מחאת תלמידי הצפון - כנסו

מחאת תלמידי הצפון - כנסו

שלום לכולם . קוראים לי סין שבת ואני בת 15 מקרית מוצקין . הקמתי אתר שיאחד את כל תלמידי הצפון במחאה על האוול שיעשה לנו לפי התכנונים של משרד החינוך - חזרתנו ללימודים בתום המלחמה ללא תקופת חופש כשאנחנו פגועים נפשית , מבוהלים ואיננו יודעים אפילו כיצד יראה המחר. האתר תופס תאוצה ברחבי הצפון ומאות ילדים ובני נוער מגיבים ומזדהים עם המסר . אנחנו נוכל לשנות ולגרום לכך שמשרד החינוך ובכלל הארץ תקשיב לדעתנו ותתחשב בנו !! אז אנא מכם תכנסו לאתר ותגיבו (יש בצד קישור : "שלח למנהל הודעה") ותשתתפו גם אתם במחאה שלנו . גם מי שלא מהצפון יכול להגיב ולכתוב את דעתו . תודה לכם .

סליחה../images/Emo140.gifעם כל הכבוד

אני בטוחה שכולם יוצאים נפגעים מהמלחמה הזאת,ונכון שעבר עליכם{ועל כולנו בעצם} חופש ממש לא קל. אבל כל המכתב הזה באתר שלכם נשמע ממש כאילו אתם מחפשים סיבה לא ללמוד. גם שנה שעברה היו פיגועים וכל צעד היה מחושב. ישראל מאוימת כל הזמן. אז נכון,פיספסתם את החופש הגדול ו"זכיתם" לחרדות לא מעטות כלל,אבל על כל יום שלא תלמדו יש מישהו שישלם את המחיר הזה ביוקר(ממש כמו ההפסדים הכספיים העצומים שיש כשיש שביתות גדולות) אז כמו שאמרתי קודם,יש לי כבוד אליכם ואני מבינה לגמרי את המצוקה והכל,אבל חופש גדול יש כל שנה,ויהיו גם חגים סמוך מאוד לתחילת שנה"ל,ככה שאין סיבה לדחות את זה סתם. אלא אם כן מוסד החינוך בו אתם לומדים נפגע מפגיעת טיל,והוא דורש שיפוצים.

למעלה