שמתאים לכם, כזה שמגיע עוד באותו היום או למחרת, ומזמינה אותו.
אגב, אצלי המוצרים באמזון מגיעים בזמן בלמעלה מ- 95% מהמקרים.

נחמנית

New member
בהנחה שאתם מגיעים לבניין דירות

ולא לבית פרטי. הייתי מתאמת עם הקונסרייג'/דור מן, מה הנהלים לחבילות גדולות, שמירה של חבילות גדולות ושימוש במעלית להעברת חבילת גדולות. יש בניינים רבים שיש רק מעלית אחת שבה מותר להעלות חפצים גדולים כמו מזרן ולפעמים צריך להרשם מראש/לקבוע תור וכו. לא הייתי מתחילה על רגל שמאל עם אדם שתצטרכו אותו הרבה.

אם ממש קריטי מזרן על היום הראשון (אנחנו ישנו יום אחד על סדינים על הרצפה), אתם יכולים גם ללכת לוולמארט לקנות "מזרן בקופסה" זה מזרן קפיצים רגיל שארוז בצורה מיוחדת שמאפשרת דחיסה וחוזר לגודל הטבעי תוך כמה שעות מהפתיחה. גם לקוסטקו יש מזרנים בגדלים מאוד ספציפיים מדגם מאוד ספציפי (אין מבחר לבחירה).

iris mom of two

New member
לקנות מזרון מתנפח לכמה הלילות הראשונים

ולקחת את הזמן למצוא מזרון טוב לשאר הזמן. אפשר אפילו באייקיאה, יש קרוב לניו יורק בניו ג'רזי.
חבל שבגלל הלחץ למזרון תשנו כל הזמן שאתם פה על מזרון לא טוב

Fellowship

New member
Amazon & Casper

אמאזון - קרה לנו לעיתים נדירות שהמשלוח התעכב.
קספר - לפני שנחתנו, הזמנו מזרון מקספר, תזמנו את הגעתו לצהרי היום שבבוקרו נחתנו,
הוא המתין לנו בפתח הדלת.
היתה לנו גם תוכנית חלופית (בצורת מזרון מתנפח), אבל התוכנית המקורית עבדה.

למעלה