מזרן קינג קויל פורסט

מזרן קינג קויל פורסט

אשמח מאוד לקבל חוות דעת על מזרן קינג קויל פורסט, לפני שאני רוכשת. כמו כן אשמח לקבל חוות דחת, מניסיון, על מזרנים של הולנדייה. תודה

רנירן

New member
אם את מתכוונת למזרון של יערות הכרמל

אז צר לי לאכזב אותך, אבל בתור אחד שעבד שם שנה בקבלה, עם המזרונים הישנים ועם החדשים, לא שמעתי שיבוחים של אורחים חוזרים על המזרונים החדשים אלא להפך, שהם רק פחות נוחים.

ozrok

New member
גם אני ישנתי שם

ולא הבנתי על מה ההתלהבות הגדולה- היה ממש לא נוח

דני 98

New member
מזרן זה עניין אינדבידואלי...

לנו היה מאוד נוח ביערות הכרמל, עד כדי כך שהלכתי ליצרן לבדוק אפשרות לקנות מזרן דומה. בכל מקרה, אני ממליץ לכל המעוניינים במזרן להיכנס לחנות ולשכב על המזרן כמה זמן שרק תרצו (כן, בלי להתבייש) עד שתקבלו החלטה.

ממש מאכזב לשמוע

הייתי כבר סגורה על רכישה (שכיבה של כמה דקות בחנות היתה לי נוחה) וכעת לאור הרשמים אני תוהה...איך אפשר להיות בטוחים שהמזרן באמת מתאים? בכל זאת שנת לילה זו לא שכיבה של כמה דקות בחנות... התרשמתי מאוד גם מהמותג האמריקאי של עמינח (ליין מלכותי כזה עם קטיפה כחולה)... יש רשמים ?? האם סילי מציעים איכות טובה יותר ? (ברחנו בגלל השירות, ועקב מגבלה פיזית ויתרנו על סניף אחר) כל עזרה/המלצה תתקבל בברכה תודה

אני יכול להמליץ על ..... "סימונס" היו לי בעבר את המותגים ששם צויין פה. לאחר שנים של שימוש, נאלצתי להחליפם. מהמלצות הגעתי ל"סימונס" . עד עכשו לא התאכזבתי.

אז זהו, שהיה לי סימונס...

והיו לי כאבי גב נוראים, שחלפו עם החלפתו. גם לאחר שנים של שימוש... נראה לי שעד שלא מנסים אי אפשר לדעת. וחבל, כי מדובר על סכום עתק של 5 ספרות... אם לא טוב אפשר להחזיר ולקבל זיכוי. אבל אם עמינח לא יהיה לי טוב, מן הסתם לא ארצה דגם אחר שלהם, אלא לנסות חברה אחרת...

sbarakm

New member
חשבת על מזרן לטקס?

אנחנו החלפנו מזרן קפיצים ישן במזרן לטקס, והשינה היום היא ממש ממש ממש נעימה. החלפנו לטקס כי אני סבלתי מכאבי גב, ולאחר שניסינו גם מזרני קפצים וגם לטקס, ההרגשה האינדיבידואלית שלנו (שלי ושל בת הזוג) היתה שהלטקס נותן תמיכה טובה בהרבה. אנחנו קנינו ב"גומאויר כפר סבא", אבל יש כמובן יצרנים נוספים (פולירון, פולימרים זיקים וכו'). חשוב רק לזכור, שאם הולכים על לטקס אז לא לקנות שילוב של קפיצים ולטקס, כי זה סתם עבודה בעיניים. אגב, כשקונים מזרן, חשוב מאוד לוודא שיש אפשרות להחלפה תוך 30 יום. כך את יכולה להפסיד, במקרה הגרוע ביותר, את עלות ההובלה. אגב, יתרון אדיר נוסף במזרן לטקס: אין רעש של קפיצים כשזזים עליו

בדקנו לטקס בהולנדייה

מאוד מאוד נוח (את הטמפור לא אהבתי). רק ש...עולה 24 אלף למיטת יחיד. ואנחנו שניים. אז בקיצור צריך משכנתא. נכון שרק המזרן , ללא המיטה וללא מנגנון המסג'ים וכל ההתכווננויות המפנקות, קצת יותר זול, אבל עדיין מחיר מטורף. כמה עולה מזרן לטקס כזה שקנית בגומאויר ? (אני גם גרה בכפר סבא) תודה

sbarakm

New member
הגזימו לגמרי!

מזרן לטקס של גומאויר, אחריות ל- 15 או 20 שנה (לא זוכר, אבל זה לא ממש משנה, נכון?), גודל 160 * 200 עלה לנו 3000 שקל, ב- 10 תשלומים ללא ריבית. לא ניסינו להתמקח. אני יודע שאני נשמע כאילו יש לי מניות שם, אבל אני ממש ממש מרוצה. משהו קטן שחשוב לזכור: לטקס הוא חומר רך, ולכן המזרן אינו 100% לטקס. הוא עשוי מפולימר קשיח יחסית, ומודבקת עליו שכבת לטקס בעובי של מס' ס"מ. בכל מקרה - זה ממש נוח

אכן מחירים גוזמתיים ביותר

הם טוענים שהלטקס שלהם "אחר". טוב, לא רלוונטי לנו מבחינת תקציב... אם כי אני בהחלט מוכנה להשקיע , אבל יחד עם זאת לא זכיתי בלוטו. תודה רבה על האינפורמציה. נבדוק את האופצייה

harhanegev

New member
תסלחו לי אנשים יקרים, אבל

למה לא פשוט עמינח תבור? אני ורעייתי קנינו לנו זוג מזרונים, ואנחנו כבר הרבה זמן מרוצים מהם מאוד. עלו בסביבות 1000 ש"ח כל אחד (190 על 90).

ozrok

New member
תרשו לי להמליץ על "עירית פולימרים"

מזרון ללא קפיצים, עם שכבת פולימרים, המתכווננת לתצורות הגוף שלך. חווית שינה אחרת...

harhanegev

New member
ולמה זה משורשר אלי?

אני דיברתי על מזרן קפיצים, אחד מהמעולים שקיימים בשוק.

ozrok

New member
לא לקחת קשה

השרשור הוא לא אלייך אישית, אלא כחלק מהדיון בפורום.

למעלה