מחאה ל-skyscrapers.com

Secular

New member
מחאה ל-skyscrapers.com../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

כשעיינתי היום בסס"ק גיליתי להפתעתי הרעה,שהוסיפו את הפלסטינים כמדינה ריבונית לכל דבר שמזרח ירושלים נכללת ברשימת הערים השייכות לפלסטינים. ואם אתם שואלים אותי,העומד מאחורי זה הוא מי אם לא העורך הירדני אחמד טחבוב שדאג כבר לשים את הגולן בריבונות סורית,ואת נהר הירדן וים המלח כ"מונופול" ירדני. אני בכל זאת כבר שלחתי אי-מייל מחאה,ואני מקווה שהפרופגנדה השיקרית הזאת תוחלף מהר מאד!!!

TheIllustrator

New member
מסכים איתך...

מאד לא ראוי שכך נעשה. כפי שציינת, עורך האתר ממזרח ירושלים(טאבוב), ניצל את שעת הכושר בכך שאסף לא יכול "לעמוד על המשמר"(אסף חברנו, בצבא... למי שאינו זוכר), והחליט להתפרע. הוא ניסה לעשות זאת עוד בעבר, אבל כולנו צריכים להודות לאסף על שמנע זאת ממנו. על כל פנים, אנא השתתפו עם עומרי וכתבו מכתב מחאה על הכללת "הרשות הפלסטנית" כ"מדינה" בסקייסקרפרס.קום! ולסיום - שימו לב שאותו אחמד טאבוב גם כותב המון בפורום של סקייסקרפרפייג´.קום! דבריו, הגזענים לכל הדעות, נאמרים בריש גלי ולדעתי בהחלט ראוי לציין זאת במכתבכם לאתר! מן הראוי שאדם כה גזעני, שפל ונאלח לא
יזכה לבמה להפצת שקריו הנלוזים.

Secular

New member
הדף בס"ספייג´ של הגזען אחמד טאבוב.

למי שלא יודע עדיין,יש גזען אחד שמפיץ שקרים בשני אתרי גורדי השחקים המובילים,ואפילו בפרטים האישיים שלו הוא כותב את מקום מגוריו בתור... Jerusalem,Palestine צירפתי לינק כדי שכולכם תראו עם מי יש לנו עסק!

Secular

New member
אגב,שלחתי לו אי-מייל אזהרה../images/Emo18.gif

שלא יתעסק איתנו,כי יש לו עסק עם החבר´ה הלא-נכונים
!!!

danezeq

Member
תראו משהו נחמד ששלחתי לו ../images/Emo13.gif

skyscraperpage.com great site no?
I didn´t understnd in your info plz where do you leave? "Palestine"? what the hell is that? thank you Jhon

reshef

New member
יותר מדי שגיאות כתיב בשביל שיתייחס

תכתוב את זה ככה: SkyScraperspage.com is a great site, isn´t it? I didn´t understand something in your info, plz where do you live? "Palestine"? what the hell is that? thank you John

למעלה