שלום לך סוזי,זו גרושתו של האידיוט מהכתבה
כל מה שהוא מספר שם זה שקר וכזב!
אני אמא טובה והכי אכפת לי מהילדה שלי ,וטובתה תמיד לנגד עיני.
הסיפור עם הגרוש שלי התחיל בזה שהוא בכלל העז ופנה אלי ואמר שהוא רוצה להתגרש כי אני חולת נפש ולא מסוגלת לתפקד כאישה ואמא.
כמובן שלא הסכמתי לו להתגרש ואמרתי לו על גופתי המתה או בעצם על גופתך ,כי אחרי שאגמור איתך אתה תהיה מת!
מייד אח"כ "נפלתי" בבית וקבלתי כמה סימנים כחולים על היד ועל הרגל וממש לא היה בזין שלי לראות אותו לידי,אז חייגתי ל100 ושלחתי אותו לנופש ל24 שעות כולל תרפיה עם כמה חוקרים דבילים .תאמיני לי המשטרה עושה יופי את עבודתה ,אני לא יודעת למה הציבור מתלונן.
אז אחרי שהוא חזר מהנופש ,חיכו לו כמה טפסים לבנים עם הרבה אותיות שהעו"ד שלי כתבה למעני ששם ספרתי לה את כל הפנטזיות שלי והתיכנונים לעתיד מה אני הולכת לעשות עם הכסף שלו.
אז הוא התעצבן ושאל אותי מאיפה הגעתי לסכומים הדימיוניים האלו? אז אמרתי לו שככה זה בישראל עולה יקר להתחתן ועולה עוד יותר יקר להתגרש.ואז שלחתי אותו עוד פעם לנופש באבו כביר .
העו"ד שלי כעסה עלי שאני שולחת אותו לנופש והוציאה לו צו הרחקה ממני ומהילדה.
כמובן שהשופטת קרעה לו את הצורה(פמניסטית שונאת גברים כמוני,אחוות נשים חחח) והיום אני מסודרת בחיים ,והוא את שואלת? הוא לא מעניין ,שיפקיד את הכסף בזמן וזהו.
עכשיו את מבינה למה הוא צריך לראות את הילדה במרכז קשר? הוא פשוט סכנה לציבור ולילדה.
סוזי יקירתי,מה שכתבתי לא תלוש בכלל מהמציאות זו הגרסה של הנשים ה"טובות" שמעתי וראיתי סיפורים מצמררים שאת לא מאמינה כמה אטימות יש במערכת הזאת של בתי משפט למשפחה.
מאחל לך שלא תכירי את המערכת הזאת.
אנו חיים איתה יום יום וסובלים ממנה בכל רגע נתון,על העובדות הסוציאליות אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר כי חבל להרוס את הסופ"ש.
ולמען האיזון ,יש גם מלא גברים חארות שמתנערים מהילדים שלהם ולא דואגים להם.ולהם מגיעים באמת כל הטירטורים,קנסות ,מעצרים וכו'. אבל לא במקרה הנ"ל!
שבת שלום
מגרוש שהולך לסיבוב שני בבית המשפט למען הילדים שלו ,יודע שיפסיד כנגד המערכת אבל נלחם בשביל הסיכוי הקטן לשינוי המיוחל.
סאלוט
ושכחתי