מחבטים

iviper

New member
מחבטים

נו חברי הפורום היקרים שמדברים כל כך הרבה על טניס.... עד כמה יש לכם ניסיון בלשחק טניס? לצעירים שבינכם......יש דירוג כלשהו???? אבל שאלה שמטרידה אותי איזה מחבטים אתם קונים עם המחירים של הארץ???? איזה מחבטים יש לכם??? אני חרשתי על חברת dunlop ויש לי שלושה מחבטים מצוינים. המחבט האחרון שלי שקניתי לפני חודש בערך בחו"ל עולה בארץ 900 אבל בחו"ל רק 650. מחבט בול כמו של טומי האס.

Sam Pas

New member
אני אישית

משתמש ב: i prestige לדעתי המחבט אם לא הטוב ביותר שיוצר אי פעם. לפניו חבטתי ב Hammer 6.2

iviper

New member
מחבטים

שונא את רוב ההאמרים פרופיל עבה מדיי וזה לא מקצועני. האמר 5.2 כתום לעומת זאת זה אחלה מחבט. וגם המחבט הקודם של סרינה זה עם הצהוב. ועוד משהו.....המחשבט בתמונה זה Head Intelligench.

iviper

New member
כן...................

אפילו כתוב בצד המחבט אם אתה לא מאמין או מבין

galitay

New member
אוי מה זה משנה

כל היצרנים אותו דבר, ההבדלים בין המחבטים הם כל כך אפסיים, אם אתה קונה מחבט טוב של Head או של Wilson או של Dunlop או של prince אז מה שקובע זה אם אתה שחקן טוב ושום דבר אחר.... דרך אגב איך קוראים לך iviper ?

iviper

New member
צודק

אין הבדלים בין החברות המובילות! רק בין סוג המחבטים שהן מייצרות! קוראים לי דניאל נעים מאוד......ולך?

galitay

New member
איתי גל

שיחקתי 8 שנים ולפני חודש הפסקתי... בקרוב גיוס... הייתי מדורג בין ה 20 הראשונים עד שהפסקתי

iviper

New member
למה לא כ"כ קשה......

אני שנה ראשונה שלי וכבר לקחתי תחרות ארצית........ (מקום שלישי). אני איזה מקום 80 ותוך פחות משנה המאמן שלי אמר שאני יכול להגיע ל 30 הראשונים.

galitay

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה עושה צחוק ? מי שלוקח תחרות ארצית זאת אומרת שהוא מקום ראשון אולי לקחת תחרות אזורית... אין לך מושג איזה הבדל יש בין ה 30 הראשונים ל 80 הראשונים. ה 30 הראשונים באים לתחרות ומסתכלים מי יש להם בחצי גמר (איזה מדורגים) ה 80 הראשונים מחפשים אם הם נפלו על איזה מדורג בתחרות בסיבוב הראשון.

למעלה