מחאה

LOOKINGFORALICE

New member
מחאה

הבלוג שלי נכון לעכשיו נוגע בצילום בעיקר אלא שפעם אחר פעם נתקלתי בתופעה שמיד תקראו אודותיה והיום הרגשתי שנפרצו כל הגבולות וחשתי חובה למחות על התופעה בכל דרך מקוה שאני לא בודדה במערכה אני פותחת את עמוד הבלוגיה ונדמה שנכנסתי לאתר סקס. אני יודעת שאנחנו אנשים מבוגרים, אני יודעת שבשעה כזו פותחים את העמוד לבלוגים חסומים, אנייודעת שנעשה שידרוג בעניין והתמונות שבעבר הופיעו לא מופיעות יותר אני גם יודעת שלמרות השעה ה"מאוחרת" הרבה ילדים מסתובבים עכשיו בנט. וחייבת להגיד - שמאוד לא נוח לי עצמי, אדם מבוגר, שבוחר לא להכנס לאתרים עם תכנים כאלו לפתוח את עמוד הבלוגיה שלי, ולמצא שם את הכותרים הבאים עשיתי העתק הדבק לעמוד הבלוגיה בשעה 23:15 ואלו התוצאות loveania111דוגמנית בחזיה סקסית crhpniערומה על החוף pb69מאוננת על הדשא ... anatshatzגמר לה בפה שילה110ג`ינג`ית סקסית בחוטיני תמיד בליביערומה על אדן החלון migr57שתיים מוצצות זין pb69אורגיה על המיטה pb69אסיאתית סקסית בנעלי עקב חבלעלזמןכוסית בלונדינית מאוננת אפשר שתצהירו שהחל משעה X הבלוגיה נהפכת לאתר פורנו. אז נבחר אם מתאים לנו להמשיך להשתמש בה ובנתיים אני חושבת שראוי לכבד את כל הכותבים אם את-ה מזדהה עם תוכן הפוסט העבר מכתב זה להנהלת הבלוגיה. אם לא אין צורך להתלהם - תודה גם לחיצה על Hit it בתחתית הרשומה משמאל יכולה לקדם את המטרה.

טל לוין

New member
הבלוגים למבוגרים בלבד

הבלוגים ירדו מעמודת החדשים ויועברו לעמודה נפרדת - שבה רק מי שירצה יוכל להיכנס באופן אקטיבי ולהסתכל.

LOOKINGFORALICE

New member
תודה

העיקר לא לפגוע ברגשות הבלוגרים-ככה כל אחד יכול לבחור מה מתאים לו את מוזמנת להגיב בבלוג - פרסמתי קישור לכאן אבל אולי יהיה נחמד לקרא ולהתיחס לתגובות

למעלה