מחאה!!!

Black n White

New member
מחאה!!!

על הפורום שלנו! כולם לגשת לפורום משוב ולכתוב את דעתכם ומהר! הנה קישור להודעת המחאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=168&msgid=13950528

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאני הגבתי! כולם לכו להביע

את דעתכם על העיניין!!

אור P

New member
זוהי תגובת הנהלת הפורומים:

" איננו מקבלים את הנחת היסוד שלך לפיה הפורום מהווה נדבך בהשחתת נפשותיהם של בני הנוער בארץ. אנו רואים בפורום זה במה לגיטימית להחלפת דיעות בנושא מצומצם, בדומה לפורומים אחרים במערכת. " תגובה צודקת בהחלט

אתם ראויים לזה

מגיע לכם. אתם הפורום הכי רדוד שמשדל נוער לשטחיות תהומית. בושו והכלמו!

סמוראית

New member
שתקי כבר!../images/Emo46.gif

לא בא לך להיות פה? לכי! אף אחד לא מכריח אותך! תחזרי לפינת אור... דפוקה...

AcE666

New member
אוקי תשמעי דנה

פורום אין ואאוט נפתח במטרה שבני נוער ידברו על הדברים הפופולריים בקרביהם ולא לתלונות של ילדות שרואות קטנטנות (אם יורשה לי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) לא אוהבת את הפורום? אל תיכנסי אליו נקודה

Dumbo

New member
חחח...../images/Emo6.gif

"אין ואאוט", לא נשמע כאילו שהוא מסמל דברים פופולריים כ"כ, אלא יותר... איך אני אגיד את זה... שטחיות, תת מוסר ופורום אשר נפתח במטרה לשידול בני הנוער בישראל למען מטרות בלתי נאותות, שטחיות, המוניות, השחטה, וולגריות ובלתי מוסריות בעליל.

Dumbo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif

זה הפורום הכי רדוד ושטחי שתפוז פתחו אי פעם.

אור P

New member
למי שלא מעוניין להשתתף בפורום...

אף אחד לא מכריח אותו להיכנס. הדיון הזה התקיים כבר ועבר את הגבולות אז נא לא להמשיך בשרשור המיותר. אלה שלא אוהבים את הפורום ואת מה שהוא משדר יכולים לעזוב.

Bandersnatch

New member
בגדול אני בעד הפורום.. זה

סבבה שאפשר להגיד מה שווה מה לא.. אבל הצורה שהוא מתנהל, זה שהמנהל ועוד כמה חבר'ה פשוט מחליטים מה אין ומאאוט זה לא הכי חכם. כל אחד צריך להיות עם הדעה שלו וכל האחרים צריכים להיות מוכנים לשמוע אותה גם אם לא לקבל אותה ולא להרוג אותו ע"י אימרות כמו "תגיד מה אתה דפוק? זה הכי אין! זה הכי אאוט! איכס וכו'". רוב הנושאים כאן הם נושאים של בגדים, צבעי שיער וכו'. לאו דווקא על אופנות (לא בבגדים) INיות כמו סטינת הנוער הבאה עלינו לטובה. לא ראיתי כאן מידע על מסיבות שוות, רק ראיתי כמה ששאלו עצה מה כדאי. למה לכם להחליט כל כך מהר מה אין ומה לא? הדוגמא הכי טובה היא הילדה עם השיער האדום - זה עיניין של טעם בלבד! לא צריך להגיד "איכס" ולבוא בהתבטאויות שמורידות מהרמה של הפורום ומהרוח הנעימה כאן. היא שאלה אם זה אין או אאוט, אז תענו תכלאס. ולפחות בקשו תמונה בשביל לראות האם זה מתאים לה וכו'. יש דברים שהם אין ואאוט, לא לפיכם, לא לפי החברה ולא לפי האופנה, אלא לפי הבנאדם. לי לא מתאימים כל הדברים שנחשבים "אין". אבל אצלי דברים מלפני שני חורפים או שלושה נראים מגניב לאללה.. אז אני אאוט?! הייתם רוצים. מאז ומתמיד, מי שהיה עצמו היה תמיד אין ותמיד יהיה אז אגיע שוב לפואנטה שלי. נסו לרכך קצת את עצמכם בנושאים האלה. אולי אז גם האחרים יהיו בעד הפורום כי תהיו אמיתיים ועצמכם
בהצלחה בפורום, אני מקווה שתצליחו בזכות עצמיכם ותפיקו את המירב מהזכות לקבל פורום לנושא זה.

אור P

New member
מסכים איתך 100%

אולי אתה לא רואה את זה, אבל אני מוחק עשרות הודעות של אנשים שאם מישהו שואל אותם אם הוא אין אז עונים 'מה אתה הומו/קוקסינל' ושטויות כאלה. האמת שזה נכון שצריך לרכך יותר את התגובות. אני מאוד מקבל את מה שאתה אומר.

Bandersnatch

New member
אז מה עם התגובות לגבי השיער?

אני לא רואה שעשית עם זה משהו.. ולמחוק לא מספיק אם ממשיכים לדבר ככה! תעיר ותאיר להם במסרים אישיים..

אור P

New member
אני לא חשב...

שזה צריך להימחק, על כן זה ישאר ואם ימשכו תגובות שהן פוגעות או מעליבות - יימחקו. אם מישהו היה אומר לי 'איכס' לא הייתי נפגע, כי בסה"כ זו תגובה בונה והיא לא פוגעת באף אחד - שכן זאת ששאלה לא צבעה את שערה.

guyp2

New member
אתה לא מוחק מספיק..!

תראה למעלה.. מיש'ו כתב על הבושם שלו.. והתחילו לשים תמונות של .. חרא... וזה רק מראה על רדידות האנשים בפורם הזה..!! הפורמים של תפוז מלאים באנשים אינטלקטואלים (איך שלא כותבים את זה.. :) ובעלי חוכמה רבה..! ותמיד יהיו כך.. רק חבל שיש גם אנשים שבדיוק ההפך מזה.. (ראה פורם IN-OUT) הצטערתי לדעת שיש אנשים כאלה.. ואני לא יוצא נגד הפורם הזה.. לדעתי זה רעיון מצויין לפורם.. רק צריך לעשות מש'ו עם האנשים פה..

למעלה