מחאת האבות הגרושים

ליאור243

New member
תגובה מפורטת של האמא אביא בהמשך

ברוכה הבאה לישראל 2012 ולמער' המשפט הכל כך מפותחת שלנו.

poseidon111

Active member
מצמרר, אלא אם כן הצד השני ישלוף אינפורמציה

שתשנה את התמונה הקשה לגמרי.

Jake Speed

New member
כפרניעליך, סוז

אפילו לא צריך לפתוח לינק בשביל לדעת שהאג'נדה הלסבופמינאצית אוכלת כל חלקה טובה.

אז לא פתחת לינק? :)

האמת שזה עצוב,
מרגישים את הכאב שלו..
ומה שהוא סיפר על הדברים שהשופטת אמרה לו...
מגעילה.

Jake Speed

New member
פתחתי. רק אני אומר שהנושא בוער בעצמותי

וזה בוער כל כך חזק
שלראות כזה קליפ זה כמו לשתות גלון בנזין

ליאור243

New member
שלום לך סוזי,זו גרושתו של האידיוט מהכתבה

כל מה שהוא מספר שם זה שקר וכזב!
אני אמא טובה והכי אכפת לי מהילדה שלי ,וטובתה תמיד לנגד עיני.
הסיפור עם הגרוש שלי התחיל בזה שהוא בכלל העז ופנה אלי ואמר שהוא רוצה להתגרש כי אני חולת נפש ולא מסוגלת לתפקד כאישה ואמא.
כמובן שלא הסכמתי לו להתגרש ואמרתי לו על גופתי המתה או בעצם על גופתך ,כי אחרי שאגמור איתך אתה תהיה מת!
מייד אח"כ "נפלתי" בבית וקבלתי כמה סימנים כחולים על היד ועל הרגל וממש לא היה בזין שלי לראות אותו לידי,אז חייגתי ל100 ושלחתי אותו לנופש ל24 שעות כולל תרפיה עם כמה חוקרים דבילים .תאמיני לי המשטרה עושה יופי את עבודתה ,אני לא יודעת למה הציבור מתלונן.

אז אחרי שהוא חזר מהנופש ,חיכו לו כמה טפסים לבנים עם הרבה אותיות שהעו"ד שלי כתבה למעני ששם ספרתי לה את כל הפנטזיות שלי והתיכנונים לעתיד מה אני הולכת לעשות עם הכסף שלו.
אז הוא התעצבן ושאל אותי מאיפה הגעתי לסכומים הדימיוניים האלו? אז אמרתי לו שככה זה בישראל עולה יקר להתחתן ועולה עוד יותר יקר להתגרש.ואז שלחתי אותו עוד פעם לנופש באבו כביר .
העו"ד שלי כעסה עלי שאני שולחת אותו לנופש והוציאה לו צו הרחקה ממני ומהילדה.
כמובן שהשופטת קרעה לו את הצורה(פמניסטית שונאת גברים כמוני,אחוות נשים חחח) והיום אני מסודרת בחיים ,והוא את שואלת? הוא לא מעניין ,שיפקיד את הכסף בזמן וזהו.

עכשיו את מבינה למה הוא צריך לראות את הילדה במרכז קשר? הוא פשוט סכנה לציבור ולילדה.

סוזי יקירתי,מה שכתבתי לא תלוש בכלל מהמציאות זו הגרסה של הנשים ה"טובות" שמעתי וראיתי סיפורים מצמררים שאת לא מאמינה כמה אטימות יש במערכת הזאת של בתי משפט למשפחה.

מאחל לך שלא תכירי את המערכת הזאת.

אנו חיים איתה יום יום וסובלים ממנה בכל רגע נתון,על העובדות הסוציאליות אני לא רוצה אפילו להתחיל לדבר כי חבל להרוס את הסופ"ש.

ולמען האיזון ,יש גם מלא גברים חארות שמתנערים מהילדים שלהם ולא דואגים להם.ולהם מגיעים באמת כל הטירטורים,קנסות ,מעצרים וכו'. אבל לא במקרה הנ"ל!

שבת שלום
מגרוש שהולך לסיבוב שני בבית המשפט למען הילדים שלו ,יודע שיפסיד כנגד המערכת אבל נלחם בשביל הסיכוי הקטן לשינוי המיוחל.

סאלוט

ושכחתי

ליאור243

New member
אפשר להגיב חופשי

זו המציאות ,ומי שלא מאמין שישאיר את ראשו טמון בחול עד שיקבל את הצינור מאחורה ואז יתעורר.

poseidon111

Active member
הכוונה שלי היתה הרבה יותר פשוטה. אדם כמוני

למשל, שלמזלו הגדול לא עובר חוויה דומה, לא יכול להבין לגמרי את הכאב הכרוך בכך. אולי טכנית כן, אך אי אפשר להיות ממש שם. אני לא יודע איך
אני הייתי נוהג במקום אותם אבות, אך אני מעריץ את כושר התאפקותם מול האישה ומול המערכת.
דורש כוחות נפש עצומים כשמדובר בילדים שלך.

Jake Speed

New member
אני התמזלתי, ליאור

גרושתי רק שוחטת אותי בכסף.
הרבה, אבל זה רק כסף.

אלי.

New member
לכל מטבע שני צדדים

אבל כששני הצדדים לא מסכימים, מדינת ישראל הולכת חד-משמעית עם האמא (כשהאבא, כמו שאמרו הגששים, הולך עם החבר'ה). ההטיה, אגב, לא מתחילה בגירושין: המדינה עם האמא גם בימים מאושרים יותר, אלא שאז היא לא ממש משנה.

מה שכן: לפני כמה חודשים שחררה ועדת שניט - שהוקמה בערך עם ועדת אגרנט - מסקנה אחת אנמית וקטנטנה של שינוי במשמורת הגיל הרך, שזה בבחינת לעג לרך ... סליחה, לרש.

ובראשון(ל"צ) יש גם מלאכים שעושים עבודת קודש.

ליאור243

New member
שיספרו גם לשופטים על המסקנה

שלהם,המדינה שלנו אלופה בהקמה של וועדות סרק שאין למסקנות שלהן שום אחיזה במציאות .ממש כמו הנבחרים שלנו לכנסת מקבלים כיסא אבל לא מסוגלים לעשות כלום,וז קורה מחדל ואז מקימים עוד וועדת סרק שתמליץ להקים וועדה נוספת
בראשות שופט בדימוס שעד שהוועדה תתחיל לזוז הוא ימות מזיקנה .

אלי.

New member
מה לשופטים ולמסקנות ? ...

בסופו של עניין, כל הועדות שמוציאות מסקנות שאין בהן שום כללים נוקשים - אין עורכי דין שלא יוכלו לכופף, למוסס, למרטט ולחרטט את המסקנות, לטובת מרשתן.

עד שועדת שיפמן (היחידה שיכולה לחתוך כללים ברורים) תגמור לשבת ותוציא מסקנות, כולנו נהיה זקנים, ואולי גם חכמים.

למעלה