מחבלת לעצמי כשאני בענין

רחפפת

New member
מחבלת לעצמי כשאני בענין

זה כבר לא פעם ראשונה. בחור שאני מעונינת בו, אני נלחצת ממנו. לא זורמת ולא מביאה את עצמי. מה שגורם לו כמובן לקום וללכת גם אם היה מעונין :(
לעומת בחורים שאני לא נמשכת אליהם ואני הכי אני. זורמת וכייפית.

מה עושים?
צעות וכלים לפתרון קסם יתקבלו בברכה!

אין פתרון קסם

סביר להניח שההרס העצמי שלך קשור למחשבה שלא מגיע לך שיאהב אותך גבר "שווה", או פחד מקירבה ריגשית והתאהבות או מחשבות דומות.

עבודה על הדימוי העצמי שלנו ועל חבלנות עצמית היא עבודה קשה שלוקחת הרבה זמן. מומלץ לעשות זאת בליווי מקצועי (פסיכולוג).

שלום

צריך ליהנות מקשר ולתת לו לזרום ולהתפתח, וחשוב לתת אהבה בהרבה מלים טובות ומעשים טובים כדי שהקשר יצליח. התרכזי בהווה ובהנאה המשותפת מהקשר, והשקיעי בו רגשית בכנות.

רואה 6 6

New member
לא הייתי מודאגת יותר מדי .

קצת אלכוהול בד"כ פותר הרבה בעיות.
(לו היית צנון גם בחברת סתם שלא מענינים אותך הייתי חושדת שמשהו תקוע קצת אבל את לא.את בסדר וזורמת, ונחמדה בבסיס).

Survivor Man

New member
אין פתרונות קסם.

את יכולה לנסות לעבוד על עצמך בדרך שבה תכריחי את עצמך להתנהג עם אותם בחורים כמו שאת מתנהגת עם אלה שאת לא נמשכת אליהם. אם זה לא עובד, אולי כדאי שתכירי אותם בהדרגתיות, דרך התכתבות ושיחות טלפוניות, כדי שתרגישי יותר בנוח בדייטים. ואם כל זה לא עזר - אולי תנסי לקחת כדורי הרגעה ללא מרשם כמו רלקסין או רסקיו, אחרי הכל את פשוט לחוצה.

ולבסוף, אם כלו כל הקיצין את תמיד יכולה לטפל בבעיה נקודתית עם פסיכולוג.

Berethor

New member
מסכים עם הרעיון של לנסות להתרגל רגיל

זה עדיף על להיות לחוצים בכל מקרה.

Berethor

New member
אבל אני יכול להבין מאיפה זה נובע

אלו שאת לא נמשכת עליהם את במלא מרגישה איתם כמעט כמו עם חברות שלך, בעוד שאלו שאת נמשכת עליהם את מרגישה יותר "לא בנוח לידם" לא בקטע רע אלא מתוך סוג של מבוכה או לחץ או ניסיון להסתיר את שניהם בעזרת אדישות. בכל אופן למרות שכנראה קיימת בעייתיות בהתנהגות שלך, אבל זה בעיקר נובע מכך שאת בחורה שלא רגילה לכל הנושא, והבחורים שאת נמשכת עליהם לא ממש מבינים אותך, אולי באמת לא מבינים כי אין שום סימן לכך שאת מעוניינת, ואולי לא מבינים משום שהם נורא שונים ממך, אולי להם זה בא הרבה יותר בקלות מאשר לך, ואז יש לך שני אופציות או לנסות להשתנות ולהיות יותר כמוהם, או למצוא אחד שכן יבין אותך, את הלחץ שלך וכו ויהיה יותר סבלני עליך.

היתי מציעה לך לפנת לייעוץ.

שם תבררי (אם לא ביעוץ אז לבד עם רשימה, אבל כמעט בלתי אפשרי לעשות זאת לבד) מה בדיוק הדברים שגורמים לך לללחץ מאותם בחורים. לשאול ולענות - למה אני נלחצת? למה לא זורמת?

ולמה את מרגישה נוח עם הבחורים האחרים? מה גורם לי להרגיש נוח ולזרום?

אם לבד - אני בטוחה שתגיעי לתובנות לגבי מה מתאים לך ומה את מחפשת בגבר. מי את, ממה את חוששת ואיך את יכולה להעצים את עצמך.
אם בטיפול - זה יהיה הרבה יותר מעמיק ואפקטיבי מבחינת זמן.

למעלה