מת על זה.
• •aniviel• New member 2/3/04 #10 ידידים שלי התלהבו מאיך שהם אומרים.. מינאס טירית'! הם לא עזבו אותי אחר כך.. כל הזמן ניסו לחקות אותם אומרים Minas TiriTH
ידידים שלי התלהבו מאיך שהם אומרים.. מינאס טירית'! הם לא עזבו אותי אחר כך.. כל הזמן ניסו לחקות אותם אומרים Minas TiriTH
Y Y. Welis New member 1/3/04 #2 אם יש לך תקלות, כתוב אותן בפורום 'חלונות', 253. יש שם אנשים (אני בינהם) שיוכלו לעזור.
י יסמין טרוגובוף New member 1/3/04 #3 ידעתי שהשם שלך מוכר לי!!! ../images/Emo2.gif לפני כמה זמן הלכתי לפורום הזה כי האינטרנט שלי לא פעל (ועזרתם לי תודה תודה תודה!!), וכנראה שראיתי אותך שם! כי כשראיתי שאתה מנהל כאן, אז הכינוי שלך היה לי מוכר, אבל לא הבנתי מאיפה!
ידעתי שהשם שלך מוכר לי!!! ../images/Emo2.gif לפני כמה זמן הלכתי לפורום הזה כי האינטרנט שלי לא פעל (ועזרתם לי תודה תודה תודה!!), וכנראה שראיתי אותך שם! כי כשראיתי שאתה מנהל כאן, אז הכינוי שלך היה לי מוכר, אבל לא הבנתי מאיפה!
י יסמין טרוגובוף New member 2/3/04 #5 huh? לא הבנתי אותך.. הבנתי שהיית ציני או מה שלא יהיה אבל לא הבנתי את הרעיון..
° °•Eowyn•° New member 2/3/04 #7 כמו שגנדלף אמר: שמות רבים לי בארצות רבות, מיתרנדיר בין העלפים, תרקון בפי הגמדים, אולורין היה שמי בנעורי, במערב הנשכח, בדום ינקוס, בצפון גנדלף; למזרח אין אני הולך.
כמו שגנדלף אמר: שמות רבים לי בארצות רבות, מיתרנדיר בין העלפים, תרקון בפי הגמדים, אולורין היה שמי בנעורי, במערב הנשכח, בדום ינקוס, בצפון גנדלף; למזרח אין אני הולך.
T Tashi Of Puppe†s New member 2/3/04 #13 הופעתית לגלות ש... אתה אחד מהמתרגמים של הסרט אתמול סיימתי לראות את הגירסה המורחבת ופתאום אני רואה את השם שלך!!
הופעתית לגלות ש... אתה אחד מהמתרגמים של הסרט אתמול סיימתי לראות את הגירסה המורחבת ופתאום אני רואה את השם שלך!!
K kyle New member 2/3/04 #6 דנבקתי לשמות מהסרט/ספר../images/Emo6.gif. כל כך כיף לבטא אותם. "גורגורות'" למשל.
Y Y. Welis New member 2/3/04 #12 טולקין השקיע מחשבה במציאת שמות שישמעו יפה, ולא רק ייראו כאלה בכתב. השפות שהוא המציא נעימות למשמע, לא פחות מאשר אסתטיות מבחינה בלשנית.
טולקין השקיע מחשבה במציאת שמות שישמעו יפה, ולא רק ייראו כאלה בכתב. השפות שהוא המציא נעימות למשמע, לא פחות מאשר אסתטיות מבחינה בלשנית.
T Tashi Of Puppe†s New member 2/3/04 #14 אני שוב יוצאת לגלות של שבוע. ואני לא יכולה לכתוב בפורום תיקונים הזה כי הבעיה פה שהשם משתמש שלי לא נכנס ואני לא מצליחה לעשות חדש!!! ביי
אני שוב יוצאת לגלות של שבוע. ואני לא יכולה לכתוב בפורום תיקונים הזה כי הבעיה פה שהשם משתמש שלי לא נכנס ואני לא מצליחה לעשות חדש!!! ביי
° °•Eowyn•° New member 2/3/04 #16 תחזרי מהר! אגב, יש פורומים בתפוז שיכולים לעזור לך לפתור את הבעיה. תשאלי בתפוז משוב ויפנו אותך לפורום הדרוש.
תחזרי מהר! אגב, יש פורומים בתפוז שיכולים לעזור לך לפתור את הבעיה. תשאלי בתפוז משוב ויפנו אותך לפורום הדרוש.
T Tashi Of Puppe†s New member 2/3/04 #17 אני פה. יש לי פעמים שאני לא מצליחה להיכנס לכינוי שלי וזה יכול לקחת שנים. לשעה הקרובה אני פה