מחאת האוהלים מגיעה ל 24/7

noaxxx

New member
../images/Emo35.gif אבוט או רייף או המאירי..

מעניין מי הגה את הרעיון

לונדרון

New member
תוכנית ריאליטי קשורה ב"ריאליטי", מחאה...

ציבורית/חברתית מוצלחת חייבת חשיפה תקשורתית! היא תלויה בה מהותית על מנת להביא את מקבלי ההחלטות לשקול שינוי במדיניות. ולכן, יש לראות בכך הישג של המחאה במקום קרש קפיצה של התוכנית.

רגע רק רגע

Active member
תכנית ריאליטי...

לא עוסקת בחיים האמיתיים. זו סתם כותרת שניתנה לסוג של תכניות טלוויזיה. למחאת האוהלים יש באז עצום ותיקשורת תומכת. הציבור כולו נחשף אליה. אין צורך שתכנית "ריאליטי" כושלת תשווק משהו שיותר גדול מהתכנית. מאחר וזה כך, המעשה הזה מצטייר בעיני כתפיסת טרמפ על מחאה מוצלחת, וזאת כדי לקדם אינטרסים מובהקים של התכנית ולא של המחאה עצמה.

לונדרון

New member
ריאליטי מלשון "מציאות", לא חיים אמיתיים

גם השובתים בכיכרות הם לא בדיוק "מחוסרי בית", אז אלו חיים אמיתיים מייצגת הישיבה באוהל? אבל זה לא העניין. בשלב הזה מה שההפקה תעשה או לא תעשה יתפרש כצעד נואש לרייטיניג, אז מה? זה צעד שהתגבש בספונטני ולא תוכנן מראש עם הקונצפט של התוכנית. הוא נועד לעורר את הקהל, את הדיירים בבית, את התוכנית, אז מה? היחס בין תעשיית התקשורת לקהל הוא הדדי, לא חד צדדי ולכל אחד יש אפשרויות בחירה היום. בכל מקרה, זה לא מה שימכור את הקונצפט לחו"ל או שיבטיח עונה נוספת, או עלייה ברייטינג. נוכל לקבוע את מידת ההצלחה של המחאה רק לאור מבחן המעשה - כלומר, ההישגים שלה. בינתיים, המחאה זקוקה לרייטיניג.

רגע רק רגע

Active member
לא מבין על מה את ואני מתדיינים...

מי מדבר בכלל מה המחאה צריכה או לא. תצליח או לא. כרגע , המחאה הרבה יותר מצליחה וגדולה מהתכנית "הדור הבא". אני מדבר על התכנית. לשם זה התכנסתי כאן היום. התכנית משתמשת במחאה לצרכיה שלה. ועוד משהו, ריאליטי מלשון- מציאות... מדומה.

לונדרון

New member
אלטרנטיבה למחשבה

הנקודה שלי היא שלמרות וחרף השימוש שהתוכנית עושה בעניין, זה משרת גם את המחאה או משקף את האימפקט הציבורי שלה (כלומר זה לא חד צדדי), זה הכל.

רגע רק רגע

Active member
הבנתי את נקודת המוצא שלך ../images/Emo13.gif

ובכל זאת, אני חושב שהחשיפה שהמחאה קיבלה בכל ערוצי החדשות ובכל תחנות הרדיו... הרבה יותר משמעותית וכבדת משקל. כרגע, "הדור הבא" צריכה את המחאה, המחאה לא צריכה את "הדור הבא". לכן אני חושב שההפקה עושה שימוש ציני במחאה.

Klayhamn

New member
וליז כרגיל חיה בסרט

"כל משפט שאנחנו רושמים יש לו IMPACT ענק"

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא אמרה את זה???

Klayhamn

New member
ועכשיו אמרה:

"על כל פוסטר לרשום 24/7 הדור הבא, כי זה זכויות יוצרים"...... אם היא עורכת דין אני חמאת בוטנים

noaxxx

New member
צריך להיות עו"ד כדי לחשוב על זכויות יוצרים../images/Emo6.gif

יש מצב שזה נאמר בפן המקצועי?

Klayhamn

New member
זה נאמר בפן של..

היא מטומטמת שלא מבינה שאין קשר בין כמה ססמאות גרועות שהופלצו ברגע באיזו תוכנית ריאליטי חסרת רייטינג ובין זכויות יוצרים

noaxxx

New member
מצויין, תוציא החוצה, לא בריא לשמור בבטן../images/Emo6.gif

אני ממליצה לך להמשיך בקו הזה...

למעלה